Arama

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü - Sayfa 4

Güncelleme: 26 Nisan 2012 Gösterim: 542.282 Cevap: 355
youness - avatarı
youness
Ziyaretçi
8 Mart 2009       Mesaj #31
youness - avatarı
Ziyaretçi
Pc ye format attım messenger i kurdum yine aynı hata..Arkadaşlar bu hata pc mizden mi yoksa messengerin bu sürümünden mi kaynaklanıyor?
xp sp 3 kullanıyorum.Kaç gündür msn e giremiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
youness - avatarı
youness
Ziyaretçi
9 Mart 2009       Mesaj #32
youness - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
wiperone adlı kullanıcıdan alıntı

evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim

Sponsorlu Bağlantılar
şimdi

C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz

ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü

Kusura bakmayın ard arda mesaj atıyorum ama bu yöntem işe yaradı.Sorun ne bilgisayarınızdan ne de kullandığınız işletim sisteminden kaynaklanıyor.Bu sürümü biraz saçma olmuş messengerin.En kısa zamanda düzeltirler inşallah.

Bu arada wiperone teşekkürler arkadaşım.
10ore - avatarı
10ore
Ziyaretçi
10 Mart 2009       Mesaj #33
10ore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

şimdi

ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü

Emeğine Sağlık kardeş bn bu messengerı ilk çıktıgından beri sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ama bugün windowsum çöktü yeniden yükledim ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım kullanana arkadaşlarımda ilk defa böyle bi hata duyuyorlar nedendir bilinmez..Eline emeğine sağlık kardeş Masuzcuktan diye bi arkadaşta yapılamaz demiş belki bu yöntemi denedi bilemeyiz ama oldu işte) saygılar..
semto_lopez - avatarı
semto_lopez
Ziyaretçi
16 Mart 2009       Mesaj #34
semto_lopez - avatarı
Ziyaretçi
ben denedim ama yapamadım wiperoneun dediğini açılmadı yani.. siz hangi dosyayı sildiniz acaba? herhangi bir .dll dosyasınımı silcez çok mantıksız bi çözüm gibi görünüyor.
swoer_ - avatarı
swoer_
Ziyaretçi
16 Mart 2009       Mesaj #35
swoer_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

şimdi

benim sorunumu çözdü eline sağlık arkadas
murat41b - avatarı
murat41b
Ziyaretçi
16 Mart 2009       Mesaj #36
murat41b - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,

Arkadaslar bu sorundan kurtulmak istiyorsaniz ucretsiz program olan Malwarebytes' Anti-Malware indirin , hem hizli hemde derin tarama yapin , rapordaki sonuclari kaldirin sorunu cozmus olacaktir.

Download adresi : http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button

iyi forumlar.
fikret33 - avatarı
fikret33
Ziyaretçi
21 Mart 2009       Mesaj #37
fikret33 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ayni sorun bende de var. vista home premium kullanıyorum. Güvenlik olarak avg 8.5 kullanıyorum. ne yaptıysam çalştıramadım
kuruluyo kullanıcı adresinin yazıldığı ilk yüz geliyor
ama bir türlü msn açılmıyor
ray123 - avatarı
ray123
Ziyaretçi
22 Mart 2009       Mesaj #38
ray123 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

şimdi

arkadaşım nerden aklına geldide buldun anlamadım ama saolasın hangi dosyayı sileceklerine kara veremeyenler için şu dosya adını veriyorum:

abssm.dll

Silmenize gerek yok adını değiştirseniz yeter(örnek "abssm.dll23")
Ayberq - avatarı
Ayberq
Ziyaretçi
29 Mart 2009       Mesaj #39
Ayberq - avatarı
Ziyaretçi
yaptım bende bu işlemi peki arkadaslar bu sorum hepinize,bilgisayarınızda gizli dosyalar görünüyomu????bnde gizli dosyaları göster diyorum hiçbiri gözükmüyo bu sorunla aynı anda çıktı gizli klasör sorunuda bilgisi olan biri varsa ve böle bi sorunu yazarsa sevinirim
Ayberq - avatarı
Ayberq
Ziyaretçi
30 Mart 2009       Mesaj #40
Ayberq - avatarı
Ziyaretçi
bnde bide 2 msn acmaya calısınca kişi listesi sorunu dio