Arama

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü - Sayfa 13

Güncelleme: 26 Nisan 2012 Gösterim: 543.294 Cevap: 355
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2009       Mesaj #121
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gardas <> bu işaraetlerı sılersen duzelir
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2009       Mesaj #122
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
wiperone adlı kullanıcıdan alıntı
evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim
Sponsorlu Bağlantılar

şimdi

C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz

ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü
aynen dediği gibi oldu diğer çözümler işe yaramadı hepsini denedim wiperone sen bir dahisin tskler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Communications Platform HatasI ve COZUMU

ARKADASLAR SORUNUNUZU GIDERMENIN TEK YOLU AYNEN BU..
BASLAT-ARA-DOSYA YADA KLASOR-TUM DOSYA VE KLASORLER- buraya wlcomm yazIp ARA DEYIN..3 ADET DOSYA BULACAK..MUHTEMELEN EN ALTTA wlcomm.exe c:\Program Files\Windows Live\Contacts olacacak..orda wlcomm.exe nin Uzerine gelip mausein saGIna tIklayIp Ozellikler deyin.daha sonra uyumluluk BOLUMUNU SECIN.uyumluluk modu kutusunu ISARETLEYIN windows 98/windows me olanI seCin.ASAGIDAN tamam deyip kapatIn.msninizi ACIN ve kullanIn..hepsi bukadar..
ascocuk - avatarı
ascocuk
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #124
ascocuk - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR SORUNUNUZU GİDERMENİN TEK YOLU AYNEN ŞU..
BAŞLAT-ARA-DOSYA YADA KLASÖR-TÜM DOSYA VE KLASÖRLERİ- buraya wlcomm yazıp ARA DEYİN..3 ADET DOSYA BULACAK..MUHTEMELEN EN ALTTA wlcomm.exe c:\Program Files\Windows Live\Contacts olacak..orda wlcomm.exe nin üzerine gelip mausein sağına tıklayıp özellikler deyin.daha sonra uyumluluk bölümünü tıklayın.uyumluluk modu kutusunu tıklayıp windows 98/windows me olanı seçin.aşağıdan tamam deyip kapatın.msninizi açın ve kullanın..hepsi bukadar..bu arada bu sorunu ilk çözen kişi olmanın haklı gururunu yaşıyorum..Msn GrinMsn GrinMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #125
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

windows live communication platform hatası

YHA BUNDAN BEN BİŞEY ANLAMADIM BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİZ VARSA E-MAİL ADRESİNİZİ ALABİLİR MİYİM ORDAN ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
uyumluluktan degiştirince msn oluyor ama bu seferde msn plus yuklenmıyor hiç bir türlü Msn Happy
ascocuk - avatarı
ascocuk
Ziyaretçi
24 Eylül 2009       Mesaj #127
ascocuk - avatarı
Ziyaretçi
ÖNCE BÜTÜN EKLENTİLERİ YÜKLEYİN DAHA SONRA UYUMLULUĞU YAPIN..
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
24 Eylül 2009       Mesaj #128
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

uyumluluktan degiştirince msn oluyor ama bu seferde msn plus yuklenmıyor hiç bir türlü Msn Happy

Messenger Plus! Live Windows XP'den düşük sistemlerde veya Messenger (veya herhangi bir dosyası) daha düşük bir sistem uyumluluk kipinde çalıştırıldığında doğru/hiç çalışmaz/çalışmayabilir.
kemal09 - avatarı
kemal09
Ziyaretçi
25 Eylül 2009       Mesaj #129
kemal09 - avatarı
Ziyaretçi
107 nolu mesajdakileri yapın düzelir kesin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2009       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[qoute]C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz

ve bu klasör içindeki wldlog.dll uzantılı dosyayı siliyoruz bu illetten kurtuluyoruz bizzat denenmiştir....[/quote]

bunu yaptıktan sonra listesine kişi ekleyebilen oldu mu? tamam msn açılıyor da kişi eklenmiyor listeye hiç bir şekilde.