Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 39

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.795 Cevap: 447
Qumzo - avatarı
Qumzo
Ziyaretçi
17 Aralık 2010       Mesaj #381
Qumzo - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bana acıl wındows messenger 4.7 nın guncelleme exe. sı gerek
ya da msn messenger 7 nın altı bır surumun gunceleleme exe sı gerek
Sponsorlu Bağlantılar
bu surumlerde kısı ekleme problemı bulunmamakta ama tek sıkıntı guncelleme ıstemekte bu yuzden baglanamamakta...uyumluluk modlarını degıstırdım o sekılde denemedım gene olmadı....eger daha eskı surumlerın aynı7.5 8.1 ve 8.5 tekı gıbı guncelme ıstemeyen exelerı bulunursa kısı ekleme problemını,gelmeyen ekleme taleblerını halladebılıcegımızı dusnuyorum..tesekkurler
skynet - avatarı
skynet
Ziyaretçi
17 Aralık 2010       Mesaj #382
skynet - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar yokmu msn sürümleri için yeni exe ler bu exe lerdede habire yeni güncelleme var uyarısı geliyor
Sponsorlu Bağlantılar
ruzgargulu06 - avatarı
ruzgargulu06
Ziyaretçi
17 Aralık 2010       Mesaj #383
ruzgargulu06 - avatarı
Ziyaretçi
düne kadar vermiş olduğunuz dosyalarla eski msn 8.5 kullanıyordum. ama dün pc deki virüsten dolayı format atmak zorunda kaldım ve malesef şuanda bu dosyalarla msn mi açamıyorum...
nerde sorun yaşıyorum bilemiyorum ama yardımcı olurmusunuz acillll.Msn SadMsn Sad
skynet - avatarı
skynet
Ziyaretçi
17 Aralık 2010       Mesaj #384
skynet - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ruzgargulu06 adlı kullanıcıdan alıntı

düne kadar vermiş olduğunuz dosyalarla eski msn 8.5 kullanıyordum. ama dün pc deki virüsten dolayı format atmak zorunda kaldım ve malesef şuanda bu dosyalarla msn mi açamıyorum...
nerde sorun yaşıyorum bilemiyorum ama yardımcı olurmusunuz acillll.Msn SadMsn Sad

açsanda yeni exe hazırlanmadan xp için 14 ün son sürümü harici yakında iptal olur sanırım tamamen durmadan yeni güncelleme var diye uyarı geliyor 14 ün son sürümüne zaten 8.5 den kamerada açılmıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2010       Mesaj #385
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eski msn sürümlerini kullanmak için program uyumluluk ayarlarından windows 2000'e göre ayarlayınca oturum açılıyor zorunlu güncelleme çıkmıyor yinede alternatif olarak verdiğiniz dosyalar işe yarar teşekkürler.
hannibal - avatarı
hannibal
Ziyaretçi
2 Ocak 2011       Mesaj #386
hannibal - avatarı
Ziyaretçi
selamlar. 8.5 sürümünü kullanıyordum, sizin verdiğiniz yamalar sayesinde. fakat "yeni sürüm var" uyarısı çıktıktan sonra cam açılmamaya başladı. ben de yeni sürümü yükledim ve sonradan yeniden 8.5'e çevirmeye çalıştım, olmadı.. msncore.dll hatası verdi, forumdaki diğer konulardan bu hataya da çözüm aramaya çalıştım fakat ne yaptıysam sonuç alamadım. Şimdilik sonuç; en yeni msn sürümü kullanmak zorundayım...
yeni exe dosyası mı hazırlamanız gerekiyor acaba bizim bu sorunumuzu çözmeniz için?
wurt - avatarı
wurt
Ziyaretçi
7 Ocak 2011       Mesaj #387
wurt - avatarı
Ziyaretçi
8.5.1302.1018 sürümü için yeni güncelleme uyarısını kaldırmak için yeni bir uygulama var mı? burdakiler işe yaramıyor.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
7 Ocak 2011       Mesaj #388
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Tüm dosyaları ve sürümleri tekrar deniyorum. Geçenlerde denediğimde sorun olmamıştı. Yine de EXE dosyalarını yeni sürümlere güncelleyeceğim.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Ocak 2011       Mesaj #389
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Tüm yama dosyaları güncellenmiştir. Yeni msnmsgr.exe dosyaları ile eski Messenger sürümlerinde oturum açabilirsiniz. İlk mesajda mevcut.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
hhmercan - avatarı
hhmercan
Ziyaretçi
13 Ocak 2011       Mesaj #390
hhmercan - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar
ben win7 home basic kullanıyoum.msn 9 u kullanıyorum.ama zorunlu olarak 2011 e güncelleştirme istiyor.eski sürümde devam etmek için ne yapmalıyım ?

2011 de de plusu yüklediğim de ses kutuphanesındeki sesleri nerden gönderebiliriz yoksa ses kutuphanesındeki sesleri göndermenin bir yolu yok mu ?

forumda araştırdım ama göremedim varsa da özür diliyorum.acil yardımlarınızı bekliyorum