Arama

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü - Sayfa 24

Güncelleme: 26 Nisan 2012 Gösterim: 542.192 Cevap: 355
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Aralık 2009       Mesaj #231
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

communications hatasının 100 de 100 çözümü: arkadaşlar hiç windowsun ayarlarıyla uğraşmayın msn tamamen kapalı durumda msn virüs remover ile taratın yeniden başlatın pc yi sonra birdaha çıkımıcak karşınıza. msn virüs removeri burdan indirebilirsiniz MSN Virus Removal Software - Download - (Remove MSN and Windows Live Messenger Viruse Virus Remover.exe&hash=5a580259504d535b035a

dostum sana ne kadar teşekkür etsem azdır.kaç gündür uğraşıyordum sonunda çözüldü problem sağol.
Sponsorlu Bağlantılar
AzuLa - avatarı
AzuLa
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #232
AzuLa - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
umit_sengul16 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar nvidia chipset driver kurulu olan arkadaşlarda program ekle kaldırdan nvidia forceware network access manager adlı programa değiştir/kaldır deyip madify seçip next dedikten sonra açılan yerden firewall seçeneklerini kaldırdığımız zaman sorun halledilmiş olur...
Veya program ekle kaldırdan Nvidia internet access manager'i kaldırsanızda olur...

Sponsorlu Bağlantılar

Allah senden razı olsun kardeşim çok sağol..2 gün sonrası kafayı yemek üzereydim msni açabilmek için 2 kez reset atmam gerekiyordu..Şöyle anlatayım arkadaşın önerdiği çözüm yolu yerine reset attığınızda düzelen bir şekil önerebilirim.ctrl+alt+del kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisindeki işlemlerden NsvcAppflt.exe bu dosya için işlemi sonlandır yaptığınızda bu hatayı almayacaksınız tabiki bu öneri nvidia chipset driver kurulu olan arkadaşlar için geçerli.Fakat ben deep freeze kullandığım için df aktif olduğunda bu exe'yi sonlandıramıyordum öncelikle dfyi pasif duruma getirip restart atıp arkasından bu exe'yi sonlandırıp msn açabiliyordum ve dfyi aktif hale getirmek için 1 kez daha reset atmam gerekiyordu msn açabilmek için 2 kere reset atmak cidden insana sinir harbi yaşatıyor.Arkadaşın önerdiği yöntem sayesinde görev yöneticisindeki işlemlerden NsvcAppflt.exe yok oldu ve deep freeze için restart(lar) atmama gerek kalmadı ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
bilgi - avatarı
bilgi
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #233
bilgi - avatarı
Ziyaretçi
lütfen yardım olmuyo arkaslar...
alonebrq - avatarı
alonebrq
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #234
alonebrq - avatarı
Ziyaretçi
Bende Sürekli Bu Hatayı Alıyordum Fakat Şu işlemi Yapınca Bütün Sorun Çözüldü.

Forumdaki Herşeyi Denedim Ama Sonuca Şu Yolu İzleyerek Ulaştım:

C:/Documents and Settings/Hesap Adı/Local Settings/Application Data/Microsoft/Messenger

Buraya gelince içindeki bütün dosyaları siliniz. Bende bu şekilde çözüldü problem.
ferhatarkun - avatarı
ferhatarkun
Ziyaretçi
26 Aralık 2009       Mesaj #235
ferhatarkun - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar şaka gibiMsn Happy kaç format atım neler neler yapdımbundan kurtulmak için ve WindowBlinds programı kuruluydu bende windowsumu fb temalı calıstırmak ıcın. olay şuki geçen gün en son sinirlendim her programı tek tek kaldırmayı denedim xp normal teması yapınca hiç bir sorununuz kalmıyor. şuanda tema bu kadar sınır bozukluguna degeck bırsey degıl. eger kullandıgınız bu programsa veya baska bırseyse orjınal temaya gecın yeterlı. dıger yontemlerı yapsanız bıle kısı ekleme talebı alamıyorsunuz haberınız olsun.

saygılarla.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2009       Mesaj #236
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YHA sinir oldum bu 3.kere basıma gelior kafayı yemek uzereyim sürekli hata veriyor siliorum tekrar tekrar sonra aynı işlemleri tekrar yapıorum olmuyor...8,5 i yuklemeye calişiorum onu yuklememede izin vermiyor..ya degiştirin su 2009 sürümünü yada adam gibi biŞi yapınMsn Sad(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2010       Mesaj #237
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
harbıdenn saolasın kardessss ben ılk abssm.llk dosyasını sıldım olduuu.. emegıne saglık bırader
aheng41 - avatarı
aheng41
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #238
aheng41 - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar bendede aynı sorun msn açıldığın da o hataylan karşılaşıyorum tamamı tıkladığımda msn otomatik kapanıyor bir çare bilen yokmu:Msn Sad(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2010       Mesaj #239
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Walla bende Çok aradım Ama aklıma bırsey geldı denedım oldu soyle dııyım hata raporunda gonderme yazısının ustunde tıklayın var yanı arastırma ıcn tıkladım ve 4381_appcompat.txt buda dosyaya eklenıcek yazıordu bunu buldum CMsn Grinocuments and setting-Admınıstor-Local settings Temp in ıcınde yer alıor ( 4381_appcompat.txt ) aldım sılmedım masa ustune attım 2-3 saat bekledım bırsey olmadı hata aLmıorm artık yardımcı olmak ıcın yazdım işinize yarar ise Tşk eksik etmeyin konu aÇan arkadaşımıza =)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2010       Mesaj #240
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaslAr platforum htası windows xp temalarından kaynaklanır temayı normal yapın hata vermez...!!!

BinasYABilgisayar....!