Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) - Sayfa 12

Güncelleme: 14 Mayıs 2010 Gösterim: 239.076 Cevap: 226
the_one_aytek - avatarı
the_one_aytek
Ziyaretçi
22 Ekim 2009       Mesaj #111
the_one_aytek - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Bu bir sorun değil, "Her zaman üstte tut" seçeneği işaretli olmalı. MSN kişi listesi penceresinden üst menüde, şu an açık olmadığı için MSN tam yerini belirtemiyorum, ama galiba Araçlar olacak (burada değilse şayet menüdeki diğer başlıkları kontrol edin), tıklayın ve çıkan listede "Her zaman üstte tut" seçeneği yanındaki işareti kaldırın.

çok tesekr ederim ALLAH RAZI OLSN sırf bu yüzden pc ye format atıcaktım aklıma hemen bu site geldi yardım ederler die düsündüm . sorunum olmazsa format atıcaktım cok saol ilgilendigin için sorunumu çözdüm Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Msn HappyMsn HappyMsn Happy
Twilight - avatarı
Twilight
Ziyaretçi
25 Ekim 2009       Mesaj #112
Twilight - avatarı
Ziyaretçi
hmm evet bundan bnde var gercekten coq hos bi surum.Avatarina eklediin hareketli resimler fln da oynuyo!
Sponsorlu Bağlantılar
aykut47 - avatarı
aykut47
Ziyaretçi
27 Ekim 2009       Mesaj #113
aykut47 - avatarı
Ziyaretçi
yazışırken ileti yazı renkleri sabit mi yani istediğimiz rengi seçebiliyor muyuz?
aliihsan_3 - avatarı
aliihsan_3
Ziyaretçi
28 Ekim 2009       Mesaj #114
aliihsan_3 - avatarı
Ziyaretçi
paylaşım için tskrler
burakdemir - avatarı
burakdemir
Ziyaretçi
31 Ekim 2009       Mesaj #115
burakdemir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yardım istiyorum acil yardım etcek arkadaş varmı sorunuma??
verilen programları yükledim ancak karşıma resimlerde paylaşcağım sorunlar çıktı bazen msn açılınca çıkıyor bazende oturum açmayı denerken yarıda iken çıkıyor karşıma

biri bu
adszfu

biride bu

adszxl
swackar - avatarı
swackar
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #116
swackar - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayarımda messenger in 14.0.8089.726 versiyonu yüklü bi türlü kaldıramıyorum. daha önce den msn açmak için sayfa çıkıyodu ama msn i açmıyodu hata veriyodu. su anda msn simgesine tıklayınca hiç açmıyo siteden bi kaç güncelleme dosyası indirdim gene olmuoo düşük versiyon yükleyince kabul etmiyo naapmalıyım....
EfSaNe_BaRo - avatarı
EfSaNe_BaRo
Ziyaretçi
4 Kasım 2009       Mesaj #117
EfSaNe_BaRo - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba öncelikle. Windows 7 x64 kullanıcısıyım oturum açmaya çalıştığımda bu sorunla karşılaşiyorum her zaman olmasa da ara sıra oluyor WLM en son sürüm mess patch yaması son sürüm Plus ve discovery de yüklü çözümü nedir acaba ve aynı zamanda pLus özelliklerinden voice clips/sesli ileti yollayamıyorum karşı tarafa Msn Sad

Hatalı uygulama adı: msnmsgr.exe, sürüm: 14.0.8089.726, zaman damgası: 0x4a6ce533
Hatalı modül adı: Bex unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x00000000
Hatalı işlem kimliği: 0xf08
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01ca5bbf97bae1bf
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
rienque - avatarı
rienque
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #118
rienque - avatarı
Ziyaretçi
yeni format attığım pc'me siteden son sürüm wlm'yi indirdim. ama oto mesaj yazılan sekme yok. acaba yanlış birşey yaptım? linkte gösterdiğim gibi msn'im.

http://img132.imageshack.us/img132/5187/msxj.jpg
artexalp - avatarı
artexalp
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #119
artexalp - avatarı
Ziyaretçi
msn acılmıordu yenı sürüm istiordu burda belirten 26mb dosyayı ındırdım ve kurdum bana şimdi Hata Kodu 80040154 : Windows Live Messenger Oturumu Aç**ıyorsunuz
dior ne yapıcam program ekla kaldırdı gözükmuor msn kaldırıp kendı sittesinden yüklemek istiorum
yardım edın lutfen
ngokhan06 - avatarı
ngokhan06
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #120
ngokhan06 - avatarı
Ziyaretçi
Msxlabs sitesi sakinlerinden bir isteğim olcak arkadaşlarçok denedim ama bir türlü olmadı yada içerisindeki dosyadan dolayı ama istediğim oturum açarken,oturum açma çubuğu vista halkası olan ve üst resmi Imageshack - fwcaj52h0sca1y1pcpcadkq
bu olan live messengers 2009 sürümünü arıyorum yardımcı olurmusunuz ?