Alıntı
UuUr adlı kullanıcıdan alıntı Ben mdl yükledim ama o açıkken bir türlü messengerda online olamıyorum. Firewall olarak zone alarm ve windows sp2'nin firewallarını kullanıyorum ama onlarında istisnalarına mdl ile wlm'ı eklememe rağmen hala mdl açıkken giremiyorum. Ayrıca bana wlm'yi bilgisayardan tam olarak nasıl silebileceğimi söylerseniz sevinirim, forumda aradım fakat bulamadım. Teşekkürler.
Kusuruma bakmayın bir anda hırsla yazmışım, o yüzden hiç dikkat edemedim
Ben messenger discovery'i windows live messenger 8.1'in üzerine kurdum fakat discovery açıkken messenger'a bağlanamıyorum. Hata veriyor, gelin görünki discovery'i kapatınca gayette girebiliyorum messenger'a, ayrıca discovery'nin ayarlarında yaptığım işlemlerde messengerıma işlenmiş görünüyor (reklamları kaldır vb.). Bu bağlantı sorunumun sahip olduğum virüs programlarının firewall'larından olabileceğini düşündüm ki sahip olduğum tek virüs programım Zone Alarm, onun yanında da windows xp'nin kendi firewall'u var. Sorun bunlardan olamaz, zira ben onların izinli program listelerine messenger'ı ve discovery'i ekledim. Fakat hala girememekteyim. Umarım daha açıklayıcı olabilmişimdir ki bana yardımcı olabilesiniz. Herkese teşekkürler, sürçi lisan ettiysem affola.