Arama

Fizyoterapistin iş olanakları ve çalışma alanları nedir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Temmuz 2013 Gösterim: 40.892 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende fizyoterapi okumak istiorumm tercihh yaptım ama laborautar ve fizyoterapi arasında kaldımm sizce hangisi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fizyoterapi ve rehabilitasyonda 2 yıllık okumayla 4 yıllık fakülte okumanın farkı ne? mezun olunca 2 yıllık okuyan birinden ne gibi bir farkım olucak hem kariyer hem parasal yönden ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bn 2 yıllık fizyoterapi okumayı düşünüyorum ama 4 yıllıklara göre önümüz kapalı mı// ve ataması az mı---////
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben sınava hazırlanıyorum. Fizyoterapi okumak istiyorum. Bu bölümde sağlık mesleklere öncelik tanınıyormu bilgi istiyorum. Bu bölümü okumanın bana vereceği olumsuzlukları olabilirmi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 yıllık ftr ile 4 yıllık ftr nin farkı nedir? ben lise 2.sınıf öğrencisiyim ve çok merak ediyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bu bölümü seçmeyi düşünüyorumda bölüm hakkında bana biraz bilgi verebilirmisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2012       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 yıllık olan fizyoterapi (meslek yüksek okulu) ile ygs-mf den alan fizyoterapi ve rehabilitasyon arsındaki fark nedir?

çalışma alanları iş imkanları arsında ne fark var ? ve bu 2 yıllıktada 4 yıllığa dikey geçişi var mı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2012       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende fizik tedavi istiyorum ama mezun olduktan sonra nasıl imkanları var bunları bilmiyorum?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ygs2 puanı alan ile mf3 puanı alan arasında yani fakülte mezunuyla yüksek okul mezunu arasında ne gibi fark war. ben yüksek okul mezunu olan alanında ilerleme yapamıyor diye duydum doğrumudur böyle bişy doğruyasa da ilerde zararı olur mu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yeminli adlı kullanıcıdan alıntı

Ben bir fizyoterapistim. Buradaki tanımlamalar çok havada kalmış. Fizyoterapistin çalışmadığı çok nadir bölümler vardır. Fizyoterapistin yaptığı tedaviylede ilgili çok anlamsız, yetersiz bir yazı yazılmış. Fizik tedavi geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilmektedir. İlk olarak 2. dünya savaşından sonra ortaya çıkmıştır. Yaralıların çok fazla olması sebebiyle bu insanların tüketici olmaktan üretici olmaya geçmelerini sağlamak amacıyla ilk fizik tedavi çalışmaları başlamıştır. Gerçek manada bir insanın sağlık problemleri sebebiyle meydana gelen ve yaşam kalitesini düşüren her türlü soruna çözüm yolları aramaktayız. Şuan aklıma gelen çalıştığımız bölümleri yazayım size: Kardioloji, Romatoloji, Kadın doğum, Nöroloji, Pediatri, Ortopedi, El Cerrahisi, Yoğun bakım, Yanık üniteleri, Spor Sakatlıkları, Göğüs hastalıkları vb. gördüğünüz gibi bu kadar çok çalışma yeri varken oradaki yazılanlar sizce ne kadar yeterli olabilir. bu meslek hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim.

hangı unv mezun olundugunun bı onemı var mı ve bu bolume cok yogun ılgı var 4 sene sonrasını nasıl goruyorsunuz ?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.