Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) - Sayfa 15

Güncelleme: 14 Mayıs 2010 Gösterim: 239.038 Cevap: 226
wrsy - avatarı
wrsy
Ziyaretçi
22 Kasım 2009       Mesaj #141
wrsy - avatarı
Ziyaretçi
Microsoft.VC90.CRT.version="0.0.21022.8" .publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b".processor
Arcitecture="x86"type=win32" derlemesinin yüklemesi sırasında ir hata oluştu. daha fazla bilgi için lütfen yardım ve destek sitesine bakın
Sponsorlu Bağlantılar

yukarıdaki tüm işlemleri yaptım ancak en son messenger.msi dosyasını yüklerken bu hata çıkıyor ne yapmalıyım ??
morpheousmatrix - avatarı
morpheousmatrix
Ziyaretçi
23 Kasım 2009       Mesaj #142
morpheousmatrix - avatarı
Ziyaretçi
Pc elime yeni geçti
asus a8n5x anakart 2 gb ram vs gibi özellikleri var
Sponsorlu Bağlantılar
makinaya formay attım
msni indirdim kurdum msn açılmadı
sitede verilen yükleme yöntemini denedim olmadı
ne yaptıysam olmadı
sorun
kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra oturumu aç diyorum
iki insan gövdesi dönüyor bir süre altında iptal yazan kısım
sonra hiçbir hata vermeden kullanıcı adı ve şifrenin yazıldığı ana pencereye geri dönüyor
hocalarım kafayı yiyecem
bir çözüm bulun Msn Cry
morani36 - avatarı
morani36
Ziyaretçi
23 Kasım 2009       Mesaj #143
morani36 - avatarı
Ziyaretçi
wlm 2010 ne zaman çıkacak? inşallah 2009 dan daha iyi bişey olur çünkü bu hiç hoş olmamış
crashbash - avatarı
crashbash
Ziyaretçi
23 Kasım 2009       Mesaj #144
crashbash - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
morpheousmatrix adlı kullanıcıdan alıntı

Pc elime yeni geçti
asus a8n5x anakart 2 gb ram vs gibi özellikleri var
makinaya formay attım
msni indirdim kurdum msn açılmadı
sitede verilen yükleme yöntemini denedim olmadı
ne yaptıysam olmadı
sorun
kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra oturumu aç diyorum
iki insan gövdesi dönüyor bir süre altında iptal yazan kısım
sonra hiçbir hata vermeden kullanıcı adı ve şifrenin yazıldığı ana pencereye geri dönüyor
hocalarım kafayı yiyecem
bir çözüm bulun Msn Cry

aynı sorun bendede vardı adamlar saatlerce dönüyor hiç bişi olmuyor sonra eski haline dönüyordu.ilk sayfadaki extra.msi fln dosyaları indirdim msn açıldı ama hala 'windows live communications platform' başlıklı gönder gönderme die soran hata çıkıyor.artık bi kenara atıyorum onu.ona bi çare bulamadım.
Merdem45 - avatarı
Merdem45
Ziyaretçi
24 Kasım 2009       Mesaj #145
Merdem45 - avatarı
Ziyaretçi
messenger.msi rar'dan bozuk dosya olarak cıkıyor yenilerseniz sewinirim
pepelepe - avatarı
pepelepe
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #146
pepelepe - avatarı
Ziyaretçi
meraba benim msnim açıldıktan 3 - 5 saniye sonra kendi kendine kapanıyor
ve herhangi bir hata kodu vesaire bişey yok sanki ben oturumu kapat demişim gibi kendiliğinden kapanıyor
buna bi çözüm bulursanız çok sevinirim
tşkrler
Floopy - avatarı
Floopy
Ziyaretçi
27 Kasım 2009       Mesaj #147
Floopy - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, ben Windows Live Messenger 3 farklı sürümünü yükledim en son olarak da 14.0.8089.726 sürümünü yükledim fakat msnde dosya gönderme sorunu yaşıyorum Msn Confused mp3 veya herhangi bir dosyayı msn penceresine sürükleme yöntemiyle yollamak için bırakır bırakmaz msn kapanıyor ve hata raporuda almıyorum Msn Confused saat yanındaki msn simgeside kendi kendine kayboluyor Msn Confused yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Alıntı
crashbash adlı kullanıcıdan alıntı

