Alıntı
aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı pc ye reboot atip hesabimi girdikten sonra msn acilmadan once normaLde msn discovery cikar sonra msn geLir .. simdi 8.5 msn yukLedim yeni msn pLus yukLedim we yeni discovery yukLedim reboot atinca msn aciLmadan once messenger discovery 2 die bi kutu cikio .. please re-instaLL feLan dio .. we siLio disvoceryi 3 kere yukledim reboot attim gitti napmam Lazim yardimci oLun pLs ??
MessengerDiscovery Live 1.3, WLM 8.5 ile uyumludur. MessengerDiscovery'i bir kez kaldırıp yeniden kurarsanız sorun gidecektir.
Alıntı
vivident adlı kullanıcıdan alıntı Messenger Live 8.1 yüklü. Bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün kendiliğinden silindi ve yukardaki üyeyle aynı sorunu yaşıyorum. yüklenmiyoooor. Antivirüs programı devreye geçiyor ... Lütfen acilen bir yardımmmm !!!! 
Güvenlik programınızı MessengerDiscovery'i kurmadan önce geçici olarak devre dışı bırakınız. Kurulumdan sonra yeniden aktif edebilirsiniz.
Alıntı
aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı bendede anti virus devreye girdi auto-scan die birdenbire dun .. yok ettim feLan virusu .. sonra bakim dedim yeni surum geLmismi eski surumde haLa virus wardir die beLki .. yenisini yukLedim virus cikmio ama boLe bi sorun war .. MessengerDiscovery Loader die bi kutu cikio res attiktan sonra icindede registiry open .. re-instaLL feLan yazio yukardada yazdiqim gibi .. haLa cozemedim farkLi farkLi seyLer deniorum sabahtan beri .. BU SORUNUN BITEK BENDE OLMAMASINA SEVINDIM ACIKCASI .Pp umarım yakında cozuLur ..
MessengerDiscovery'i sorun kalkana kadar birkaç kez kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Sorunun ortadan kalkıp kalkmadığını Windows Live Messenger'ı birkaç kez kapatıp yeniden açarak öğrenebilirsiniz.
Alıntı
bozyakaLeee adlı kullanıcıdan alıntı güzel program ellerine saglıkta yalnız ßilgisayarı çok kasıyor neden sizce?
Windows Live Messenger 8.5 ile birlikte kullanmayı deneyin. Sizde yavaşlamaya neden oluyorsa ve bunu çözemiyorsanız, MessengerDiscovery 2 sürümünün çıkmasını bekleyin.