İzmir Atatürk Lisesi mi, yoksa Bornova Anadolu Lisesi mi daha iyi okuldur? - Sayfa 16
Bal Türkiyenin en büyük okullarından biridir kimse tek binadan oluşan okullara bakıp BAL disiplinsizmiş demesin.Her okulun fiziki koşullarına göre artıları eksileri olabilir.Ama puanınız tutuyorsa kesinlikle BAL yazın derim.Atatürk Lisesi genelde yeri yüzünden tercih ediliyor ki haftasonları zaten dershanelere gitmek için o trafiği çekiceksiniz.3-5 puan düşükmüş yüksekmiş aldırış etmeyin BAL a gidip bir bakın neden İAL ı Buca Fen i ya da 60.yıl ı değilde BAL ı tercih etmeniz gerektiğini çok iyi anlarsınız
Böyle yöntemlerle BAL ın sürekli karalanmaya çalışması bile okulların kalitesi hakkında bilgi veriyor bence.Tercih yapıcak arkadaşlara söylüyorum burdaki sahte övgüleri okumak yerine okullara gidip bakın internet sitelerini araştırın.Puanlara değil öss başarılarına bakın mezunlarla konuşun.2011 sbs 1.sinin de gazetelere İAL a gideceğini söylediğini ardından İzmir Amerikan Koleji ne gittiğine rahatlıkla ulaşabilirsiniz okulların sitesinden.| 22 Haziran 2013 / daMLa- Cevaplanmış |
| 26 Mart 2018 / Özleem Cevaplanmış |
| 14 Eylül 2008 / GÜLGECELER Eğitim Bilimleri |
| 6 Eylül 2010 / _Yağmur_ Eğitim Bilimleri |
| 19 Temmuz 2012 / feriha 123 Soru-Cevap |
| Kapat Saat: 06:00 Hoş Geldiniz Ziyaretçi