Arama

E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma - Sayfa 9

Güncelleme: 3 Şubat 2013 Gösterim: 252.612 Cevap: 80
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013       Mesaj #81
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Hotmail veya MSN Hesaplarınızı kurtarmada yapmanız gerekenleri adım adım görelim;

Sponsorlu Bağlantılar

1) Öncelikle https://accountservices.msn.com/uiresetpw.srf?lc=1033&id=2 adresine girip kullanıcı adımızı ve ardından alttaki bölüme resimde gözüken yazıları yazarak "Continue" tuşuna basıyoruz.

2) Ardından açılacak olan sayfada How can I get e-mail at my Hotmail or MSN inbox if I forgot my password? yazısına tıklıyoruz (Önemli Not: Bunun üzerine açılacak olan sayfa Türkçe olmamalı, eğer öyle ise sayfa linkindeki tr yazısını kaldırarak sayfayı yeniden açmayı deneyin).

3) Bu adımdan sonra yeni bir tarayıcı penceresi açılacak, pencerenin en alt kısmına indiğinizde burada "Contact Us" isimli bir link göreceksiniz. Bu linke tıklayın.

4) Yine yeni bir pencere açılacak. Açılan bu pencerenin orta kısmının altlarında bulunan "I have a different problem" yazısına tıklayın.




5) Açılacak olan sayfadaki "What e-mail address would you like a response sent to?" kısmına şu anda kullanıyor olduğunuz e-postanızı, "Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about:" kısmına hacklenen hesabınızı yazın ve diğer bilgileri doldurun. Bu noktada önemli olan hesabınız hakkında bilgi verebileceğiniz kısma eski şifreniz, gizli sorunuz ve cevabı, eğer kullanıyorsanız adres defteri veya MSN Messenger kontak listenizdeki birkaç e-posta adresi, en son başarılı giriş yaptığınız tarih gibi bilgileri girip ardından "Submit" tuşuna basın.

Bunu da başarıyla gerçekleştirdikten sonra en kısa sürede sizinle irtibata geçilerek, hacklenen hesabınız size geri verilecektir.




ÖNEMLİ NOT: İkinci adımdan sonrasına geçemiyorsanız www.getfirefox.com adresinden Mozilla Firefox isimli internet tarayıcısını indirerek, yukarıda yazılan tüm adımları uygulayabilirsiniz.



Benzer Konular

10 Mart 2013 / hellboy726 Sosyal Ağlar
16 Mayıs 2014 / Alex_Taylor Sosyal Ağlar
18 Ekim 2012 / NeutralizeR Sosyal Ağlar
15 Nisan 2010 / ahmed Sosyal Ağlar