Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 88

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 559.495 Cevap: 1.072
kazem___ - avatarı
kazem___
Ziyaretçi
5 Nisan 2009       Mesaj #871
kazem___ - avatarı
Ziyaretçi
http://www.resimload.org/images/13c38ldveptf8lj9whuk.jpg

Sponsorlu Bağlantılar

msnhatasi1

PC ye perfect xp sp3 kurdum kurduktan sonra kolaylık olsun dıye cd yapan arkadas bazı programları da kurulum sırasında kendı yüklüyor bunlardan bırıde msn 9.0 ** ben 9.0 kullanmak istemedıgımden kaldırmak istedım ama kaldırmıyor tekrar acmak istedigimde ise resimdeki hatayı verıyor
Son düzenleyen ahmetgns; 10 Nisan 2009 21:47 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
beytum - avatarı
beytum
Ziyaretçi
6 Nisan 2009       Mesaj #872
beytum - avatarı
Ziyaretçi
Resimdede Görüldüğü Gibi Bir Hata Raporu Durumu Var Çözemedim.. Önceki Sürümü güncelledim bu sorun çıktı Yardımlarınızı bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

msnsorun
selimhan18 - avatarı
selimhan18
Ziyaretçi
7 Nisan 2009       Mesaj #873
selimhan18 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 9.0 ı kurdum fakat açılışta bana oturum açma hatası geldi, sonrasında kaldırmayı denedim, ekle/kaldır danda herhangi bi müdahale yapamayınca live messenger ile ile ilgili ne var ne yok bilgisayardan sildim, tekrar msn 8.0 ı kurmaya çalıştığımda bana "daha yükek bi sürüm var" mesajıyla karşılaştım, bi kaçdefa tekrar tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı, açıkçası çok illet bi program hele ki bilgisayarda sp3 yüklüyse kesinlikle yüklemeyin silmeye de çalışmayın zaten silinmiyor, bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinicem, aksi taktirdde sp3 ü kaldırıcam Msn Sad(
pwed - avatarı
pwed
Ziyaretçi
9 Nisan 2009       Mesaj #874
pwed - avatarı
Ziyaretçi
Msn de nick veya foto kişisel erşey yapıyom ama çıkıp girdimde erşey esqisi gibi oluyo yardım edin lütfennnnnnnnnnnnMsn CryMsn CryCryingCryingBreak
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
11 Nisan 2009       Mesaj #875
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mrt_knbr adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar ben ileti aldığımda direk konuşma penceresi açılıyo bunu nasıl engelleyebilirim yardım eder misiniz?

WLM 2009'da Böyle Bir Ayar Bulamadım Uyarıları Kurcaladım İleti/Uyarılar Sekmesinde Bir Sonuç Alamadım, Her Hangi Bir Eklenti Kullanıyormusun ?

Alıntı
joyandnet adlı kullanıcıdan alıntı

bende wlmnin hiç birisi çalışmıyor acaba ne yapmam gerek?????????

Nasıl Çalışmıyor ? Çalışmayan Nedir, Oturum mu Açamıyorsun ? Hata mı Veriyor ?

Tekrar Sistem Temizliği Yapıp Yeniden Kurun.
1.Adım
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
2.Adım ( MSN 8.5 Kurun 1 Kez Oturup Açıp Kapatın Üstüne WLM 2009 Kurabilirsiniz )
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html
3. Adım ( WLM 2009)
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Tekil Mesaj - MsXLabs

Alıntı
seLinnnn adlı kullanıcıdan alıntı

yhaaa bnn kuramadım yhaaaa Msn Sad Msn Sad yardım cı olsanz sevınızcem Msn Sad Msn Sad Msn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn Cry

Kuramadınız mı ? Sorunu Açıklamanız Gerekir.

Alıntı
kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger'da bazı kişilerde görüntülü konuşma yaparken 4,5 dakika geçtikden sonra Görüntülü konuşma sona eriyor ve hata veriyor...Ne yapmam gerekiyor..?Msn Thinking

messengerhata

Şuan Hala Sorun Varmı ?

Alıntı
porther adlı kullanıcıdan alıntı

kaç kere kurdum tamamen sildim geri yükledim hep hata hep sorun önceden böyle bi sorun olmuyordu sizin forumda tüm kaldırma tekrar yükleme ile ilgili ne gerekiyorsa yaptım yine bu hatayı veriyor

lurayc92

Msn MadMsn MadMsn Mad
yada

2u9afuto

Msn MadMsn MadMsn Mad

Zamanın Varsa Bir Kez Daha Deneyin
WLM Sistemden Kaldırın Tekrar MSN 8.5'i Kurun.

