Arama

MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 15

Güncelleme: 30 Haziran 2012 Gösterim: 320.054 Cevap: 229
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
22 Mayıs 2009       Mesaj #141
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
TİZZY adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADŞLR LÜTFNNN YARDM EDN MSNi YENİ YÜKLEDM VE BİLGİSAYRIII KAPATTM AÇDIĞMDA MSN AÇILMDII 80048820 SORUNU VAR DİE GÖSTERİYR ......Msn CryMsn Mad

Bu konunun ilk mesajındaki uygulamalar işe yaramazsa şunları deneyin;

Sponsorlu Bağlantılar
Bilgisayarın saat ve tarihinin doğru olduğundan emin olun. Eğer saat ve tarih ayarlarında herhangi bir problem yoksa, Başlat'dan Çalıştıra'a tıklatın ve şu kodları teker teker yazıp Enter 'a basın:

regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
hebelehubala - avatarı
hebelehubala
Ziyaretçi
26 Temmuz 2009       Mesaj #142
hebelehubala - avatarı
Ziyaretçi
Affınıza sığınarak böyle bir konu açıyorum, biliyorum direk bu hatanın çözümlerini içeren başlıklara yönlendireceksiniz fakat hiçbiri işlemiyor, sırf bunun yüzünden bilgisayarıma format attım. O düzeye geldim artık. Hata ile ilgili çözümlerden;

Sponsorlu Bağlantılar
Saatimde ve tarihimde problem yok,
"dos"dan yani kabaca "cmd"den girilecek tüm komutları girdim ama faydası yok,
internet explorer sertifikalarında yapılacaklar otomatik ayarlı yapmama gerek yok genede silip bir daha yaptım ama yinede fayda yok. "WLM"den çokda anlamasam anlayan kişilere yani sizlere sormak istedim çünkü dikkatimi çeken bazı şeyler oldu;

2s84mt3

Resimdeki klasik hatamı aldım. İnternetteki çözümlerden bir şey olmayınca komiğime gitsede "sorun gider"e tıkladım.

28qyol

Resimde görüldüğü gibi "sistem dosyaları"ndaki hata ve "ie çevrimdışı ayarı" kısmı gözüme ilişti. Ufak bir şey daha farkettim, 2-3 gündür (format attığımdan beri) sertifika sorunu yaşıyorum. Tarayıcım "Firefox" aynı sorun "i.e."de de oluyor. "Bu sertifikanın süresi geçmiştir" diye uyarı alıyorum. Güvenli bölgeye ekle deyip kurtuluyorumda "wlm" konusu gerçektende canımı sıktı.

"WLM" konusunda, tartışmasız en bilgili kişilerin oluşturduğu bir forum. Bunu palavra sıkıp, sizi yücelterek konuma bakılması anlamında söylemiyorum. Sadece bilgili kişiler olarak sizlere soruyorum. Dediğim gibi yukarıdaki resimde gözüme ilişen "sistem dosyası" ve "ie çevrimdışı ayarları" kısımları yüzünden aklıma takıldı. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla.

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Temmuz 2009       Mesaj #143
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Formattan sonra hangi programları yüklediniz? Güvenlik yazılımınız nedir, devre dışı bıraktıktan sonra değişen bir şey oluyor mu? Modeminizin güvenlik ayarlarını en düşük seviyeye getirmeyi ya da güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı denediniz mi? XP kullanıyorsanız Başlat > Programlar > Windows Messenger ile oturum açabiliyor musunuz?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
hebelehubala - avatarı
hebelehubala
Ziyaretçi
26 Temmuz 2009       Mesaj #144
hebelehubala - avatarı
Ziyaretçi
Messenger ile oturum açabiliyorum, kaspersky kullanıyorum. Güvenlik duvarımı devre dışı bıraktım, kasperskyı devre dışı bıraktım ama fayda etmiyor. Windows Xp Service Pack 3 kullanıyorum. Yüklediği programlar;

Kaspersky, firefox, jdownloader, wlm, winamp, winrar, advanced systemcare pro.

Programlardan kaynaklana problem olarak düşündüm hepsini kapatarak denedim fakat bir çözüme ulaşamadım. Messenger'dan kaynaklana sorun olarak düşünüp, 7 kere tekrardan kurup 3 kere alt sürümleri kurdum fakat hepsindede hata aldım...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Temmuz 2009       Mesaj #145
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
hebelehubala adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger ile oturum açabiliyorum, kaspersky kullanıyorum. Güvenlik duvarımı devre dışı bıraktım, kasperskyı devre dışı bıraktım ama fayda etmiyor. Windows Xp Service Pack 3 kullanıyorum. Yüklediği programlar;

Kaspersky, firefox, jdownloader, wlm, winamp, winrar, advanced systemcare pro.

Programlardan kaynaklana problem olarak düşündüm hepsini kapatarak denedim fakat bir çözüme ulaşamadım. Messenger'dan kaynaklana sorun olarak düşünüp, 7 kere tekrardan kurup 3 kere alt sürümleri kurdum fakat hepsindede hata aldım...

Yasaklı sitelere girmek için herhangi bir program kurdunuz mu? DNS ayarlarınızı değiştirdiniz mi?
hebelehubala - avatarı
hebelehubala
Ziyaretçi
27 Temmuz 2009       Mesaj #146
hebelehubala - avatarı
Ziyaretçi
Hayır,
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
27 Temmuz 2009       Mesaj #147
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
hebelehubala adlı kullanıcıdan alıntı

Hayır,

Windows kurulumunuzda bir problem var gibi görünüyor. Maalesef bu hatanın onlarca sebebi olabileceği için yerinde incelenmesi gereken bir durum olduğundan bir çözüm önerisinde bulunamıyorum. Windows'u güncelleştirmeyi, onarmayı deneyebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2009       Mesaj #148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn onar

8004882e hata veriyor nasıl düzeltebilirim..? yardımcı olursanız sevinirim
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009       Mesaj #149
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

8004882e hata veriyor nasıl düzeltebilirim..? yardımcı olursanız sevinirim

Bu Hataları aldığınızda e-posta adresi veya parola kısmını boş bıraktınız, doldurmanız gerekiyor demektir..
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hata kodu bu 80048820[

internete giriyo ama msnye girmiyo nedne anhatar bağlatı noktaları diyo bide dns ayarları diyo nedir yardım edin lütfen