Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 12

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 173.885 Cevap: 447
noktalıvirgül - avatarı
noktalıvirgül
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #111
noktalıvirgül - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Windows 2000 uyumluluk ayarı yaptıysanız bu değişikliği geri almanız gerekiyor. Görsel farklılıklar da A-Patch uygulandığı için söz konusu (Reklamlar, gereksiz bölümler vs. kaldırıldı). Bu değişikliği geri almak için Messenger'ın kurulu olduğu klasördeki msgres.dll dosyasını silin, Program Ekle veya Kaldır'dan Windows Live Messenger'ı bulup onarın.

ben bu dediğinizi yaptım.son olarak onardıktan sonra pc yeniden başlatın yazdı başlattım.bi açtım msne yine girilmiyo yine o korkunç yazı.bunu yükleyin diye.naapsam.acaba öyle görüntüyü yadırgıyaraka mı kalsam ki.yoksa her açtığımda bu problem olucak mı?
Sponsorlu Bağlantılar
by_sonkez - avatarı
by_sonkez
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #112
by_sonkez - avatarı
Ziyaretçi
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili hehe azimin elinden hiçbirşey kurtulmazmıs dogruymus Msn Wink o uyumlulugu 2000 yapınca gelmiyordu plus geri 95 yaptım geldi... Tşkler herşey için...

Sponsorlu Bağlantılar
noktalı virgül aynı yazı bendece cıktı kafayı yedim sistemi en yakın tarihine geri yükledim o sorunu öyle hallettim sende dene istersen... Msn Wink

noktalıvirgül - avatarı
noktalıvirgül
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #113
noktalıvirgül - avatarı
Ziyaretçi
şimdi yine denedim onarmadım.onarmam gerek yokmuş.o msgres.dll dosyasını sildim sadeece o kadar.şimdi hem alttaki gereksiz yazılar çıkıyo reklamdı falan hemde plus çalışıyo.umarım her pc açtığımda bozulmaz.çok teşekkür ederim.kaç gündür kafayı yicektim ben.çok saolun.bu siteyi her yerde övücem valla.allah mause unuzu altın etsin (:
brşbzn - avatarı
brşbzn
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #114
brşbzn - avatarı
Ziyaretçi
noktalıvirgül nasıl yaptıgını bizede detaylı anlatırmısın
brşbzn - avatarı
brşbzn
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #115
brşbzn - avatarı
Ziyaretçi
SORUNUMU HALLETİM 8.1 KULLANAN ARKAŞLARIM İÇİN

C/DEN MSNmesenger KLASÖRÜNÜN İÇİNDEN msgrs.dll dosyasını sildim ondan sonra denetim masası program ekle kaldırdan msnyi buldum onar dedikten sonra (bu işlemleri yaprken msn tamamiyle kapalı saatin yanında bile kapalı olucak) msnmi açtım COK ŞÜKÜR ŞİMDİ SORUNSUZ KULLANIORM

EGER ARKAŞLARA FAYDALI OLA BİLDİYSEM NE MUTLU BANA Msn GrinMsn Wink
yeniden - avatarı
yeniden
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #116
yeniden - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler sayenizde düzeldi. Plusta oldu. Emeğinize sağlık.Msn Wink
0xt1n - avatarı
0xt1n
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #117
0xt1n - avatarı
Ziyaretçi
ya ben denedim oLmuyor Msn Sad 8.5 i Msn Sad
skynet - avatarı
skynet
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #118
skynet - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 ın A-Patch sız olanı varmı acaba ve bunu yüklersem acaba haftada bir gelen yeni sürüm var yüklemek istermisiniz uyarısı çıkmıcakmı bir daha tşk
darkstarrrr - avatarı
darkstarrrr
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #119
darkstarrrr - avatarı
Ziyaretçi
selamlar ben msn 9 yükledim fakat oturum aç denildiğinde tam açılacağı zaman kapnıyor .herhangi bir hata kodu yoktur. şimdiden yardımınız için teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tesekkürler msn için kurdum çalıştırdım 8.1'i. dediğiniz msgrs.dll dosyasını sildim yeniledim. açınca plus yukarrda görünüyor ama tıklayınca plus yüklenemedi diyor. napmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim.