arkadaslar ben indirdim bu surumu fakat .exe dosyasına tıkladıgımda "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erisemedi. Ögeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir" diye bir uyarı alıyorum ve yukleme duruyor . Tum windows ayarlarına baktım fakat bulamadım sorunu
yardımcı olursanız sevinirim
Anti-virus programınızı geçici olarak devre dışı bırakırsanız sorun yaşamazsınız.
Anti-virus programınızı geçici olarak devre dışı bırakırsanız sorun yaşamazsınız.
Benim Antivirüs programım Symantec... Programı devre dışı bırakıp kuruyorum... Sonra açıyorum... PC yi kapatıncaya kadar sorun yok. PC'yi tekrar açtığımda "Adware.DiscoveryLive bulgusuyla programı siliyor. Sorun genellikle spellchk.exe
dosyasıyla ilgili. Ben de çareyi hergün yeniden kurmakta buldum... Siz bir çare bulana kadar
Benim Antivirüs programım Symantec... Programı devre dışı bırakıp kuruyorum... Sonra açıyorum... PC yi kapatıncaya kadar sorun yok. PC'yi tekrar açtığımda "Adware.DiscoveryLive bulgusuyla programı siliyor. Sorun genellikle spellchk.exe
dosyasıyla ilgili. Ben de çareyi hergün yeniden kurmakta buldum... Siz bir çare bulana kadar
Symantec'in bir güvenilen programlar listesi olmalı. Uyarı verilen dosyayı bir daha gözden geçirilmeyecek şekilde ayarlarsanız sorun yaşamazsınız. Tam olarak anti-virus programınızın adı ve sürümü nedir?
Symantec'in bir güvenilen programlar listesi olmalı. Uyarı verilen dosyayı bir daha gözden geçirilmeyecek şekilde ayarlarsanız sorun yaşamazsınız. Tam olarak anti-virus programınızın adı ve sürümü nedir?
Actions menüsünün sol kısmından, ne tür tehditlere karşı alacağımız hareketleri belirliyoruz, tehditleri üçe ayrımışlar, "Macro virus", "Non-macro virus" ve "Security Risks" kapsamına dahil olan tüm adware, spyware dialer ve benzeri zararlılar. "First Action" seçeneğinde, zararlıya karşı Symantec Antivirus yazılımının alacağı ilk önlemi belirliyoruz, "Second Action" seçeneğiye ise, eğer ilk önlem çalışmazsa, almasını istediğimiz ikinci önlemi belirliyoruz. Resimlerde görünenler, varsayılan şekilleri. "Exceptions" sekmesinde ise Symantec AntiVirus veritabanına kayıtlı zararlılardan seçtiklerimizi, bu önlemlerden koruyabiliyoruz.