Arama

Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy sevgili olabilirler mi? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 43.776 Cevap: 68
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2012       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çağatay abi sizi çook sewdim. umarım sizi ilerde görörüm ama sizi abim kadar sewdim keşke sizin gibi abim olsaydı.Abimm var ama sizin gibi.. olmasını çook isterdim inşallah hep mutlu olursun sizi hiç unutmayacağımm.. umarım birgün sizi görürüm ...hayatınızda başarılar dilerim..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2012       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
filmde böyle olurlar ama hazal kayanın gümlükte nasıl biri olduğunu bilmiyoruz belkide emire daha iyleri layıktır
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2012       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arlarındaki boy farkı bence hiç önemli değil ama şunu söylemeliyim birbirlerine çok ama çok yakışıyorlar benim face den arkadaşım bunu ona da söğlücem.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2012       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çoookkkkk yakışıyorlar.hem çağatay bir röportajında kısa boylu kızlardan hoşlanıyorum demişti.belki göndermedir Msn Grin.ikinizi sewiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2012       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bencede artık sevgili olun siz çok yakışıyorsunuz sizin en büyük hayranınızım canlarım benim
Gülsüm - avatarı
Gülsüm
Ziyaretçi
14 Nisan 2012       Mesaj #36
Gülsüm - avatarı
Ziyaretçi
Olurlar
yasemin güzel - avatarı
yasemin güzel
Ziyaretçi
21 Nisan 2012       Mesaj #37
yasemin güzel - avatarı
Ziyaretçi
benim adım yasemin güzel her zaman filiminizi izliyorum. size birşey diyeceğim bence siz evlenseniz daha iyi oyur çünkü çok yakışıyorsunuz ki anlatamam sizleri seviyorum bayyyyy aşkitomlar....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2012       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence birbirlerine çok ama çok yakışıyorlar bence sevgili olmaları lazım.......... hem ayrıca boy farkı olsa bile birbirlerini sevselar hiç sorun olmazMsn Happy Msn Happy
woltka1001 - avatarı
woltka1001
Ziyaretçi
22 Nisan 2012       Mesaj #39
woltka1001 - avatarı
Ziyaretçi
Kendileri çift olsa söylerlerdi.Bazen magazinciler ilgi çekmek için uyduruyor olabilirler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2012       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn hazal kayayı ve çağtay ulusoyu çok seviorum adını feriha koydum dizisinide hiç kaçırmadan izliyorum ve hazalla çağtayı çok yakıştırıyorum bnce çıkmaları lazım ve çağtay ulusoyun sevgilisini gördüm ve ona hiç yakıştıramadım çağtay uluusoy çok yakışıklı ama yanındaki sevgilisi yanında annesi gibi duruor çağtaya hiç yakıştıramadım bnce hazal kaya ile sevgili olsunlar