Arama

Twitter Hesap Dondurma

Güncelleme: 21 Kasım 2014 Gösterim: 2.468 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Twitter Hesap Dondurma

Sponsorlu Bağlantılar
twitter hesap dondurma1
Twitter hesabının nasıl dondurulacağını anlatan sayfanın ilk görseli.

Twitter; 140 karakterden oluşan kısa mesajların gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir mikro-günlük servisidir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça yaygın olan Twitter’dan bazı sorunlar ve kararlar doğrultusunda ayrılmak isteyen bir çok kullanıcı bulunmakta. Bu başlıkta Twitter hesabını dondurmak isteyen kullanıcılara yardımcı olacağız.

Aslında şimdilik Twitter’ın hesap dondurma özelliği yok. Sadece hesabınızı askıya alabilirsiniz. Yalnız hatırlatmakta fayda var; Hesabınızı askıya aldığınız günden otuz gün sonra hesabınız kalıcı olarak siliniyor. Söz konusu otuz gün içerisinde hesabınıza giriş yaparak, hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. Şimdi hesabınızı nasıl askıya alacağınızı anlatalım. Öncelikle Twitter hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Ayarlar” sayfasına girin. “Ayarlar” sayfasının nerede olduğunu bulamayan kullanıcılar aşağıdaki ekran görüntüsünden faydalanabilirler.

twitter hesap dondurma

Ayarlar sayfasının en alt kısmında “Hesabımı devre dışı bırak” bağlantısı var. Bu bağlantıya tıklayın. Bu bağlantı sizi işlemin son basamağına götürecek. Bağlantının sizi yönlendirdiği sayfanın altındaki butonu kullanarak hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz. Hesabınızı devre dışı bırakmadan önce bilmeniz gerekenler de işlemi sonlandırdığınız sayfada mevcut.



Benzer Konular

30 Ağustos 2015 / pesimist Genel Galeri
22 Kasım 2018 / BrookLyn Sosyal Ağlar
3 Nisan 2012 / BrookLyn Sosyal Ağlar
23 Şubat 2013 / ROSE Taslak Konular
23 Şubat 2013 / ROSE Taslak Konular