Alıntı
mdincel adlı kullanıcıdan alıntı merhaba
bahsedilen hata bende de var. ama kişisel ifadeler ben de çok fazla. hepsi ezberimde. bunları silmek istemiyorum. o yüzden komple silmeyi göze alamıyorum.
Kişisel ifadelere dokunmadan bu işi nası halledebilirm? lütfen yardım?
MSN de açılıp kapanma prb i vardı. Forumdan wldlog.dll dosyasını silin gecer. notunu okudum. bunu gördüğüm yerde sildim. Şimdi hiç açılmaz oldu. Prg ı silip kaldırmadan bunu nereye tekrar kopyalamam lazım. Lütfen acill yardım?
kişisel ifadeler hangi dizin de saklanıyor. Bunları kaybetmememk için ne yapmak lazım?
Messenger'la ilgili Windows Live ID'ye özgü dosyalar genellikle %userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\{e-posta}\ObjectStore dizininde tutulur. Sanırım Messenger kaldırıldığında dahi bu klasörlere dokunulmaz, emin değilim. Onun için
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html konusundaki program ile bunları yedekleyebilirsiniz. Yedeklemeyi klasörü başka bir yere kopyalarak yaparsanız doğru şekilde geri yükleyemeyebilirsiniz. Ama görün bakın, Messenger'ı kaldırıp geri kursanız bile ifadeleriniz vs. Messenger'da duruyor olmalı.
Sildiğiniz wldlog.dll dosyasını da keşke gözü kapalı silmeseydiniz, sonuçta o dosya bir program ile birlikte yüklendiyse bir şey için yüklenmiştir ama işte insanlar hemen silmeyi tavsiye edebiliyor. Sildiğiniz yer şurasıydı: %programfiles%\Windows Live\Contacts\ . Buraya geri kaydedebilirsiniz ya da Program Ekle veya Kaldır penceresinden "Windows Live Temel Parçalar"ı onarın.