Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) - Sayfa 5

Güncelleme: 14 Mayıs 2010 Gösterim: 239.057 Cevap: 226
rocknpark - avatarı
rocknpark
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #41
rocknpark - avatarı
Ziyaretçi
nalet olsun su extra yı kurdum msn in kendisi kurulmuor zaten tam kurulum başlıor yarıda kapanıor kendi kendine extradaki dosyayı kuruyum dedim kurudm bu sefer eski sürümü yüklemior ekle kaldırdan kaldıramıyorum da Msn Mad
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Eylül 2009       Mesaj #42
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
rocknpark adlı kullanıcıdan alıntı

nalet olsun su extra yı kurdum msn in kendisi kurulmuor zaten tam kurulum başlıor yarıda kapanıor kendi kendine extradaki dosyayı kuruyum dedim kurudm bu sefer eski sürümü yüklemior ekle kaldırdan kaldıramıyorum da Msn Mad

Bu aracı kullanarak kaldırabilirsiniz:
Windows Installer CleanUp Utility
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ayse85 - avatarı
ayse85
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #43
ayse85 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler arkadaşlar
aycazagli - avatarı
aycazagli
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #44
aycazagli - avatarı
Ziyaretçi
bnde messenger 8.0 kullanıyorum ama suanlık bi sorun yok gbi fkt messenger 9.0 beta ' yı denemek istiyorum ondan indiricem.. xD ama cogu aradıgm yerde sorun cıktı messenger 9.0 beta'da ..
vasili - avatarı
vasili
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #45
vasili - avatarı
Ziyaretçi
ben eski msnyi silip kaldırdım. sonrada bunları indirdim ama bunlarda yüklenmiyor.
karanlık66 - avatarı
karanlık66
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #46
karanlık66 - avatarı
Ziyaretçi
Karşıdan yükleme yapamıyorum,kırık link uyarısı veriyo,saygayı görüntülemiyo nasıl güncelleme yapacağım arkadaşlar yardımınız için tşkrler şimdiden...
DNA27 - avatarı
DNA27
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #47
DNA27 - avatarı
Ziyaretçi
ya hocam avatarlar sol tarfta bunu sağp tarafa alma gibi şansımız varmı
lighteye - avatarı
lighteye
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #48
lighteye - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben de bu yeni msn yi kurdum ama benim de webcamim tek taraflı açılmıyor. Ben kendi kameramı açamıyorum.

kameramı kaldırdım yeniden yükledim, sürücüleri de güncel, bilgisayarımı bile yeni formatladım.
aynı makineden başka gmail hesabımla msn yi açınca kamera sorunsuz çalışıyor ama herzaman kullandığım hotmail hesabını açınca kamera çalışmıyor. Msn Sad

Fikri olan var mı aceba?
ceza_03 - avatarı
ceza_03
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #49
ceza_03 - avatarı
Ziyaretçi
msn dekı yazı sorunu bısekılde cozdum sımdı messenger 2009 kulanıyorum ama cok sacma bı sorunum var sanrım benden kaynaklanıyo arkdasların gonderdıgı resımlerı kaydetmıyorum pc kaydet yazı acılmıyo koyu yazı kalıyo ne altakı kuck dısket resmı nede sag taraftakı kaydet yazzısı acılmıyo ? otomatık olarak pc atmıyo resımlerı pc arattım bulamadım
srknycl - avatarı
srknycl
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #50
srknycl - avatarı
Ziyaretçi
ben bu msn 9 'a sinir oluyorum bu msn yüzünden bilgisayarıma kaç kere format attım ama bir türlü çalıştıramadım. her yüklememde 1 kere çalıştırıyorum daha sonra hep hata veriyor. biri beni bundan kurtarsın. daha kaç kere format atmam gerek. verdiği hata 8100030d. her seferinde bu msn çalışmıyor die format atıyordum ama artık yeter bu eski sürümünüde kullanamıyoruz artık. yardımlarınızı bekliyorum.