Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) - Sayfa 7

Güncelleme: 14 Mayıs 2010 Gösterim: 239.084 Cevap: 226
ynsemre89 - avatarı
ynsemre89
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #61
ynsemre89 - avatarı
Ziyaretçi
msn 2009 da kişiler mail adreslerini göremiyorum sadece kişi listesinde birinin üstüne gelince bazılarında gösteriyor bazılarında göstermiyor.Birde görüntüle diyip kişi kartına bakınca adresini görebiliyorum.Ama kişi çift tıklayıp açınca üstte adresi göstermiyor.3 kez silip tekrar yükledim ama sorunum geçmedi hala lütfen yardımcı olun.internettede sorunun çözümünü aradım bulamadım.Acaba herkeste mi böyle yani hata yokmudur????????????
Sponsorlu Bağlantılar
vinter - avatarı
vinter
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #62
vinter - avatarı
Ziyaretçi
tşklr
Sponsorlu Bağlantılar
darkeagle2008 - avatarı
darkeagle2008
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #63
darkeagle2008 - avatarı
Ziyaretçi
Messenger açılmayıp "8100030d" hatasını veriyor. Ne yapmam gerekiyor.
dfunk - avatarı
dfunk
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #64
dfunk - avatarı
Ziyaretçi
XP professional kullanıyorum messenger 9.0 yükledikten sonra çalıştırınca runtime error r(R6034 An application has made attempt to load the C runtimetime library incorrectly) tamam tıkladıktan sonra ise uygulama hatası "uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000142) hatası ile karşılaştım.sorun ne olabilir?

Daha bugün format attım tüm sürücüleri ve sp3 güncelledim eksik birşey yok.
WestWizard - avatarı
WestWizard
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #65
WestWizard - avatarı
Ziyaretçi
ben arkadaş listemde arkadaşlarımın nickleri yerine hotmail adreslerini görüntülemek istiyorum yardım edermisiniz lütfen WLM 2009 kullanıyorum
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
17 Eylül 2009       Mesaj #66
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
WestWizard adlı kullanıcıdan alıntı

ben arkadaş listemde arkadaşlarımın nickleri yerine hotmail adreslerini görüntülemek istiyorum yardım edermisiniz lütfen WLM 2009 kullanıyorum

WLM 2009'da istediğiniz özellik bulunmamaktadır.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
doratonks - avatarı
doratonks
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #67
doratonks - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar..
sinir bozucu bir sorunum var:
msn 2009 sürümü yüklemeyi 2 kere denedim ve her ikisinde de bilgisayarın renk kalitesi kendi kendine 16 bite düştü. düzeltmeme rağmen tekrar düşüyordu. ben de son sürümü kaldırıp eski sürümlerden birini kullanmıştım. şimdi zorunluluktan 2009 yükledim ama yine aynı şey oldu. acaba bunun sebebi 2009 sürümünün desteklediği işletim sistemleri olabilir mi? windows xp professionel 2002 versiyon service pack 3 kulanıyorum.2009 sürümünün xp 2003 ü desteklediği yazıyor. msn kullanabilmek için işletim siistemimi mi değiştrmem gerekiyor yani? tam olarak anlayamadım . bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
comaple - avatarı
comaple
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #68
comaple - avatarı
Ziyaretçi
Live Msn da Oturum Açıyorum Ancak 5sn Geçmeden Otrum Tekrar Kapanıyor , Forumda Dolaştım Ancak Rastlayamadım Yardm Edebılcek Arkadaslar Varmı ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aynısı bana da oluyor -.- ne engelliyor olabilir ?
tekkenan123 - avatarı
tekkenan123
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #70
tekkenan123 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bışey anlamadım ben bu işten yukleyıcı ayarlanamadı dıyor Msn Confused
HATA: oncatalogresult:0x8104000b
sonraki adımlar:internete baglı olmadan wındows live programlarını karşıdan yukleyemezsınız
diyor bı yardımcı olsanız

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Yeni sürümde hangi yeniliklerin ya da hata gidermelerinin yer aldığına dair henüz resmi bir bilgi yok, ilerleyen zamanlarda ekleyeceğiz.

merhaba bışey anlamadım ben bu işten yukleyıcı ayarlanamadı dıyor Msn Confused
HATA: oncatalogresult:0x8104000b
sonraki adımlar:internete baglı olmadan wındows live programlarını karşıdan yukleyemezsınız
diyor bı yardımcı olsanız
Son düzenleyen tekkenan123; 18 Eylül 2009 11:58 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi