arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok başarılı olmuş.bi sorum olucak net bi cvp alabilirsem çok sevinicem 8,1 live kurdum arkasına 1,3 discovery yükledim herşey çok güzel ve sorunsuz işliyor ancak çevrimdışı olupta online olanları görebilmenin bi yolu varmıdır yoksa yokmudur.net bi cvp alabilirsem çok sevinirim..
arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok başarılı olmuş.bi sorum olucak net bi cvp alabilirsem çok sevinicem 8,1 live kurdum arkasına 1,3 discovery yükledim herşey çok güzel ve sorunsuz işliyor ancak çevrimdışı olupta online olanları görebilmenin bi yolu varmıdır yoksa yokmudur.net bi cvp alabilirsem çok sevinirim..
görebilme şansımız var ama %100 etkin değildir.kim bana pencere açtı özelliği ile gizli kullanıcıları göre bilirsiniz pop uyarısı ile...
1 aydır msn discovery live 1.3 ü sorunsuz kullanıyordum. ancak 2 gündür "oturum açmış değilsiniz. bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmalısınız" diye uyarı veriyor. bilgisayarımda güncelleştirmeler kapalı ve windows xp kullanıyorum..
msn sürümüm 8.1.
msn discovery i kaldırıp tekrar kurdum ama sorun yine çözülmedi. şu an hiç bir fonksiyonu çalışmıyor.