Alıntı
xerex34 adlı kullanıcıdan alıntı bir kişi bizim ad ve soyadımızdan msn imizi bulabilirmi?bu mümkünmü?lütfen yardım,yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
Hayır, bulunamaz. Ancak isim ve soyisim bilgilerinizi hesap ayarlarınızda doğru bir şekilde girdiyseniz ve windows live profiliniz herkese açıksa, bir şekilde bulunabilir.
Alıntı
ece_yen adlı kullanıcıdan alıntı Messengerda en altta yenilikler kısmında '... adlı kişinin yeni bir görüntü resmi var' şeklinde bi msj ve yanında da o kişinin yeni görüntü resmi belirir. Ben yeni görüntü resmimin listemdeki diğer kişiler tarafındanbu şekilde görünmesini istiyorum.
Ancak hesabımda izinler kısmında bazı değşiklikler yaptım. sadece izin verdiğim kişilerin bu şekilde görmesini istiyorum..
teyidini yapmak için izinler kısmına girdim ama görüntü resmi izinleri gibi bi başlık bulamadım..
Bana yardımcı olabilirmisiniz..
Not: Yeni profil resmi ile yeni görüntü resmi farklı şeyler sanırım???
Teşk ederim...
Profil resmi, profile.live.com adresindeki sabit resminiz. Görüntü resmi ise Windows Live Messenger'daki resminiz.
Görüntü resimlerinizi ağınızdaki kişiler görebilirler. Ağınızda ekli olmayan kişiler göremezler. Bu listeyi düzenlemek için hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Tüm Kişiler > Ağ" bağlantısını kullanın.
Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı windows live karsiya yukleme araci programını yanlıslıkla sildim bana yardım edermisiniz nasıl yüklicem
Program Ekle veya Kaldır'da Windows Live Temal Parçalar'ı bulup "Onar" seçeneğini kullanın.