Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 46

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.432 Cevap: 606
aLeXdeMuRaT - avatarı
aLeXdeMuRaT
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #451
aLeXdeMuRaT - avatarı
Ziyaretçi
bendede anti virus devreye girdi auto-scan die birdenbire dun .. yok ettim feLan virusu .. sonra bakim dedim yeni surum geLmismi eski surumde haLa virus wardir die beLki .. yenisini yukLedim virus cikmio ama boLe bi sorun war .. MessengerDiscovery Loader die bi kutu cikio res attiktan sonra icindede registiry open .. re-instaLL feLan yazio yukardada yazdiqim gibi .. haLa cozemedim farkLi farkLi seyLer deniorum sabahtan beri .. BU SORUNUN BITEK BENDE OLMAMASINA SEVINDIM ACIKCASI .Pp umarım yakında cozuLur ..

Sponsorlu Bağlantılar
bozyakaLeee - avatarı
bozyakaLeee
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #452
bozyakaLeee - avatarı
Ziyaretçi
güzel program ellerine saglıkta yalnız ßilgisayarı çok kasıyor neden sizce?
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Kasım 2007       Mesaj #453
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı

pc ye reboot atip hesabimi girdikten sonra msn acilmadan once normaLde msn discovery cikar sonra msn geLir .. simdi 8.5 msn yukLedim yeni msn pLus yukLedim we yeni discovery yukLedim reboot atinca msn aciLmadan once messenger discovery 2 die bi kutu cikio .. please re-instaLL feLan dio .. we siLio disvoceryi 3 kere yukledim reboot attim gitti napmam Lazim yardimci oLun pLs ??

MessengerDiscovery Live 1.3, WLM 8.5 ile uyumludur. MessengerDiscovery'i bir kez kaldırıp yeniden kurarsanız sorun gidecektir.

Alıntı
vivident adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger Live 8.1 yüklü. Bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün kendiliğinden silindi ve yukardaki üyeyle aynı sorunu yaşıyorum. yüklenmiyoooor. Antivirüs programı devreye geçiyor ... Lütfen acilen bir yardımmmm !!!! Msn Sad

Güvenlik programınızı MessengerDiscovery'i kurmadan önce geçici olarak devre dışı bırakınız. Kurulumdan sonra yeniden aktif edebilirsiniz.

Alıntı
aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı

bendede anti virus devreye girdi auto-scan die birdenbire dun .. yok ettim feLan virusu .. sonra bakim dedim yeni surum geLmismi eski surumde haLa virus wardir die beLki .. yenisini yukLedim virus cikmio ama boLe bi sorun war .. MessengerDiscovery Loader die bi kutu cikio res attiktan sonra icindede registiry open .. re-instaLL feLan yazio yukardada yazdiqim gibi .. haLa cozemedim farkLi farkLi seyLer deniorum sabahtan beri .. BU SORUNUN BITEK BENDE OLMAMASINA SEVINDIM ACIKCASI .Pp umarım yakında cozuLur ..

MessengerDiscovery'i sorun kalkana kadar birkaç kez kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Sorunun ortadan kalkıp kalkmadığını Windows Live Messenger'ı birkaç kez kapatıp yeniden açarak öğrenebilirsiniz.

Alıntı
bozyakaLeee adlı kullanıcıdan alıntı

güzel program ellerine saglıkta yalnız ßilgisayarı çok kasıyor neden sizce?

Windows Live Messenger 8.5 ile birlikte kullanmayı deneyin. Sizde yavaşlamaya neden oluyorsa ve bunu çözemiyorsanız, MessengerDiscovery 2 sürümünün çıkmasını bekleyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
sidewinder - avatarı
sidewinder
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #454
sidewinder - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşların söylediği aynı problemler bende de oldu. yeni wlm ve wdl'yi yükledim. aynı şekilde norton otomotik olarak engelledi kurulumu. kurulum hata verdı ancak yoksay secenegini sectim. simdi sorunsuz çalışıyo gbi gozukuo ama emin olamadım.. özelliklerinin tamamı sorunsuz çalışır mı sizce?
ck1991 - avatarı
ck1991
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #455
ck1991 - avatarı
Ziyaretçi
2.0 ne zaman geliyor ?
DrEaMy - avatarı
DrEaMy
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #456
DrEaMy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Güvenlik programınızı MessengerDiscovery'i kurmadan önce geçici olarak devre dışı bırakınız. Kurulumdan sonra yeniden aktif edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Dediklerinizi uyguladım. Sorun çözüldü ... Emeğinize, yardımınıza ve paylaşımınıza teşekkürler ... Msn Happy
aLeXdeMuRaT - avatarı
aLeXdeMuRaT
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #457
aLeXdeMuRaT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

MessengerDiscovery Live 1.3, WLM 8.5 ile uyumludur. MessengerDiscovery'i bir kez kaldırıp yeniden kurarsanız sorun gidecektir.

MessengerDiscovery'i sorun kalkana kadar birkaç kez kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Sorunun ortadan kalkıp kalkmadığını Windows Live Messenger'ı birkaç kez kapatıp yeniden açarak öğrenebilirsiniz.

cok tessekkur ederim sorun kaLkti .. ayriyetten bukadar hizLi cevap werdiqin icinde tsk. ederim ..
Son düzenleyen ahmetgns; 11 Kasım 2007 14:51
ahmet41 - avatarı
ahmet41
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #458
ahmet41 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, msn discovery i defalarca indirdiğim halde tam kurulumu sağlayamadım sürekli hata veriyor iletiyi aynen aşağıya yazıyorum ne yapmam gerek

MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı

teşekkürler
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #459
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmet41 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba, msn discovery i defalarca indirdiğim halde tam kurulumu sağlayamadım sürekli hata veriyor iletiyi aynen aşağıya yazıyorum ne yapmam gerek

MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı

teşekkürler

MSVBVM60.DLL
aLeXdeMuRaT - avatarı
aLeXdeMuRaT
Ziyaretçi
15 Kasım 2007       Mesaj #460
aLeXdeMuRaT - avatarı
Ziyaretçi
bisey daha sormak istiorum Msn ConfusedMsn Confused .. messenger today i nasiL kapatabiLiriz her girdiqimde cikio ve her girdiqimde discovery simgesi war ama caLismio bazen