Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 31

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.716 Cevap: 447
sleeppers - avatarı
sleeppers
Ziyaretçi
16 Kasım 2009       Mesaj #301
sleeppers - avatarı
Ziyaretçi
0x80070652 hatası verdi reg cure 2.0 yükledim hallettim bu sefer
0x80004004 HATASI VERDİ BAYA UGRASTIM AMA olmadı daha detaylı biçimde yardımcı olursanız sevinirim uninstaller kullandım pek yardımcı olmadı program files ta bi sürü msn gaming maming :d gibi bişiler var silmelimiyiz hala o kadar sildim olmadı hala var cöpler şimdiden teşekkürler ...
Sponsorlu Bağlantılar
Onurnino - avatarı
Onurnino
Ziyaretçi
16 Kasım 2009       Mesaj #302
Onurnino - avatarı
Ziyaretçi
Dediğiniz gibi yaptım, 8.1 ' i kurdum. Hatta bir iki dll dosyası istedi, dll-files'dan tedarik ettim, bu sefer messenger exe açılmıyor.. Lütfen ya artık çıldıracağım, mouse mı kırdım bu yzden.
Sponsorlu Bağlantılar
quzuu - avatarı
quzuu
Ziyaretçi
17 Kasım 2009       Mesaj #303
quzuu - avatarı
Ziyaretçi
allah razı oLsnnnnnnnnnnnnn yhaa Tender
crocodile1975 - avatarı
crocodile1975
Ziyaretçi
17 Kasım 2009       Mesaj #304
crocodile1975 - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürlerr.... işletim sistemi xp.. live messenger 8.5.. msn plus ve discovery nin MDL_1.5.0725 sorunsuz çalışıyor.. sadece stuff plug da fazla dosya gönderme de sorun var... onun haricinde stuff plug da çalışıyor... ben kurmadan önce format attım.. fakat henüz görüntülü aramayı denemedim... fakat ses ve görüntü kurulumuda sorunsuz..
çok teşekkürlerr... emeğinize sağlık...
chilek08 - avatarı
chilek08
Ziyaretçi
18 Kasım 2009       Mesaj #305
chilek08 - avatarı
Ziyaretçi
ya msni tamamen kaldırdım yeniden yükledim msncore.dll bulunamadığından açılamıyor diyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirm
BiPeRVa - avatarı
BiPeRVa
Ziyaretçi
18 Kasım 2009       Mesaj #306
BiPeRVa - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

ZIP içindeki dll dosyasını değil de sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalarsanız işinizi görür.

bu dediğinizi önceden yapmıştım yalnız bugun format atmam nedeniyle tekrar kurdum ve bu işlem olmuyor a patch uyumu sağlamıyor dll dosyasını kopyalamadığım halde bunu nasıl uyumlu hale getirebilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2009       Mesaj #307
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba lütfen yardım edinnnn.......
yeni msn i yükledim ilk 2 gün düzenlı çalıştı. fakat 2 gündür acılıp 5 sn içinde kapanıyo kendılığinden nasıl düzelicek yatdım edınnn
soulles - avatarı
soulles
Ziyaretçi
19 Kasım 2009       Mesaj #308
soulles - avatarı
Ziyaretçi
Bu 8.1 indirdiğimizde plus'ta calıscakmı ?
haluksolmaz - avatarı
haluksolmaz
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #309
haluksolmaz - avatarı
Ziyaretçi
peki bu mecburi sürümde çoklu msn açmakyokmu???
dizayn - avatarı
dizayn
Ziyaretçi
21 Kasım 2009       Mesaj #310
dizayn - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,lütfeen yardııımmm...
PC'imde şu an 8.1 messenger yüklü,yeni versiyonda kişi problemleri çıktığı için sildim eskisin kurdum.aynı zamanda plus yüklü..
messenger sağ tıklayıp özellikler-uyumluluk kısmından 2000 işaretlediğimde messenger düzgün çalışıyor fakat plus olmuyor bu sefer,uyumluluktan işareti kaldırdığımda plus messenger la bütünleşiyor fakat bu sefer de messenger açılmıyor yeni sürümünü yükleyiniz yazısı çıkıyorMsn Sad Msn Sad Msn Sad lütfen bunun ortası yok mu acaba??????