Arama

E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma - Sayfa 4

Güncelleme: 3 Şubat 2013 Gösterim: 254.973 Cevap: 80
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
e postamı unuttum nasıl ulaşabilirim lütfen yardım edin ?????
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn sayfasında şifmi unuttum açılmıyor ne yapmalıyım_?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar ben gizli sorumun cevabını bilmiyorum ama Msn şifresini kıran warsa acil yardım etsin lutfen
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
18 Mart 2011       Mesaj #34
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, 2 yılı aşkın bir süredir kullanmakta olduğum msn adresimin şifresiyle oynadım geçenlerde (1 ay oluyor) uğraşırken güvenilen bilgisayarım seçeneğinden kullanmakta olduğum bilgisayarıma ayarladım şifre sıfırlama seçeneğini aradan birkaç saat geçti format çektim bilgisayarıma ve msn'e girdim sonrasında değişmiş olduğum şifreyi ne yazıkki unuttum günlerce şifremi hatırla seçeneğinden giriş yaptım msn'e ama sonrasında o seçenekte gidince güvenilen bilgisayarımdan sıfırlamayı deneyim dedim bir türlü kabul etmedi sistem bilgisayarımı... bu konuda yardımcı olabilir misini bana? yani bilgisayarımı yeniden hatırlaması ve güvenilen bilgisayar olarak görmesini sağlamam gerek yeniden açabilmem için msn'imi...

Denediğim yöntemler:
Şifremi unuttum sayfasından güvenilen bilgisayarımdan. ve kabul edilmedi bilgisayarım formatla alakalı sanırım.
Alternatif e-posta adresi eklememiştim ki diğer adresime gelsin sıfırlama seçeneği.
Gizli sorumun yanıtını unutmuştum birkaç kez girdiğim için artık o seçeği de kullanamıyorum.
Sisteme form yolladım yolladığım formda bana alternatif e-posta ile ZIP-Posta kodu soruldu o ben posta kodumu kafadan rakamlar ekleyerek açmıştım hesabı ve o kısımlara bişey ekleyemediğim için WLM moderatörleri geçersiz buldu verdiğim bilgileri.

Şimdi yapmam gereken tek şey bilgisayarımı sisteme yeniden tanıtmak. yani güvenilen bilgisayarım seçeneğini seçtiğimde de bu bigisayar vardı ama tek sorun format çekmem oldu sanırım. bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben alternatif şifreyide unutmuşum az bişi ver miş alternattif şifreyi gerisiini **** faLAn yapmış hatırLayamıon onu nolLCak peki .!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ikinci yolu denedim ama olmuyor yapamadım lütfen bana yardımcı olun 2 seneden beri ugraşıyorum benim o messenger hesabımla facebook hesabım vardı orda asılsız yalanlar söylenip duruyor arkadaşlarıma ve çevremdekilere karşı büyük bir saygısızlık yapılıyor lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN MİN GÜVENLİK SORUSUNUDA ŞİFREYİDE UNUTTUM YAWW YARDIM ..
bynduygusal - avatarı
bynduygusal
Ziyaretçi
16 Mayıs 2011       Mesaj #38
bynduygusal - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hawaaaaaaaa adlı kullanıcıdan alıntı

gizli yanıt ve şifremi çaldılar geri nasıl alabilir

bulabildin mi bende de aynı sorun var
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011       Mesaj #39
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
  • MSN - Mail Şifremi Unuttum, Nasıl Geri Alabilirim?
  • Gizli Sorumun Cevabını Unuttum, Nasıl Geri Alabilirim?
  • Alternatif E-Posta Adresimi Unuttum, Nasıl Geri Alabilirim?
Defalarca açıklama ve yönlendirme yapılmasına rağmen halen aynı şekil'de soru soran arkadaşlar görüyoruz. Yukarıda belirttiğim 3 adet şifre kurtarma şekillerinin hiç birisinden faydalanamayan arkadaşların tek yapması gereken:

Müşteri Desteği Kısmına Girmek, Buradan > https://security.live.com/acsr.aspx?mkt=tr-TR

Açılan sayfa Türkçe olarak size yönlendirme yapacaktır. Bu bir Dilekçedir, Şifresini, Gizli Sorusunun Cevabını, Alternatif E-Mail'ini Unutan kişiler için uygulanan bir hizmettir.

Eğer ki şifresini unuttuğunuz hesap gerçekten size aitse bu dilekçe hizmeti ile tekrar geri alabilirsiniz.

Bu şekil'de de E-Mail şifrenizi alamıyorsanız, geri alma ihtimaliniz yok...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mayıs 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENIM KI MAIL.RU AMO O HOTMAIL.RU VERIYOR