Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 28

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.729 Cevap: 447
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #271
Casper123 - avatarı
Ziyaretçi
Nıhayet Msn Happy plusla sorunsuz bir şekilde calısıyor hersey ıcın tesekkürler , yarında sorunsuz bir şekilde acılır değilmi ? Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #272
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
TESSA adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bende 8.5 kullanıyordum bugün yeni sürüm var diyerek açmadı mecburen yeniyi yükledim çalışyorda ama memnun değilim eski sürüme geri dönmek iistiyorum onda plus discovery stuffplug hepsi çalışıyordu.eski sürüme geçmek için yeni sürümün dosyasına mı kopyalayacağız ilk mesajdaki yönergeleri yoksa yeni kaldırp tekrar eskiyimi kurmam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olacam şimdiden teşekkür ederim

Kaldırıp eskiyi kuracaksınız, ondan sonra gerekli exe değişikliğini yapacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
Casper123 adlı kullanıcıdan alıntı

Nıhayet Msn Happy plusla sorunsuz bir şekilde calısıyor hersey ıcın tesekkürler

Sevindim Msn Happy
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
bybean - avatarı
bybean
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #273
bybean - avatarı
Ziyaretçi
Düne kadar sorunsuz bir şekilde msn 8.5 kullanıyordum yalnız bugün yeni sürüm update istedi. gereken sürüm update'ini yaptım(WML_9.0) Yanlız açıldıktan 30 saniye sonra hiç bir hata vermeden oturumdan düşüyor. Tekrar açıp denediğimde yine aynı şey. Şuan Msn 8.5 kullanıyorum(uyumluluk modu windows 2000) Plus ve script kullanmadıgım için bir sorunum yok aslında her ne kadar son sürümün güvenlik seviyelerinin daha yüksek olmasından dolayı olmasını istesemde. Sormak istediğim;

*msn son sürümünde bulunan bu bug işletim sisteminden mi kaynaklanıyor (Evde XP kullanıyorum ve son sürüm bug oluşturuyor, Ofiste windows7 var,sorunsuz bir şekilde hiç bir patch ve ayar uygulamadığım halde çalışıyor)
*yoksa msn sürümünden mi kaynaklanıyor.
TESSA - avatarı
TESSA
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #274
TESSA - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim şimdi kaldırıp deneyecem sonuçtan haberdar ederim.
TESSA - avatarı
TESSA
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #275
TESSA - avatarı
Ziyaretçi
herşey sorunsuz ve çalışıyor ilgi ve alakanız için teşekkür ederimm ... çok mutlu oldumMsn Happy
ha41 - avatarı
ha41
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #276
ha41 - avatarı
Ziyaretçi
saol dostum ellrıne salık 8.5 te coklu msn fılan oluo ama msnplus calısmıo ama onemlı dııl coklu oldu 8.5 te calısıo cookk thanks beterlı 9.0 dan kurtuldum xD
hayaletrose - avatarı
hayaletrose
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #277
hayaletrose - avatarı
Ziyaretçi
paylaşımınız için çok teşekkürler..yeni güncelleştirme pcde hata veriyodu..işeyaradı burdan indirdikelrim Msn Happy) çoooooooooookkkkkkkkkkk teşekkürler..
omerua44 - avatarı
omerua44
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #278
omerua44 - avatarı
Ziyaretçi
cok saolun 9u hic beenmemiştim bu zipi indirdim ve herşeyi yaptım oldu alttaki sacma reklamlarda kalktı birkez daha teşekkür ederim
AdmiraL - avatarı
AdmiraL
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #279
AdmiraL - avatarı
Ziyaretçi
Herşey gayet açık net çok sağolun fakat. 8.1 i kuruyorum sonra zip indiriyorum işlemi yapmadan bakıyorum sürüm 8.1 ama indirdigim 8.1 zipindeki exe yi yapiştırdıktan sonra 8.5 oluyor sürüm e baktıgımda 8.5 yazıyor. Ve yine güncelleme istiyor. ziplerde bir karısıklık var galiba ilgilenirseniz sevinirim.

8.5 de denedim sorun olmadı çalısıyor fakat 8.1 de işe yaramıyor onuda ayarlarmısınız.
prenses_92 - avatarı
prenses_92
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #280
prenses_92 - avatarı
Ziyaretçi
walla mükemmelsinnnnnnnnnnnnnnnn Msn Happy