Arama

Facebook'ta arkadaşlarımı göremiyorum ve profilimde sorunlar var nasıl çözebilirim? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Aralık 2015 Gösterim: 92.807 Cevap: 97
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2011       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Son yazılan mesajın aynısı banada oldu
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2011       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
profilime girince hata gözüküyor yokmu yardım alacak kişiler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2011       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim facebook açılıyor ama hiçbirşey gözükmüyor profil anasayfa falan sadece ekranda facebook reklamları var. bu sorunu nasıl çözebilirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2011       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende de söylebir sorunvar sizinkilerden farklı ben hesabıöı actıgımda butun aktiviteleri göre4biliyor ve kullana biliyorum sorunum su sağ alttaki sohbet butonuna tıkladığımda arkadaşlarımın kople listesi cıkıyor + kimsenin online oluup olmadığı bellli olmuyor sadece pw mesaj atarak goresebiliyoruz Lutfen çözüm varsa yardımcı olursa cok mahbule gecer.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2011       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook a girdiğimde anasayfam gelmiyo yönettiğim sayfalar geliyo anasayfa butonum yok anasayfama giremiyorum nasıl yapacağım yardımcı olabilirmisiniz..??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2011       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebook sorunlari ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

face gırdigimde anasayfa ayarlar ve cıkıs gozukuo bide yonettıgım saayfalar var gırıs ekranında eskı halıne nasıl gotururum bunu bılen varmı??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2011       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadşlarımı göremıyorm nasl görebilirm bilen wr mı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2011       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook adresimde sorun yaşıyorum adresimi şifremi yazıp açıyorum ama sadce ayrlar ve çıkış var onun dşnda proflme gdemiyoum,msjlarmı göremiyorum yrdm lütfen !!! Msn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar facem açılıyo yönetici sayfam geliyo diğer sayfalar gelmiyo neden olabilir ve face başka illerden giriliyo
ör:istanbul diyo ıd numarası falan geliyo ve ankara izmir bursa yıldırım balıkesir hep illerden giriş yapıldı diyo ve başka isim var facemde bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2011       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benimde bildiğiniz gibi artık yeni facebook ta haberler kenardaki yerde gözüküyor bnde unu büyültmek için konuşmayı tamamen kaplayarak onu büyüttün şimdi kimin açık olduğunu göremiyorum