aynı sorun bendede vardı adamlar saatlerce dönüyor hiç bişi olmuyor sonra eski haline dönüyordu.ilk sayfadaki extra.msi fln dosyaları indirdim msn açıldı ama hala 'windows live communications platform' başlıklı gönder gönderme die soran hata çıkıyor.artık bi kenara atıyorum onu.ona bi çare bulamadım.

önce msni saatin yanındaki simgesini kapatın ardından msn iconuna sağ tıklayıp özellikler deyin ardından uyumluluk sekmesini tıklayın ve bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır seçeneğini aktif edin ve windows 2000 seçin o şekilde deneyin belki sorununuz çözülmüş olur hocam
Son düzenleyen Floopy; 27 Kasım 2009 20:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
alixcan - avatarı
alixcan
Ziyaretçi
28 Kasım 2009       Mesaj #148
alixcan - avatarı
Ziyaretçi
Süper Paylaşım 7.5 8.0 Zamanında Bu Siteyi Sadece Msn Plus Eklentisini Vs Gibi Dosyaları Güvenilir Oldugundan İndirmek İçin Kullanıyordum Ama Son Zamanlarda Bu 9.0 İle Msnden Soğudum Ama Bağımlısı Oldugumuz İçin Yapıcak Bİşeyimiz Yok Sürekli Hata Vs Uygulamaların Değişmesi Sıkıntı Yaratıyor Ama Sizler Sayesinde Çözüme Kavuşuyor Tekrar Teşekkürlerimi Bildiririm.
Çalışmalarınızda Ve Yaşantınızda Başarılar Dilerim.
saqapo - avatarı
saqapo
Ziyaretçi
30 Kasım 2009       Mesaj #149
saqapo - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben WLM i sorunsuz yükledim fakat açamıyorum lütfen bi yardım edin
hata burada

http://img39.imageshack.us/img39/4503/hatad.png
suskun__kral - avatarı
suskun__kral
Ziyaretçi
30 Kasım 2009       Mesaj #150
suskun__kral - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba MSXLABS üyeleri,

WLM 8.1 kullanıyorum.Msn açılıyor fakat çok kısa bir süre içinde kendiliğinden simge durumuna geçiyor.Sağ alt köşedeki msn ifadesini üzerine gittiğimde (msn açmak için) kaybolup gidiyor.Bu işlem hep böyle sürüyor.Yeniden açmak istediğimde WLM'nin 'yeni sürümü WLM 09 şimdi yüklenebilir' yazısı çıktı.Bende 'evet' tuşuna bastım.Kurulum bittikten sonra hata verdi.Baktım açılmıyor,msn uyumluluk 2000 yaptım.Fakat aynı sorun yine var açıyorum kısa bir içinde yeniden simge durumuna geçiyor ve kayboluyor.MSN kaldırıp yeniden kurdum yine olmadı...Kısaca cevap almak istediğim sorunlar aşağıdadır…

1-)WLM açılıyor çok kısa bir içinde simge durumuna geçiyor,sağ alt köşedeki msn ifadesini üzerine gittiğimde (msn açmak için) kaybolup gidiyor.Sorunu nasıl çözebilirim?

2-)WLM 09 hatası nasıl çözebilirim? (ayrıntılı ve anlaşılır olursa sorunu daha iyi çözebilirim)

adszgqy
adsz2em
adsz3a
adsz4mh
adsz5y
LÜTFEN ACİL YARDIM!!!