Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 26

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.671 Cevap: 606
bymumi10 - avatarı
bymumi10
Ziyaretçi
9 Temmuz 2007       Mesaj #251
bymumi10 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

yaklaşık 1 yıldır mdl yi kullanmaktayım şuana kadar böyle birşeyle ne karşılaştım nede duydum...

bende kullanıyorum arkadaşım ama bi forum sitesi konuyu sabit olarak vermiş şaşırdım en iyi kaynakalra msxlabs ekibi sahip olduğunu düşünerek yazdım Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Temmuz 2007       Mesaj #252
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bymumi10 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ??

Yalnızca dosya transfer hızlarında yavaşlamaya neden olması kısmı doğru. Bu sorun da MessengerDiscovery 2 sürümünde ortadan kalkmıştır. İşlemciyi ısıtıp yakması doğru değildir Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
denizturel - avatarı
denizturel
Ziyaretçi
12 Temmuz 2007       Mesaj #253
denizturel - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar dıscovery nin kendini çevrim dışı gösterenleri yakaladığı söylenior baktım ama bulamadım. yardım lutfen.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
12 Temmuz 2007       Mesaj #254
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
denizturel adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar dıscovery nin kendini çevrim dışı gösterenleri yakaladığı söylenior baktım ama bulamadım. yardım lutfen.

kim bana pencere açtı seçeneğini aktif yaparsanız bu özelliği kullanabilirsiniz.gizli kullanıcılar size konuşma penceri açtığı zaman yada avatar kimliğiniz gisli kullanıcıya ulaştığında size pop uyarısı gelir bu şekilde saptama yapabilirsiniz; çok sağlıklı tesbit değildir ama...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2007       Mesaj #255
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben avatar için yeni resim koyucam ama yapamıyorum.yardım eder misiniz?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
12 Temmuz 2007       Mesaj #256
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
na3o8ko2 adlı kullanıcıdan alıntı

ben avatar için yeni resim koyucam ama yapamıyorum.yardım eder misiniz?

adszsc1

seçeneğini pasif yapınız.
UuUr - avatarı
UuUr
Ziyaretçi
15 Temmuz 2007       Mesaj #257
UuUr - avatarı
Ziyaretçi
Ben mdl yükledim ama o açıkken bir türlü messengerda online olamıyorum. Firewall olarak zone alarm ve windows sp2'nin firewallarını kullanıyorum ama onlarında istisnalarına mdl ile wlm'ı eklememe rağmen hala mdl açıkken giremiyorum. Ayrıca bana wlm'yi bilgisayardan tam olarak nasıl silebileceğimi söylerseniz sevinirim, forumda aradım fakat bulamadım. Teşekkürler.
İsyanAteşİ - avatarı
İsyanAteşİ
Ziyaretçi
15 Temmuz 2007       Mesaj #258
İsyanAteşİ - avatarı
Ziyaretçi
türkçesi yokmu bunun Msn Confused
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
15 Temmuz 2007       Mesaj #259
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Alıntı
İsyanAteşİ adlı kullanıcıdan alıntı

türkçesi yokmu bunun Msn Confused

DİSCOVERYDE SETTİNGS(AYARLAR)SEÇENEĞİNE TIKLAYIP ORDAN DİL SEÇENEĞİNİ TÜRKÇE YAPABİLİRSİNİZ......
Gerçekçi ol imkansızı iste...
UuUr - avatarı
UuUr
Ziyaretçi
15 Temmuz 2007       Mesaj #260
UuUr - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
UuUr adlı kullanıcıdan alıntı

Ben mdl yükledim ama o açıkken bir türlü messengerda online olamıyorum. Firewall olarak zone alarm ve windows sp2'nin firewallarını kullanıyorum ama onlarında istisnalarına mdl ile wlm'ı eklememe rağmen hala mdl açıkken giremiyorum. Ayrıca bana wlm'yi bilgisayardan tam olarak nasıl silebileceğimi söylerseniz sevinirim, forumda aradım fakat bulamadım. Teşekkürler.

Kusuruma bakmayın bir anda hırsla yazmışım, o yüzden hiç dikkat edemedim Msn Happy

Ben messenger discovery'i windows live messenger 8.1'in üzerine kurdum fakat discovery açıkken messenger'a bağlanamıyorum. Hata veriyor, gelin görünki discovery'i kapatınca gayette girebiliyorum messenger'a, ayrıca discovery'nin ayarlarında yaptığım işlemlerde messengerıma işlenmiş görünüyor (reklamları kaldır vb.). Bu bağlantı sorunumun sahip olduğum virüs programlarının firewall'larından olabileceğini düşündüm ki sahip olduğum tek virüs programım Zone Alarm, onun yanında da windows xp'nin kendi firewall'u var. Sorun bunlardan olamaz, zira ben onların izinli program listelerine messenger'ı ve discovery'i ekledim. Fakat hala girememekteyim. Umarım daha açıklayıcı olabilmişimdir ki bana yardımcı olabilesiniz. Herkese teşekkürler, sürçi lisan ettiysem affola.