Arkadaşlar en son sürüm msn kullanamktayım,bu yeni msnde sadece kamera açamıyorum,illa görüntülü arama yapmam gerek,bu nasıl özelliktir anlayabilmiş değilim.
Sponsorlu Bağlantılar
Onu geçtik görüntülü arama yapınca her iki kişinin de avatarında sadece kamera logosu var.Ama karşı tarafdaki kişi benim kameramı görebiliyor görüntümü görebiliyor ama ben görmeiyorum...
merhaba...ben daha önce hiç sorun olmadığı halde şimdi msn son sürümde görüntülü arama yaptığım zaman kendi camım görünmüyor böyle oluncada benim sesim gidiyor ama karşımdakinin sesi bana gelmiyor..ama bu tek msn kişisinde oluyor diğerlerinde olmuyor pc me msn 7.5 yükledim sorun olmuyor o zaman neden ben son sürümde sorun yaşıyor olabilirim
Arkadaşlar en son sürüm msn kullanamktayım,bu yeni msnde sadece kamera açamıyorum,illa görüntülü arama yapmam gerek,bu nasıl özelliktir anlayabilmiş değilim.
Onu geçtik görüntülü arama yapınca her iki kişinin de avatarında sadece kamera logosu var.Ama karşı tarafdaki kişi benim kameramı görebiliyor görüntümü görebiliyor ama ben görmeiyorum...
Bu konuda teknik destek talep eden kullanıcılar lütfen kullandıkları işletim sistemini (XP, Vista, 7), kamera marka ve modellerini, kamera sürücülerinin en son sürümünü indirip indirmediklerini belirtsinler. Bazı kameraların yeni sürücülerini mevcut olmadığı için WLM 2009'da bu problemleri yaşayabiliyorlar. Mümkünse farklı bir PC'ye kameralarını takıp sorunun devam edip etmediğini kontrol etsinler.
Bu konuda teknik destek talep eden kullanıcılar lütfen kullandıkları işletim sistemini (XP, Vista, 7), kamera marka ve modellerini, kamera sürücülerinin en son sürümünü indirip indirmediklerini belirtsinler. Bazı kameraların yeni sürücülerini mevcut olmadığı için WLM 2009'da bu problemleri yaşayabiliyorlar. Mümkünse farklı bir PC'ye kameralarını takıp sorunun devam edip etmediğini kontrol etsinler.
benım bılgısayarım asus ve camerası kendısınde war ısletım sıstemımde vısta
ama bu konuda pk bır bılgım yok duzeltemedım bu sorunu
Merhaba arkadaşlar bemim Skype de kamera sorunum var. Kamera başlattığım zaman program tamamen kapanıyor.Video ayarlarını dahi yapamıyorum.
Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim..
kameranın fişini arkasına taktık ama çalışmıo kamara internete yeni bağlandık bide bilgisayara format attırdık.. acaba kamera programı mı? silindi bilmiyoruz . yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar ben görüntülü arama yapa biliyorum ama boyutu büyüte miyorum nasıl büyütülür karşımdakini tam ekran görmek istiyorum ne yapa bilirim lütfen yardım tşkürler
Web kamerası sorunları çoğu zaman kameranızın üretici firmasının sağladığı Windows sürücülerinden kaynaklanıyor. Bazı durumlarda ne yazık ki güncel sürücüleri edinmeniz mümkün olmuyor. Tavsiyem üretici firmanın sitesinden kameranızın markası/modeline göre en güncel sürücüsünü indirip kurmanız...
s.a arkadaslar.
bnm webcam'im bilgasayarda çalışıyor güzel görüyor pc ama msn'de açtıgımda bir beyaz ekran geliyor bunun sebebi ne cewab yazarsanız çok sevinirim..