Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 38

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.800 Cevap: 447
resler - avatarı
resler
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #371
resler - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler. şimdilik son versiyonu kurup onunla idare edemeye çalışıcam.
Sponsorlu Bağlantılar
sayanerr - avatarı
sayanerr
Ziyaretçi
20 Eylül 2010       Mesaj #372
sayanerr - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar artık eski sürümleri kullanamıyoruz... mesaj yazabiliyoruz da görüntülü konuşma malesef gercekleştirilemiyor hepimizi msn 9 a mahkum ettiler yazık ki bir çözüm önerisi mevcut değil.
Sponsorlu Bağlantılar
sayanerr - avatarı
sayanerr
Ziyaretçi
20 Eylül 2010       Mesaj #373
sayanerr - avatarı
Ziyaretçi
msn 9 kullanalım da eski sürümlerde kamera görüntüsü cam gibiydi............... 9 sürümünde ben kendimi tanıyamıyorum
sisku - avatarı
sisku
Ziyaretçi
21 Ekim 2010       Mesaj #374
sisku - avatarı
Ziyaretçi
windows live 2009 zorunlu güncelleştirme istiyor yardımlarını bekliyorum lütfen iyi çalışmalar.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Ekim 2010       Mesaj #375
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Ne yazık ki daha eski sürümlerde görüntülü görüşmeler yapamayabilirsiniz. Ancak Windows Live Messenger 2009 sürümü hala destekleniyor ve zorunlu güncellemeye dahil değil. Bu sürümü indirebilirsiniz:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
farizabi - avatarı
farizabi
Ziyaretçi
21 Ekim 2010       Mesaj #376
farizabi - avatarı
Ziyaretçi
Eeeee 2011 Xp Desteklemiyo Ne Yapacaz Artık Msn İçin Windows 7 Veya Vista ya mi Geçecez Bari Diger MsnLere İçin Bi Yama Yapilmasi Şart
emwonup - avatarı
emwonup
Ziyaretçi
22 Ekim 2010       Mesaj #377
emwonup - avatarı
Ziyaretçi
ellerine saglık kardeşim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2010       Mesaj #378
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
off yaa.. çok kötü oldu bu. sürümleri indiriorm. MSNCORE.dll bulunamadı diyor. son sürümdede kamera acınca yeşil ekran oluyor . bide çift taraflı kamera acma mecburiyeti var. cok kötü odu bu. msxlabs umarım çözüm bulur buna en kısa zamanda.
Keyfi_iCraaT - avatarı
Keyfi_iCraaT
Ziyaretçi
19 Kasım 2010       Mesaj #379
Keyfi_iCraaT - avatarı
Ziyaretçi
Ya hiç açılmıyor Ya açılıyor kendiliginden kapanıyor herşey mükemmel gibi gözüküp görüntülü konusmaya tıklayınca hayal kırıklıgına ugruyorsunuz platform hatası bilmem ne dll hatası bilmem ne exe hatası bu işi çözse çözse msxlabs çözer microsoftun konuyla pek ilgilenecegini sanmıyorum yeni ürünlerini satabilmeleri için. Kafem var bir pc ye değişik versiyonlarda 10 larca format attım bütün yıl , servispaket ,güncellemeler ve güncellemeler yüklenmeyecek sekilde secenekleri degerlendirdim msn bütün versiyonlarını deneyip kudum yemiyo usta . Bir şeyleri silip düzeltmeye kalkıyorsun Başka yerden Bir hata ile karsılasıyorsun yani o yanıt muhtemel bir kac gun sonra karsınıza cıkacak baska bir sorunun habercisi oluyor Çalışan bi sisteminiz varsa aman bugunlerde bozmayın benim gibi , tekil kullansam Lanet olsun msn ye diyip hiç yuklemeyecegim ama cafe iste Teknik direktörsüz Takım olur mu ... Sorununu çözüpte kurtulanlar ne mutlu size Msn Happy
skynet - avatarı
skynet
Ziyaretçi
10 Aralık 2010       Mesaj #380
skynet - avatarı
Ziyaretçi
bu güne kadar web sitenizden msn 8.5 için indirdiğim exe ile msn 8.5 i sorunsuz kullandım bir iki gündür daha yeni bir güncelleme var yüklemek istermisiniz uyarısı gelmeye başladı msn 8.5 için daha yeni güncelleme sormucak bir exe varmı acaba