Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 54

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.427 Cevap: 606
duygu2405 - avatarı
duygu2405
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #531
duygu2405 - avatarı
Ziyaretçi
NeutralizeR paylaşımın için teşekkürler.bu discoveryi kurduğum zaman ben şunu öğrenmek istiyorum. diyelimki bi arkadaşım beni engelledi.ama çevrimiçi.o oturum açtığındada bende çevrimdışı olmasına rağmen oturum açtı diye uyarı verir mi..bi de diyelimki ben onu engellemediğim için onda çevrimiçi gözüküyorum. o da benm resmime bakmak için konuşma penceresi açtı yine de konuşma penceresi açtı diye uyarı gelirmi..ben eskiden discoveryi kullandığımda biri online olduğunda sesli bi şekilde pc den uyarı geliyodu şu anda ne kadar ayarlasam da şu anda olmuyo neden acaba??
Sponsorlu Bağlantılar
duman_gozlum53 - avatarı
duman_gozlum53
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #532
duman_gozlum53 - avatarı
Ziyaretçi
İyide arqadaşLar burda Çevrimdışı oLanLarı nasıL qörüntüLeyeceğiz ? biLen var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Ocak 2008       Mesaj #533
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Çevrimdışı oturum açanları görmek artık mümkün değil. Daha fazla bilgi için bu konunun mesajlarını inceleyebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html

MessengerDiscovery uyarılarının çalışıp çalışmadığını anlamak için durumunuzu Çevrimiçi'ye getirip Messenger'ı bir süre öyle açık bırakarak konuşmalar başlamadan önce uyarı alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz. !imitate komutu çalışmıyorsa eğer, MessengerDiscovery ve Windows Live Messenger bütünleşmesi sağlanmamış demektir. MessengerDiscovery'i bütünleşme sağlanana kadar kaldırıp düzgün bir şekilde kurmanız gerekebilir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
CaNCaZ - avatarı
CaNCaZ
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #534
CaNCaZ - avatarı
Ziyaretçi
Slm ya bendede bi sorun var anliyamadim gitti Msn Sad discoverym calismiyo desintal yapip geri instal yaptim ama banamisin demiyo kuruyorum tam msn acicam MSVBVM60.DLL bulunamiyo diyo aklim almiyo :s tekrar instal yapin hatasi düzelir diyo ama yok düzelmiyo :'( yardim edin nolur simdiden tsk ederim Msn Embarrassed
certy - avatarı
certy
Ziyaretçi
21 Ocak 2008       Mesaj #535
certy - avatarı
Ziyaretçi
bunun türkçesini nasıl bulurum yada türkçe yapma imkanım varmı

dil sorunu halledildi
Son düzenleyen certy; 21 Ocak 2008 14:48 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
hasretgulleri - avatarı
hasretgulleri
Ziyaretçi
21 Ocak 2008       Mesaj #536
hasretgulleri - avatarı
Ziyaretçi
abi bunda virüs varr
kayirhanli_09 - avatarı
kayirhanli_09
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #537
kayirhanli_09 - avatarı
Ziyaretçi
kardeşler gerekli izinleriniz yok diyor sorun ne?
candanote_0722 - avatarı
candanote_0722
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #538
candanote_0722 - avatarı
Ziyaretçi
indiriyorm fakat bilgisayarıma kuramıyorm virüs diye siliyor... ne yapmam gerekiyor?teşekkürler
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
24 Ocak 2008       Mesaj #539
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
candanote_0722 adlı kullanıcıdan alıntı

indiriyorm fakat bilgisayarıma kuramıyorm virüs diye siliyor... ne yapmam gerekiyor?teşekkürler

Anti virüs programlarınız devre dışı bırakmadan yükleme işlemine başlamayın.
tsclubali - avatarı
tsclubali
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #540
tsclubali - avatarı
Ziyaretçi
yaa ben yapamadım bana yardımcı olumusunuz