Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 37

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 174.419 Cevap: 447
DreaMTurK - avatarı
DreaMTurK
Ziyaretçi
11 Temmuz 2010       Mesaj #361
DreaMTurK - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar Ben WLM Sonn sürüm kullanıyordum fakat gerek ağır olması gerek hataları nedeni ile 8.1 kullanmak istedimi ve kurdum sitenizdeki zorunlu güncelleme hatası icin çözüm olan wlm 8.1 ve onun patch ini indirdim sorunsz bi sekilde hallettim kullanıyorum fakat msg plus aktif değil arastırdım ama birsey bulamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar
Alıntı

Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz ( Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor).

Denilsede Bnm WLM 8.1 Plus ı bile görmüyor acaba ne yapabilirim uyumluluk kapalı durumda suan pasif yani aktif oldugunda plus ın calısmadıgını zaten biliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
yawzz - avatarı
yawzz
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #362
yawzz - avatarı
Ziyaretçi
Süpersiniz gercekten Msn Wink Tebrik ve teşşekkür ediyorum =)
Sponsorlu Bağlantılar
DreaMTurK - avatarı
DreaMTurK
Ziyaretçi
13 Temmuz 2010       Mesaj #363
DreaMTurK - avatarı
Ziyaretçi
biriside bana yardım etse Msn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Temmuz 2010       Mesaj #364
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı

Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar

Denilsede Bnm WLM 8.1 Plus ı bile görmüyor acaba ne yapabilirim uyumluluk kapalı durumda suan pasif yani aktif oldugunda plus ın calısmadıgını zaten biliyorum

Uyumlu sürümü yeniden indirip kurmayı deneyin:
Messenger Plus! Live - Old Download

İşlemleri tekrar edin. Gözden kaçırdığınız bir adım olabilir. Ayrıca şu forumun konularına da göz atabilirsiniz:
Messenger Plus! - MsXLabs
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
the_wolfs - avatarı
the_wolfs
Ziyaretçi
20 Temmuz 2010       Mesaj #365
the_wolfs - avatarı
Ziyaretçi
hoca ben senın bu dedıgını yaptıktan sonra msn acılmaz oldu nasıl edecez .!!!
kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
20 Temmuz 2010       Mesaj #366
kyle - avatarı
VIP katekolamin
Alıntı
the_wolfs adlı kullanıcıdan alıntı

hoca ben senın bu dedıgını yaptıktan sonra msn acılmaz oldu nasıl edecez .!!!

Kaldırıp tekrar kurun, ardından güncellemelerle ilgili işlemleri gerçekleştirmeyi deneyin.
My one regret in life is that I am not someone else.
SupeR HeRo - avatarı
SupeR HeRo
Ziyaretçi
21 Temmuz 2010       Mesaj #367
SupeR HeRo - avatarı
Ziyaretçi
"Exception Processing Message ...." Hata geliyor ?
asil_77 - avatarı
asil_77
Ziyaretçi
24 Ağustos 2010       Mesaj #368
asil_77 - avatarı
Ziyaretçi
ben günlerdir uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım 8.5 kurmak istiyorum ama olmuyor heralde ben beceriksizim resmli anlatmanız mümkünmü acaba şimdiden teşekkürler Msn Happy
resler - avatarı
resler
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #369
resler - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba aylar önce birinci sayfadaki verilen 8.5 versiyonu indirip kurmuş ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Fakat bir kaç haftadır daha önce görüntülü görüşmede sorun yaşamadığım kişilerle sorunlar yaşamaya başladım. Karşı tarafa görüntülü görüşme isteği gönderdiğimde bir kaç saniye sonra karşı taraftan görüntülü görüşmenin iptal edildiğini belirten mesaj çıkıyor. Fakat karşı taraf görüntülü görüşme çağrısı almıyor.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Ağustos 2010       Mesaj #370
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
resler adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba aylar önce birinci sayfadaki verilen 8.5 versiyonu indirip kurmuş ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Fakat bir kaç haftadır daha önce görüntülü görüşmede sorun yaşamadığım kişilerle sorunlar yaşamaya başladım. Karşı tarafa görüntülü görüşme isteği gönderdiğimde bir kaç saniye sonra karşı taraftan görüntülü görüşmenin iptal edildiğini belirten mesaj çıkıyor. Fakat karşı taraf görüntülü görüşme çağrısı almıyor.

Windows Live Messenger 2011 ile birlikte görüntülü görüşme sistemi değişiyor. Yaşadığınız sorun bununla alakalı. Ne yazık ki bir çözüm önerisi mevcut değil.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.