Arama

MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 6

Güncelleme: 30 Haziran 2012 Gösterim: 319.985 Cevap: 229
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Şubat 2008       Mesaj #51
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları"..
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ahmet636 - avatarı
ahmet636
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #52
ahmet636 - avatarı
Ziyaretçi
saolun arkadaşlar paylaşımınız için
Sponsorlu Bağlantılar
mula2001 - avatarı
mula2001
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #53
mula2001 - avatarı
Ziyaretçi
ben hala açamıyorum ne kötü Msn Sad
çorumlu19 - avatarı
çorumlu19
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #54
çorumlu19 - avatarı
Ziyaretçi
Şu anda msnini açabilen varmı?
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #55
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları"..

Hocam bu sadece Türkiye 'yi etkileyin bir ağ problemi olmasa gerek, Suudi Arabistan'dan giriş yapamıyorum daha öğlen herşey normal iken şimdi aniden bu sorun oluştu... Söylemiş oldupun gibi hiçbir şekilde kurcalamamak lazım ağ sorunu kendiliğinden düzelecektir...
I Miss You - avatarı
I Miss You
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #56
I Miss You - avatarı
Ziyaretçi
Evet öğlen çalışıyordu ama şu an çalışmıyorMsn Confused
manyax52 - avatarı
manyax52
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #57
manyax52 - avatarı
Ziyaretçi
ben bunların hiçbirini anlamadım kiMsn Grin
orhonorhon - avatarı
orhonorhon
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #58
orhonorhon - avatarı
Ziyaretçi
Bence bekleyinHıh!
teknikservis2 - avatarı
teknikservis2
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #59
teknikservis2 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RadeoN adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar aynı sorun 10 dakika öncesine kadar bendede vardı gece pc mi kapatmadan önce normaldi sabah kalktığımda 80048820 hata kodu geldi msn açılmadı o kadar panik yapmaya gerek yok ;p Öncelikle Program ekle kaldırdan msn onar seçeneğiyle messengerı onarın ardından messenger'ı system tray den çıkış yapıp kaldırın.Sonra saat'i tıklayıp saati güncelleyin kontrol edin düzgünse bağlantı yapın.Ama unutmayın system tray den kaldırıp saati güncelleyin ben kaldırmadan güncelliyordum hiçbir işe yaramıyordu.

Umarım sizdede olur 10 dakka önce hallettim valla ben msndeyim ;p hi

olmadı yaaw Msn CryMsn Cry
pusucom - avatarı
pusucom
Ziyaretçi
26 Şubat 2008       Mesaj #60
pusucom - avatarı
Ziyaretçi
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu sayfada vermiş oldugunuz şeçeneklerin hepsini yaptım fakat yinede açılmıyor bana yardımcı olursanıs sevinirim.