Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 27

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.698 Cevap: 606
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
15 Temmuz 2007       Mesaj #261
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
UuUr adlı kullanıcıdan alıntı

Kusuruma bakmayın bir anda hırsla yazmışım, o yüzden hiç dikkat edemedim Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
Ben messenger discovery'i windows live messenger 8.1'in üzerine kurdum fakat discovery açıkken messenger'a bağlanamıyorum. Hata veriyor, gelin görünki discovery'i kapatınca gayette girebiliyorum messenger'a, ayrıca discovery'nin ayarlarında yaptığım işlemlerde messengerıma işlenmiş görünüyor (reklamları kaldır vb.). Bu bağlantı sorunumun sahip olduğum virüs programlarının firewall'larından olabileceğini düşündüm ki sahip olduğum tek virüs programım Zone Alarm, onun yanında da windows xp'nin kendi firewall'u var. Sorun bunlardan olamaz, zira ben onların izinli program listelerine messenger'ı ve discovery'i ekledim. Fakat hala girememekteyim. Umarım daha açıklayıcı olabilmişimdir ki bana yardımcı olabilesiniz. Herkese teşekkürler, sürçi lisan ettiysem affola.

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

UuUr - avatarı
UuUr
Ziyaretçi
16 Temmuz 2007       Mesaj #262
UuUr - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Sponsorlu Bağlantılar
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

Forumda windows live messenger'ının tamamen nasıl bilgisayardan silineceğini anlatan topici bulamadım. Zahmet olmazsa benim için bir kez daha buraya yazsanız ya da bana linki verirseniz çok minnettar kalırım. Teşekkürler.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Temmuz 2007       Mesaj #263
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
UuUr adlı kullanıcıdan alıntı

Forumda windows live messenger'ının tamamen nasıl bilgisayardan silineceğini anlatan topici bulamadım. Zahmet olmazsa benim için bir kez daha buraya yazsanız ya da bana linki verirseniz çok minnettar kalırım. Teşekkürler.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
victory_1903 - avatarı
victory_1903
Ziyaretçi
20 Temmuz 2007       Mesaj #264
victory_1903 - avatarı
Ziyaretçi
güzel program fakat yardım lazım bi bakarsanız sevinirim oturum açtım fakat gene de böle bi hata var Msn Confused

zaferuv5
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
20 Temmuz 2007       Mesaj #265
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
victory_1903 adlı kullanıcıdan alıntı

güzel program fakat yardım lazım bi bakarsanız sevinirim oturum açtım fakat gene de böle bi hata var Msn Confused

zaferuv5

toroscanavarı - avatarı
toroscanavarı
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #266
toroscanavarı - avatarı
Ziyaretçi
usta slm
elinize sağlık
discovery ilk indirdiğimde çalşıyodu imitate falan sorun yoktu ama şimdi çalışmıyor dediğiniz yere baktım kutucuğun içi boş bağlantı bilgisinde sorun nerdedir sizce
teşk ederim
kolay gelsin
eCeL - avatarı
eCeL
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #267
eCeL - avatarı
Ziyaretçi
Bendeki sorun bi turlu kaybolmuyor.

Yukleme tamamlaniyor ayarlari bile gerceklestirebiliyorum fakat her hangi bi yere tikladigimda (Avatar Resimleri / Kisiler) bana bi uyari veriyor; Oturum açmis degilsiniz, once oturum acmalisiniz.

Halbuki hem oturum acik hemde online konumundayim.

Yardimci olurmusunuz?

Tesekkür ederim...
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
21 Temmuz 2007       Mesaj #268
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
toroscanavarı adlı kullanıcıdan alıntı

usta slm
elinize sağlık
discovery ilk indirdiğimde çalşıyodu imitate falan sorun yoktu ama şimdi çalışmıyor dediğiniz yere baktım kutucuğun içi boş bağlantı bilgisinde sorun nerdedir sizce
teşk ederim
kolay gelsin

Alıntı
eCeL adlı kullanıcıdan alıntı

Bendeki sorun bi turlu kaybolmuyor.

Yukleme tamamlaniyor ayarlari bile gerceklestirebiliyorum fakat her hangi bi yere tikladigimda (Avatar Resimleri / Kisiler) bana bi uyari veriyor; Oturum açmis degilsiniz, once oturum acmalisiniz.

Halbuki hem oturum acik hemde online konumundayim.

Yardimci olurmusunuz?

Tesekkür ederim...

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood
syko - avatarı
syko
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #269
syko - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bunu indirdim ama bu messengerımı actım bunda hıcbıseye girmeiorum oturum acmanız gerek dıyıp duruyo bırı yardım ederse cok memnnun olurum
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
26 Temmuz 2007       Mesaj #270
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Alıntı
syko adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben bunu indirdim ama bu messengerımı actım bunda hıcbıseye girmeiorum oturum acmanız gerek dıyıp duruyo bırı yardım ederse cok memnnun olurum

"C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.

BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DİSCOVERYİ YENİDEN KURMAYI DENEYİNİZ....
Gerçekçi ol imkansızı iste...