Arama

Facebook'ta arkadaşlarımı göremiyorum ve profilimde sorunlar var nasıl çözebilirim? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Aralık 2015 Gösterim: 92.903 Cevap: 97
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2011       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar aynı sorun bndede oluyor yalnız 1 veya 2 kişi açık gözüküyor arkadaşıma mesaj atıyorum çevrimiçimisin diye ewt diyo ama çevrimdışı gözüküyo çözümünü bulanlar lütfen bana mesaj atsın
Sponsorlu Bağlantılar
şervan - avatarı
şervan
Ziyaretçi
29 Ocak 2012       Mesaj #72
şervan - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben faceye girdiğimde çıkış ve ayarlar butoonundan başka bişey yok profilimi gözukmuo arama yapamıom arkadaşlarımın paylaşımları hgiçbirşekilde gzkmu sade bnm açtığım 2 sayfa gzkuo ondada kımse yok ne yapmam gerekıo lutfen cevabınızı beklıom
qaranqqlyk@hotmail.com
Sponsorlu Bağlantılar
lütfen bana lazım bnmö facem eskı arkadaşlarım içinde lütfen lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2012       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben facemi yeni açtım fakat facemde kişi ekli ama ben facebookta mesaj yerinde arkadaşlarımı göremiyorum neden
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BENİM FACEDE NE ARKADAŞLARIM KALMIŞ NE PROFİL YÜKLEDİĞİM RESİMLER. PAYLAŞTIĞIM VİDEOLAR HÇ BİŞEY KALMAMIŞ..SAYFA BOŞ NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2012       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende nokia x3 00 var faceye giryorm ama yazı yazamıyorm şifremi flnda yazamıyorm nedeni bilen Varmıı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2012       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar facede kimse gözükmüyo sohbette bunun için ne yapabilirim...?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2012       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Facebookta gezinirken Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor fakat internet var tıkladığım her şeyde bu yazı çıkıyor nedeeen ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2012       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
profilim kayboldu ayarlar ve çıkış yazısı var resimlerimi göremiyorum yardım lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2012       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebook sorunlari ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

ben facebook ta e-mailimi ve şifremi yazıyorum. sayfam açılıyor ancak hiçbir şey yapamıyorum. hiçbir şey görünmüyor çıkış bile yapamıyorum. benim hesabıma ne oldu? ne yapmalıyım? acil cevap!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2012       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebook sorunlari ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

dünden beri profil sayfam öylece karmakarışık görünüyor.bildirimler,mesajlar ve istek gelen yeri üst üste görünüyor,ana sayfa ya ya da profilime tıklayamıyorum çünkü sağ üst köşede onların olduğu yazılar çıkmıyor dolayısıyla feysde açık kaldı çıkış yapamıyorum .sayfam karmakarışık lütfen ilgilenin çok önemli