Arama

Erkekte göğüs ucu rahatsızlığı nedir?

Güncelleme: 16 Nisan 2017 Gösterim: 1.431 Cevap: 1
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
6 Ocak 2017       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Selamlar dostlar. Ben 21 yaşındayım, kardeşim 20 yaşında. Jinekomasti hastalığına sahip olduğunu sanıyorum. Yani aslında göğüslerinin büyüklüğü kilosuna göre normal. 95 kilo ve 185 boyunda. Ancak problem göğüslerinde değil uçlarında. T-Shirt falan giydiği zaman uçları dışardan belli oluyor. Yani 1 2 mm bişey aşırı büyük değil ancak bu ona baya sıkıntı yaratıyor evde sürekli bu konu dönüyor ve aileminde böyle bir ameliyatı hemen karşılayacak durumu ne yazık ki yok. Ameliyat fiyatları araştırdığıma göre 3500₺ gibi ücretlerdeymiş. Şimdi asıl sorum şu, göğüs uçlarının öyle hafif şişik olması jinekomasti mi oluyor yoksa yaşından ve kilosundan mı ötürü? Bi anda kilo aldı 1 senedir falan 95-100 arasında değişiyor kilosu. Ve zayıfken böyle bi rahatsızlığı yoktu. Sebep ne olabilir? (Asitli şeyler içmeyi sever, hamur işi falanda yer bilginize) Eğer kilosu yüzünden falansa ameliyatı unutup diyet yaptırmayı düşünüyor valide. Cevaplarınızı bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar
Güncelleme: Az önce, bazen eski haline geliyolar tshirt falan giydiğinde etine sürtüyor ya öyle zamanlarda tekrar belli olmaya başlıyormuş.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
16 Nisan 2017       Mesaj #2
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Güncelleme: Dostlar kiloları erittik problemi kalmadı sanırım yağdanmış, cevap gelmemiş ama ben tekrar yazayım dedim. İyi günler
Sponsorlu Bağlantılar
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

11 Aralık 2013 / Misafir Soru-Cevap
8 Haziran 2012 / buz perisi X-Sözlük