1.Adım
2.Adım ( MSN 8.5 Kurun 1 Kez Oturup Açıp Kapatın Üstüne WLM 2009 Kurabilirsiniz )
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html
3. Adım ( WLM 2009)
Alıntı
ksk_shadow adlı kullanıcıdan alıntı

deli oldum arkadaşlar başkasında varmı bilmiyorum bu sorun ama msn açılıyor sonra hata verip kapanıyor ve ne yaptıysam bulamadım sorunu

AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8064.206 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00009eca

hata msj da bu Msn Cry

1.Adım
3. Adım ( WLM 2009)

Sorun Hala Devam Ediyorsa Sistemde kernel32.dll'ye Zarar Vermiştir.

Sorunun Çözümü
>>>TheCleaner<<< Serial'i Googleden Temin Edebilirsin.

Hijackthis Testi Yaptırabiliriz.

http://download.hijackthis.eu/HJTInstall.exe
PC'ye Kurun "Do A System Scan And Save A Logfile" Seçip Taratın Açılan Not Defteri Kaydedip Bana Özelden Yollayın Yada Buraya Yollayın.

Alıntı
oksur adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben dün kurdum ve kurduktan sonra akşama kadar sorunsuz olarak çalıştı fakat bu gün bilgisayarımı açtıktan sonra birtürlü msn in iaçamadım sürekli olarak hata kodu 800706be veriyor ne oyapmam lazım sitede bu hata koduyla ilgili çözümleri denedim ama sanırım sağlklı bir çözüm bulan yok bana yardımcı olabilecek kimse yokmu lütfen yardım edin

Alıntı
oksur adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar sitede anlatıldığı gibi msn mesenger bilgisayardan tamamen kaldırdım konu başındaki linkden tekrar yüklemek istedim fakat bu programlar sizde mevcut diyerek kurmuyor ama bilgisayarda mesenger gözükmüyor tamamen sildim ne yapabilirim

1.Adım
3. Adım ( WLM 2009)

Alıntı
3mRe adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim msn'yi açmıyor bitek @hotmail.com açıyo 8100030d hatası veriyo @w.cn uzantılı benım msn

Kod:
C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı \Local Settings\Application 
Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Oturum Açamadığınız Mail Adresi Bulup Silin, Tekrar Oturum Açmayı Deneyin.

Alıntı
3mRe adlı kullanıcıdan alıntı

9.0 betasız y0qmu ?

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Final Sürümdür.

Alıntı
supooo adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayara daha yeni format attım gönder seçeneğini denedim önceden fakat bir bağlantı vermiyor sadece raporu gönderiyor o verdiği hataya gönder veya gönderme dediğim zaman direkoturum kapatılıyor sadece o seçeneklere basmadıgım zaman msn açık kalıyor fakat belli bir zaman sonra tekrar kapanıyor msn

ilgilendiğin için teşekkürler.

Hangi İşletim Sistemi Kullanıyorsunuz ?

Alıntı
kinkinakin adlı kullanıcıdan alıntı

ya bakın nedıcem kurdum bu 9.0 ı acılmadı msnın sonra kaldırdım msnı pcde heryerden eskı surumu yukleyemıyorum geri bi el atında itelım su arabayı beMsn Happy

Açılmadığı Nedir? WML 2009 Açılmıyor ? Oturum mu Açamıyorsunuz ?

Alıntı
sarperock adlı kullanıcıdan alıntı

Bana biri yazınca pat diye ekrana geliyor Msn Confused ben konuşma penceresini acmadan ekrana geliyor oyundayım ya biri yazdı pat diye oyunu alta alıyor konusma penceresi acılıyor nasıl düzelte bilirim ..Msn Cry

Oynadığın Oyunlarla Alakası Olabilir, Başka Bir Oyunda Oynarken Aynı Sorun Yaşıyor musun ?

Alıntı
ktapdar adlı kullanıcıdan alıntı

arkdaslar windows xp için format attıktan sonraaaa bilgisayarın kendini güncellesin eger formati atip xp sp2 yüküyse sp3 günceleyene kadar bekleyin yada güncellemeleriniz kendiniz yükleyip msn programlarını öylece yükleyin yoksaaa bir sürü problemle karsılasiyor bir dip not Msn Happy))

Güncelleştirmeyle Ne Alakası Var Onu Anlamadım, Bir SP2 Kullanıcı Olarak Hiç Bir Güncelleştirme Yok. Hala Sorunsuz Kullanabiliyorum Hata Oranı Sıfır. XP SP3 Kurdum Güncelleştirmeyide Kapattım Hiç Bir Güncelleştirme Yok Yinede Sorunsuz Açabiliyorum/Kullanabiliyorum .
Windows XP Güncelleştirme; Kritik Açıkları Kapatmak Amacıdır. WLM'le Alakası Sanmıyorum.

