Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 29

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.746 Cevap: 447
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #281
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8.5 exe dosyasının A-Patch uygulanmamış, sadece güncelleme zorunluluğu kaldırılmış versiyonunu alabilir miyim? Teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
7 Kasım 2009       Mesaj #282
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

8.5 exe dosyasının A-Patch uygulanmamış, sadece güncelleme zorunluluğu kaldırılmış versiyonunu alabilir miyim? Teşekkürler.

ZIP içindeki dll dosyasını değil de sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalarsanız işinizi görür.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Cherrykiss - avatarı
Cherrykiss
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #283
Cherrykiss - avatarı
Ziyaretçi
8.1 Kullanıyorum..
Bahsedilenler gibi bende de sürümün yükseltilmesi adına uyarılar oldu..
Verdiğiniz dosyayı İndirdim hatta bu silip silip 3. defa yuklemem ve yine hata verıyor.. Hasarlı arşiv tanınmayan arşiv sonu vs...
Kopyalayamıyorum msnmsgr.exe'yi..
Bi ilgilenirseniz sevinirim..Smiley9

Ne son sürüm yüklenince açılıyor
Ne de 8.1'den girebiliyorum..
Anlamış değilim ne yapılmaya calıştığını..
Ama fazlasıyla sınırlendım Hysteric
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #284
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Verdiginiz 8.5 zip dosayasini indirip yükledim msn acildi ama kamerayi actigim zaman ses gelmiyor simdide karsi taraf ne beni duyuyor nede ben onu diyer seslerin hepsi var yanliz mikrofon calismiyor ayarlara bastigim zaman su an kullanamassiniz gibi uyari veriyor ..Mikrofan ayarlari hepsi tamam ama ses yok neden olabilir yardimci olurmusunuz.
kompedant - avatarı
kompedant
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #285
kompedant - avatarı
Ziyaretçi
benim msn 8.5 ama açılmıyor haalen yeni sürümü yükle diye uyarı geliyor nasıl yapacam Msn Sad
0_point_1 - avatarı
0_point_1
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #286
0_point_1 - avatarı
Ziyaretçi
son sürümde cam görüntü kalitesini arttırmanın bir yolu varmı... iyileştirmek yerine rezil etmişler messenger'i...
guven_guven - avatarı
guven_guven
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #287
guven_guven - avatarı
Ziyaretçi
8.1 kullanıorum oldu cam falan ama plus fln olmuor lütfen yardım :/
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Kasım 2009       Mesaj #288
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Windows 2000 uyumluluk ayarını kaldırın. Bu konunun ilk mesajından 8.1'e uyumlu olan msnmsgr.zip dosyasını indirin ve içindekileri Messenger'ın kurulu olduğu klasöre kopyalayın. Bu işlemleri Messenger tamamen kapalıyken yapın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
onurmel - avatarı
onurmel
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #289
onurmel - avatarı
Ziyaretçi
süperrrrrrrr Msn Happy kaç gündür bu dertle uğraşıyordum.sonunda çözüldü ama pc nin galiba canına okudum Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Windows 2000 uyumluluk ayarını kaldırın. Bu konunun ilk mesajından 8.1'e uyumlu olan msnmsgr.zip dosyasını indirin ve içindekileri Messenger'ın kurulu olduğu klasöre kopyalayın. Bu işlemleri Messenger tamamen kapalıyken yapın.

şu imnkanda var....izp dosyasının içindekileri çıkardığında wlm 8.5 in icon u çıkıyor içinden.onu kısa yol yapıp masa üzerine kopyaladım.ordanda başlatın yanındaki icon lara taşıdım..onu tıklayarak da direkt olarak wlm yi açabiliyorum..sorun yaratmıyor..bence bu şekilde daha kolayMsn Grin
Son düzenleyen onurmel; 8 Kasım 2009 14:36 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #290
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
uyumluluk modundan windows server sp1 seçince herşey çalışıyor discovery plus stuff plug falan gerçi bende windows 7 yüklü windows server sp1 uyumluluk modu xpde varmı bilmiyorum