Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 105

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 559.495 Cevap: 1.072
XeQy - avatarı
XeQy
Ziyaretçi
19 Temmuz 2009       Mesaj #1041
XeQy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
XeQy adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba, ben bilgisayarıma işletim sistemini daha yeni kurdum. WinXP SP3 kullanıyorum. Son birkaç sayfayı okudum ama sorunumun tam olarak çözümünü bulamadım.
Ben 8.5i sorunsuz kullanırken 2009 sürümünü kurmak istedim. Bu konudaki zip dosyasından indirdim ve zipten çıkarmadan kurmaya başladım. Kurulumda zip sayfasını kapatmam gerektiği konusunda bir uyarı geldi. Uyarıyı göze alarak zip dosyasını kapattım ama tabiiki geçici dosyada olduğu için setup kapandı. Daha sonra da bir daha kuramadım. Eski sürümleri de denedim kuramadım. Bu forumdaki messengerı tamamen kaldırma yollarını da denedim. Ancak yine başarılı olamadım. Şu anda bilgisayarımda messenger kullanamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar
Bu konuda umarım yardımınız dokunabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

Ne yaptığımı bilmiyorum ama bir şekilde sorunumu çözdüm. Teşekkür ederim yine de.
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
19 Temmuz 2009       Mesaj #1042
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
___hiko___ adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar siteye yeni üyeyim ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim...bilgisayarıma messengerın son sürümü yüklüyorum ama hiç bir messenger adresini açamıyorum ve her zaman aynı hatayı veriyor...yardıma başvuruyorum orada ki herşeyi yapıyorum ama yinede son sürümde messengerımı açamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

Varsa hata kodu nedır ?
Sponsorlu Bağlantılar
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
20 Temmuz 2009       Mesaj #1043
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı

msn9 7 aydır sorunsuz kullanıyordum son 1 aydır kendi kamera mı açacam aktif degil önceden böyle bir sorun yoktu ??

Evet son sürümde bazen görüntülü konuşma sırasında bi takım hatalar ortaya çıkabiliyor.
Kameranızı çıkarıp tekrar takıp deneyin eğer sorun hala devam ediyorsa WLM programını ve kameranıza ait driveri kaldırıp tekrar kurun.
Sonrasında MSN/Araçlar/Ses ve görüntü kurulumu seçeneklerini takip ederek tekrar yapılandırabilirsiniz belki bu sorununuz için bir çözüm olabilir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
ü_y_e - avatarı
ü_y_e
Ziyaretçi
20 Temmuz 2009       Mesaj #1044
ü_y_e - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Bende bu kısımda çıkmıyor Msn Confused

regeditzxm
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Temmuz 2009       Mesaj #1045
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ü_y_e adlı kullanıcıdan alıntı

Bende bu kısımda çıkmıyor Msn Confused

regeditzxm

Sağ tarafta bir yeni "Dize Değeri" oluşturup (sağ tarafta sağ tıklayınca görürsünüz) adını herhangi bir şey, verisini ise Messenger'ın Exe dosyasının yolu olarak yazın. Messenger Exe dosyası msnmsgr.exe ya da değiştirdiyseniz msnmsgr2.exe'dir.
iso_manyak - avatarı
iso_manyak
Ziyaretçi
21 Temmuz 2009       Mesaj #1046
iso_manyak - avatarı
Ziyaretçi
her defasında açılışta böyle hata veriyor. kaldırıp yukledim şuan yeni format attım başka yerden msn yükledim yine msn yi açmak istediğimde böyle yapıyor sorun ne olabilir
11rrssn
Microsoft - avatarı
Microsoft
Ziyaretçi
22 Temmuz 2009       Mesaj #1047
Microsoft - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
iso_manyak adlı kullanıcıdan alıntı

her defasında açılışta böyle hata veriyor. kaldırıp yukledim şuan yeni format attım başka yerden msn yükledim yine msn yi açmak istediğimde böyle yapıyor sorun ne olabilir
11rrssn

Browse... ye Basıp Windows Live Messenger'in Setup'unun Bulunduğu Yeri Gösterip Ok'a Basınız.Umarım Bir Daha Böyle Birşeyle Karşılaşmazsınız.
savas5454 - avatarı
savas5454
Ziyaretçi
23 Temmuz 2009       Mesaj #1048
savas5454 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar kişi listesi gözükmüyo neden lütfen yardımcı olun ..............................
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
23 Temmuz 2009       Mesaj #1049
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Kişi listenizdeki kişiler eksik

Windows Live Messenger programına yükselttikten sonra kişi listeniz boşsa veya tam değilse, önbelleğe alınan kişi listesi doğru güncelleştirilmemiş olabilir. Kişiler önbelleği klasörünüzü görebilmeniz ve silebilmeniz için, Klasör Seçeneklerinizin gerektiği gibi ayarlanmış olması gerekir.

Klasör Seçenekleri ayarlarınızı doğrulamak için:

Windows XP için

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. Araçlar menüsünde Klasör Seçenekleri'ni tıklatın.
  3. Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.
Windows Vista için
  2. Düzenle'yi ve sonra da Klasör ve Arama Seçenekleri'ni tıklatın.
  3. Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Düzenle'yi tıklatın.
  6. Düzen menüsünün altında Gezinti Bölmesi'nin seçili olduğunu doğrulayın.
Kişiler önbelleği klasörünüzü silmek için:

Windows XP için
  2. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Windows Vista için
  2. C:\Users\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Users\Windows oturum açma adınız\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Önemli
Contacts klasörünüzün tamamını silmemeye dikkat edin. Bunu yaparsanız tüm kişileriniz silinir. Kişilerinizi yedekleme hakkında daha fazla bilgi için, e-posta programınızın Yardım belgelerine bakın.

Yedekleme ile ilgili olarak şu konuları inceleyebilirsiniz:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html

Kolay gelsin.
dizifilm - avatarı
dizifilm
Ziyaretçi
24 Temmuz 2009       Mesaj #1050
dizifilm - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
savas5454 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar kişi listesi gözükmüyo neden lütfen yardımcı olun ..............................

o bende de oluyor kişi listesindeki kişiler gidiyor beyaz bir sayfa gözüküyor neden oluyor