Alıntı
rastapasta adlı kullanıcıdan alıntı

şu oturum açma sorunu nedir ya çözüm bulan biri varmı kendi pc kullanıcı hesabımda msn adresm acmiyor farklı adresleri aciyor diger pc de ve kullanicilarda sorunsuz aciyor ve bunu cok kisiden duydum ne yapmamiz gerekiyo acaba ?

Kod:
C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı \Local Settings\Application 
Data\Microsoft\Windows Live Contacts
Oturum Açamadığınız Mail Adresi Bulup Silin, Tekrar Oturum Açmayı Deneyin.

Alıntı
kazem___ adlı kullanıcıdan alıntı

http://www.resimload.org/images/13c38ldveptf8lj9whuk.jpg

msnhatasi1

PC ye perfect xp sp3 kurdum kurduktan sonra kolaylık olsun dıye cd yapan arkadas bazı programları da kurulum sırasında kendı yüklüyor bunlardan bırıde msn 9.0 ** ben 9.0 kullanmak istemedıgımden kaldırmak istedım ama kaldırmıyor tekrar acmak istedigimde ise resimdeki hatayı verıyor

1.Adım
3. Adım ( WLM 2009)

Alıntı
beytum adlı kullanıcıdan alıntı

Resimdede Görüldüğü Gibi Bir Hata Raporu Durumu Var Çözemedim.. Önceki Sürümü güncelledim bu sorun çıktı Yardımlarınızı bekliyorum..

msnsorun

Bu Konuyu İnceleyin
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

Alıntı
selimhan18 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben 9.0 ı kurdum fakat açılışta bana oturum açma hatası geldi, sonrasında kaldırmayı denedim, ekle/kaldır danda herhangi bi müdahale yapamayınca live messenger ile ile ilgili ne var ne yok bilgisayardan sildim, tekrar msn 8.0 ı kurmaya çalıştığımda bana "daha yükek bi sürüm var" mesajıyla karşılaştım, bi kaçdefa tekrar tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı, açıkçası çok illet bi program hele ki bilgisayarda sp3 yüklüyse kesinlikle yüklemeyin silmeye de çalışmayın zaten silinmiyor, bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinicem, aksi taktirdde sp3 ü kaldırıcam Msn Sad(

8.0 Kuramıyorsanız 8.5'i Denedin mi ? Denemediysen Aşağıdakileri İnceleyin.
Bu Arada SP2/SP3 Alakası Yoktur. "PC'de SP3 Yüklüyse Sakın Yüklemeyin" İçime Kurt Düşürdünüz. Bende SP3 Kullanıyorum Ne Kaldırabiliyorum Nede Kurabiliyorum Sorunsuz.

1.Adım
3. Adım ( WLM 2009)

Alıntı
pwed adlı kullanıcıdan alıntı

Msn de nick veya foto kişisel erşey yapıyom ama çıkıp girdimde erşey esqisi gibi oluyo yardım edin lütfennnnnnnnnnnnMsn CryMsn CryCryingCryingBreak

Araçlar / Seçenekler / Oturum Aç / "Oturum Açtığım Her Yerde Aynı Görüntü Resmini Ve Kişisel İletiyi Kullan" İşaretleyin Uygulayın Ve Oturum Kapatıp Açarmısın ?
Ekran Görüntüsü;
umix - avatarı
umix
Ziyaretçi
12 Nisan 2009       Mesaj #876
umix - avatarı
Ziyaretçi
hata : 80040154 böle bır hata kodu verıyor Msn Sad
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
12 Nisan 2009       Mesaj #877
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
umix adlı kullanıcıdan alıntı

hata : 80040154 böle bır hata kodu verıyor Msn Sad

MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası
rustavi - avatarı
rustavi
Ziyaretçi
13 Nisan 2009       Mesaj #878
rustavi - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar windows 9.0 ı yüklemeye çalışıyorum ama her şeyi yaptım windows installeride yükledim bilgisayardaki eski sürümüde sildim ama msn kurulu görülüyor aşağıdaki resimdeki gibi lütfen yardım

clipboard02pud
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009       Mesaj #879
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
rustavi adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar windows 9.0 ı yüklemeye çalışıyorum ama her şeyi yaptım windows installeride yükledim bilgisayardaki eski sürümüde sildim ama msn kurulu görülüyor aşağıdaki resimdeki gibi lütfen yardım

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? WLM yi Kaldırıp Tekrar Yükleyin...
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
gulum76 - avatarı
gulum76
Ziyaretçi
16 Nisan 2009       Mesaj #880
gulum76 - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR ŞU ANDA MSN 9 KULLANIYORUM VE MEMNUN KALMADIM.MSN 8,5 U GERİ YÜKLEYEMİYORUM. SİSTEM GERİ YÜKLEMEDE YAPAMADIMMsn SadYARDIM EDİN LÜTFEN