Arama

Facebook'ta arkadaşlarımı göremiyorum ve profilimde sorunlar var nasıl çözebilirim? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Aralık 2015 Gösterim: 92.315 Cevap: 97
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha facebook u yanı kurdum arkadas ta ekledım hattakabul ettıler ama yınede sohbet çevrım dıdı napabılırım
neoluryazın??????????????????**
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook a giriyorun sayfam boş çıkıyor hesap a basınca çıkış yazmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha ben facebooka giriyorum ama arkadaşlarımdan kimler açık görünmüyo acil cevap lütfennn !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mart 2011       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ah bide bn blsm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Nisan 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
offfff benimde facemde profil remim görünmüyo yanlıca benim ki değil arkadalarımın resimlerini de göremiyorum profilimden lütfen yardımmm edinnnnn
scorpius - avatarı
scorpius
Ziyaretçi
19 Nisan 2011       Mesaj #56
scorpius - avatarı
Ziyaretçi
S.a Arkadaşlar..
Facebook profilim bug mı oldu acaba ?
Sorun tam olarak şu: Ben arkadaş listemdeki kişileri görüyorum. Fakat onlar benim profile girdiklerinde
arkadaş olarak görünmüyorum "arkadaş olarak ekle" butonu çıkıyor. Ayrıca arkadaş olduğum kişilerin
listesinden 5 dk içerisinde çıkıyorum. Anlayacağınız kimsenin arkadas listesinde değilim, üstelik sohbet çalışmıyor. Ayriyeten duvarımdaki tüm gönderiler bir anda kayboldu. Profilim
bug a düşmüş olabilir mi ? Yetkililere mail atsam sorun düzelir mi,
sizce ne tür mail atmalıyım?

Benimle aynı sorunu yaşayan veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım lütfen konuya yanıt gönderin. Sorunu hep beraber çözmeye çalışalım.
Teşekkürler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2011       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar facebookta şikayet eden kişi şikayet edilen kişi tarıfından neden şikayet edildiğini,niye şikayet edildiğini,kimin şikayet ettiğini vb görebiliyormu??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebookta sorun var ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

facebook sayfasına giriyorum şu yazı çıkıyo The requested URL /plugins/activity.php was not found on this server.

lütfen bi çağre bulun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2011       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sohbet edilen yerde kaç sayıda arkadaş olduğu görülüyo ama konuşamıyorum video izleyemiyorum istek yollayamıyorum yardım eden?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2011       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bana facebookta bi arkdaşım link yolladı buna tıkla sayfayı beğen diye. Ben linke tıkladım ve facebooka önceden giriş yaptığım halde tekrar giriş yap yazıodu. Bende tekrar giriş yaptım msn mi şifremi felan yazdım . Tekrar giriş yapınca facebookun ana sayfası geldi ekrana yani arkadaşım bi sayfayı beğen demişti ama bi sayfa gelmedi direk benim facenin ana sayfasına gitti . 3-4 saat sonra tekrar girdim faceme . Profilim ve facebookumun ana sayfası gözükmüyor . Yardım edin lütfen Msn Sad