Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Sayfa 99

Güncelleme: 20 Ağustos 2009 Gösterim: 559.495 Cevap: 1.072
asi_romser - avatarı
asi_romser
Ziyaretçi
3 Haziran 2009       Mesaj #981
asi_romser - avatarı
Ziyaretçi
herkez kafasına gore bır sey yazıyor hatıceye deyık netıceye bakın yapan mı soruyorum admın sen once kendın yap bak oluyor mu
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
3 Haziran 2009       Mesaj #982
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
asi_romser adlı kullanıcıdan alıntı

herkez kafasına gore bır sey yazıyor hatıceye deyık netıceye bakın yapan mı soruyorum admın sen once kendın yap bak oluyor mu

O konu altında devam edelim lütfen.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
djmaho_b_57 - avatarı
djmaho_b_57
Ziyaretçi
5 Haziran 2009       Mesaj #983
djmaho_b_57 - avatarı
Ziyaretçi
ben 2009 msn kurunduktan sonra ilkinde aççılıo fkat kapatıp açınca açılmamakta yardımcı olurmusunuz hat kodu felan yazıo bunun sebebi ne olabilir
dizifilm - avatarı
dizifilm
Ziyaretçi
7 Haziran 2009       Mesaj #984
dizifilm - avatarı
Ziyaretçi
birşey soracam bu msnde uygun meşgul ve dışarda yazıları var kişi listesinde ben onları kaldırıyorum kapatıp acıyorum tekrar cıkıyor neden oluyor
butterfly07 - avatarı
butterfly07
Ziyaretçi
8 Haziran 2009       Mesaj #985
butterfly07 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben WLM 2009 yükledim- diğer msn lerde gizleyebiliyorsum webcamin oluşunu- fakat bunda nedense hep görünüyor-karşıya webcam oldugunu göster i işaretlemesemde-görünüyorneden olabilir? çözemedim...tskler simdiden...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Haziran 2009       Mesaj #986
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
djmaho_b_57 adlı kullanıcıdan alıntı

ben 2009 msn kurunduktan sonra ilkinde aççılıo fkat kapatıp açınca açılmamakta yardımcı olurmusunuz hat kodu felan yazıo bunun sebebi ne olabilir

Lütfen spesifik olun, hata kodunu belirtin.

Alıntı
dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı

birşey soracam bu msnde uygun meşgul ve dışarda yazıları var kişi listesinde ben onları kaldırıyorum kapatıp acıyorum tekrar cıkıyor neden oluyor

Kişisel durumları kaldıramazsınız. Başka bir şeyi soruyor olmalısınız...

Alıntı
butterfly07 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar ben WLM 2009 yükledim- diğer msn lerde gizleyebiliyorsum webcamin oluşunu- fakat bunda nedense hep görünüyor-karşıya webcam oldugunu göster i işaretlemesemde-görünüyorneden olabilir? çözemedim...tskler simdiden...

Herhangi bir eklenti yüklü mü? Bir yama uyguladınız mı? Başka bir adresinizde oturum açtığınızda durum aynı mı? MessengerDiscovery, Plus! gibi bir eklenti yüklemiş ve ilgili ayarı bu şekilde ayarlamış olabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
erdalonal - avatarı
erdalonal
Ziyaretçi
9 Haziran 2009       Mesaj #987
erdalonal - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar daha önce verilen wlsetup-all setup dosyasının yeni sürümünü bulabilirmiyiz.paket halinde her seferinde güncelleme yapmak tam bir kota düşmanı.
buraklk - avatarı
buraklk
Ziyaretçi
10 Haziran 2009       Mesaj #988
buraklk - avatarı
Ziyaretçi
Bu konudan tüm işlemleri yaptım oldu.Bir sorunum daha var.Bilgisayar açıldığında windows messenger kendiliğinden açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Msn Happy
Microsoft - avatarı
Microsoft
Ziyaretçi
10 Haziran 2009       Mesaj #989
Microsoft - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
buraklk adlı kullanıcıdan alıntı

Bu konudan tüm işlemleri yaptım oldu.Bir sorunum daha var.Bilgisayar açıldığında windows messenger kendiliğinden açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?Msn Happy

Seçeneklerden--Oturum Aç Bölümüne Gelip Burdan Sağ Tarafta Bulunan İlk Seçenek Windows Başladığında Messenger'i Otomatik Çalıştır Onayı Kaldırın. Ayrıca Beni Ve Parolamı Anımsa Bölümdeki Otomatik Olarak Oturm Aç Onayını da Kaldırınız. Kolay Gelsin...
usher - avatarı
usher
Ziyaretçi
11 Haziran 2009       Mesaj #990
usher - avatarı
Ziyaretçi
yha ben kurdum ama gerisini yapamadım vlm 2009 msn pc de ama kuramadım yardımcı olursanız sevnırım Msn ConfusedMsn Confused