Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) - Sayfa 22

Güncelleme: 14 Mayıs 2010 Gösterim: 238.976 Cevap: 226
yunemoz - avatarı
yunemoz
Ziyaretçi
1 Nisan 2010       Mesaj #211
yunemoz - avatarı
Ziyaretçi
msn messengerin 2010 sürümünü yükledikten sonra kaldırıp msnin eski sürümünü yüklemey çalıştığımda.şu hatayı alıyorum.yardımcı olabilirmisiniz.
i754766 ekran alintisi
Sponsorlu Bağlantılar
xerex34 - avatarı
xerex34
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #212
xerex34 - avatarı
Ziyaretçi
bir kişi bizim ad ve soyadımızdan msn imizi bulabilirmi?bu mümkünmü?lütfen yardım,yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
Sponsorlu Bağlantılar
ece_yen - avatarı
ece_yen
Ziyaretçi
7 Nisan 2010       Mesaj #213
ece_yen - avatarı
Ziyaretçi
Messengerda en altta yenilikler kısmında '... adlı kişinin yeni bir görüntü resmi var' şeklinde bi msj ve yanında da o kişinin yeni görüntü resmi belirir. Ben yeni görüntü resmimin listemdeki diğer kişiler tarafındanbu şekilde görünmesini istiyorum.
Ancak hesabımda izinler kısmında bazı değşiklikler yaptım. sadece izin verdiğim kişilerin bu şekilde görmesini istiyorum..
teyidini yapmak için izinler kısmına girdim ama görüntü resmi izinleri gibi bi başlık bulamadım..
Bana yardımcı olabilirmisiniz..

Not: Yeni profil resmi ile yeni görüntü resmi farklı şeyler sanırım???

Teşk ederim...
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2010       Mesaj #214
misafir - avatarı
Ziyaretçi
windows live karsiya yukleme araci programını yanlıslıkla sildim bana yardım edermisiniz nasıl yüklicem
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Nisan 2010       Mesaj #215
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
xerex34 adlı kullanıcıdan alıntı

bir kişi bizim ad ve soyadımızdan msn imizi bulabilirmi?bu mümkünmü?lütfen yardım,yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Hayır, bulunamaz. Ancak isim ve soyisim bilgilerinizi hesap ayarlarınızda doğru bir şekilde girdiyseniz ve windows live profiliniz herkese açıksa, bir şekilde bulunabilir.

Alıntı
ece_yen adlı kullanıcıdan alıntı

Messengerda en altta yenilikler kısmında '... adlı kişinin yeni bir görüntü resmi var' şeklinde bi msj ve yanında da o kişinin yeni görüntü resmi belirir. Ben yeni görüntü resmimin listemdeki diğer kişiler tarafındanbu şekilde görünmesini istiyorum.
Ancak hesabımda izinler kısmında bazı değşiklikler yaptım. sadece izin verdiğim kişilerin bu şekilde görmesini istiyorum..
teyidini yapmak için izinler kısmına girdim ama görüntü resmi izinleri gibi bi başlık bulamadım..
Bana yardımcı olabilirmisiniz..

Not: Yeni profil resmi ile yeni görüntü resmi farklı şeyler sanırım???

Teşk ederim...

Profil resmi, profile.live.com adresindeki sabit resminiz. Görüntü resmi ise Windows Live Messenger'daki resminiz.

Görüntü resimlerinizi ağınızdaki kişiler görebilirler. Ağınızda ekli olmayan kişiler göremezler. Bu listeyi düzenlemek için hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Tüm Kişiler > Ağ" bağlantısını kullanın.

Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı

windows live karsiya yukleme araci programını yanlıslıkla sildim bana yardım edermisiniz nasıl yüklicem

Program Ekle veya Kaldır'da Windows Live Temal Parçalar'ı bulup "Onar" seçeneğini kullanın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
sezerxL - avatarı
sezerxL
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #216
sezerxL - avatarı
Ziyaretçi
S.a
Bir Haftadır Hiçbir ŞekiLde MSN iNdiremiyorum. Lütfen birisi wlsetup-custom.exe yi upload edip bu konu aLtından Link Verebilrmi ?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Nisan 2010       Mesaj #217
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sezerxL adlı kullanıcıdan alıntı

S.a
Bir Haftadır Hiçbir ŞekiLde MSN iNdiremiyorum. Lütfen birisi wlsetup-custom.exe yi upload edip bu konu aLtından Link Verebilrmi ?

İlk mesajın sonundaki ek dosyalarında mevcut WLM kurulumu...
ßurcu - avatarı
ßurcu
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #218
ßurcu - avatarı
Ziyaretçi
selam öncelikle buraya messenger hatasını ararken denk geldim birçok şeye yardımcı olunduğunu gördüm forumu biraz dolaştım ve üye olmak istedim gelelim sorunuma

pcye format attım messengeri yükledim fakat cam açılmıyordu msni tekrar kaldırıp indireyim dedm yaptım önce hata verdi o hatayı düzeltmek için neler yapabilceğimi araştırdım ama olmadı bu sfer tekrar kaldırdım 8.5 indirdim şuanda 2009 yüklenmiyo karşıdan yüklemek istermisiniz diyo evet diyorum hata oluşuyo siteye yönlendiriliyorum ama sitede sayfa hatası veriliyo lütfen yardım edin ..!
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Nisan 2010       Mesaj #219
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ßurcu adlı kullanıcıdan alıntı

selam öncelikle buraya messenger hatasını ararken denk geldim birçok şeye yardımcı olunduğunu gördüm forumu biraz dolaştım ve üye olmak istedim gelelim sorunuma

pcye format attım messengeri yükledim fakat cam açılmıyordu msni tekrar kaldırıp indireyim dedm yaptım önce hata verdi o hatayı düzeltmek için neler yapabilceğimi araştırdım ama olmadı bu sfer tekrar kaldırdım 8.5 indirdim şuanda 2009 yüklenmiyo karşıdan yüklemek istermisiniz diyo evet diyorum hata oluşuyo siteye yönlendiriliyorum ama sitede sayfa hatası veriliyo lütfen yardım edin ..!

İlk mesajdaki ekteki dosyadan indirip kurabilirsiniz.
KLAMP - avatarı
KLAMP
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #220
KLAMP - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar Benimde bir sorunum var msn 9.0 ve 9.5 Denedim ama her ikiside msn Açtıktan sonra
HataRaporu Uyarısı veriyor ve otomatik olarak MSN Kapatıyor

Program Ekle Kaldırdan Onarım yaptım Olmadı
MSN Format attım Yani regedit ten ve sistemden tamamen sildim Yine aynı
yine hata raporu veriyor Çözemedim neden hata raporu verip kapattığını

Windows xp home edition Gerçek Orjinal Olarak Yüklü
Bilgisayarımda ve Tüm Bilgisayarımın Güncellmeleride yapılmış durumda

MSN hata Raporuna çare bulmadım ne yapabilirim ACİL Yardımlarınız Bekliyorum
İyi Çalışmalar ...