yaa arkadaşlarr ben discovery'i indirdimm ben ama hata werdii soradan... önceden indirdiimde hemen oluyoduu...pc.e format attım soradan tekrr yükledim olmadıı..ndn acaba? bana yardımcı olabilir misinizz??
ya arkadaşlar messngerdiscovey iy çalışıyodu şimdi üzerine tıkladığımda bu özerliği kullana bilmeniz için oturum açmanız lazım diyo ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
evet aynı hatayı banada veriyor...üstelik msn plus live sildim çakışma filan olmasın die ama hiç bi değişme yok....bunun nedeni nedir bilen varmı uyum sorunu mu ?
bu sürümün yenisi çıkmış wepcam kaydı falan var onu eklermisiniz yada nerden indirebiliriz bi yardım bitte
Henüz böyle bir sürüm yok siz kimden duydunuz yada farklı bir programdanmı bahsediyorsunuz?
Alıntı
beyazsal adlı kullanıcıdan alıntı
oturum açmış değilsiniz diyor fonksiyonları çalışmıyoor mdl nin napmam lazım
Alıntı
djsewecen adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaşlar messngerdiscovey iy çalışıyodu şimdi üzerine tıkladığımda bu özerliği kullana bilmeniz için oturum açmanız lazım diyo ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
Alıntı
darkface adlı kullanıcıdan alıntı
evet aynı hatayı banada veriyor...üstelik msn plus live sildim çakışma filan olmasın die ama hiç bi değişme yok....bunun nedeni nedir bilen varmı uyum sorunu mu ?
Alıntı
yabik adlı kullanıcıdan alıntı
Aynen ya ...
discoveryi nasıl kaldırırım konusundan kaldırıp aşagıdaki linkden son sürümü indirin ve messengerın tamamen kapalı olduğunu görev yöneticisinden teyit ettikten sonra tekrar yükleyiniz oturum açtığınızda otomatik olarak çalışacaktır 8,5 sürümü ile uyum içindedir ama 9 beta sürümünde çalışmamaktadır
Messenger discovery 1.3 MessengerDiscovery Live - Download - msgdiscovery.com