Arama

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü - Sayfa 28

Güncelleme: 26 Nisan 2012 Gösterim: 542.281 Cevap: 355
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #271
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu yöntem bende işe yaradı umarım sizdede işe yarar

Sponsorlu Bağlantılar
1-)İLk olarak Bilgisayarım gir
2-)Program Files gir
3-)Windows Live gir
4-)Contacts gir
5-)Bu Klasördeki WLDLOG.DLL isimli dosyayı siLin ve sorun çözüLür Şahsen bende işe yaradı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #272
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bunların hiç birine gerek yok "program files/windows live/Contacts" bu klasöre girin WLD LOG.DLL dosyasını silin platform hatası kalkar.
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Nisan 2010       Mesaj #273
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
mdincel adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba
bahsedilen hata bende de var. ama kişisel ifadeler ben de çok fazla. hepsi ezberimde. bunları silmek istemiyorum. o yüzden komple silmeyi göze alamıyorum.
Kişisel ifadelere dokunmadan bu işi nası halledebilirm? lütfen yardım?

MSN de açılıp kapanma prb i vardı. Forumdan wldlog.dll dosyasını silin gecer. notunu okudum. bunu gördüğüm yerde sildim. Şimdi hiç açılmaz oldu. Prg ı silip kaldırmadan bunu nereye tekrar kopyalamam lazım. Lütfen acill yardım?

kişisel ifadeler hangi dizin de saklanıyor. Bunları kaybetmememk için ne yapmak lazım?

Messenger'la ilgili Windows Live ID'ye özgü dosyalar genellikle %userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\{e-posta}\ObjectStore dizininde tutulur. Sanırım Messenger kaldırıldığında dahi bu klasörlere dokunulmaz, emin değilim. Onun için https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html konusundaki program ile bunları yedekleyebilirsiniz. Yedeklemeyi klasörü başka bir yere kopyalarak yaparsanız doğru şekilde geri yükleyemeyebilirsiniz. Ama görün bakın, Messenger'ı kaldırıp geri kursanız bile ifadeleriniz vs. Messenger'da duruyor olmalı.

Sildiğiniz wldlog.dll dosyasını da keşke gözü kapalı silmeseydiniz, sonuçta o dosya bir program ile birlikte yüklendiyse bir şey için yüklenmiştir ama işte insanlar hemen silmeyi tavsiye edebiliyor. Sildiğiniz yer şurasıydı: %programfiles%\Windows Live\Contacts\ . Buraya geri kaydedebilirsiniz ya da Program Ekle veya Kaldır penceresinden "Windows Live Temel Parçalar"ı onarın.
sercan_61 - avatarı
sercan_61
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #274
sercan_61 - avatarı
Ziyaretçi
evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim

şimdi

C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz

ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü bu işlem işe yarıyo ve aynı iki dil olanlardan bırını sılmenız yetıyo emegı gecen ve bu bılgısını bızımle paylasan butun arkadslara tessekur ederımmmmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #275
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
valla doğru söylüyorsunuz aynı şeyi yaptım c deki o w.dll yi sildim sorun bitti çözüldü çok şükür Msn Happy))
WINDOWS LIVE - avatarı
WINDOWS LIVE
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #276
WINDOWS LIVE - avatarı
Ziyaretçi
kayıt defterini sildim olmuyor
combofix malware vs. programları kullandım olmuyor
wlcommu sildim olmuyor
abssmi sildim olmuyor.
olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor.
WINDOWS LIVE - avatarı
WINDOWS LIVE
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #277
WINDOWS LIVE - avatarı
Ziyaretçi
AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8098.930 ModName: esent.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 000b4d15
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2010       Mesaj #278
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha ben silmeye çalışıyorum silemiyorum korumalı yada dosya silinemez diyor ne yapacağım yhaMsn Sad yardım edermisiniz lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #279
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
onu bunu bilmem cok arkadaşlar degişik önerilerde bunulunmuşlar.. ben pc den okadar cok anlamam .. fakat bi cok pc üzerinde uzmanım diyenide pc den cıkarcak kadar tecrüübem var. arkadaşlar tek sorun okumuyorsunuz.....kulaktan duyma bilgilerle pc nizi öldürüyorsunuz bide modifiyeli xp veya degisik versiyonlarla akcak yazılım yüklüyorsunuz.tek çözüm.....(pc nizi güncelleyin göreceksiniz bütün sorunlar kalkacaktır.)yok sunu sil bumu sil le olmuyorexpolerinizi güncelleyin gerisi bos. abesle istigal.. kolay gelsin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2010       Mesaj #280
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim emeğine sağlık kafayı yicektim bu hata yüzünden abssm.dll dosyasını siliyorsunuz.hepsi bu kadar.