Arama

Facebook'ta "Herkes" gizlilik ayarı ne anlama geliyor?

Güncelleme: 18 Haziran 2013 Gösterim: 2.012 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
"Hekes" Gizlilik Ayarı
"Herkes" gizlilik ayarı ne anlama geliyor?

MsXLabs.org

İçeriğinizi "Herkes" ile paylaşmanız, içeriği internetteki herkesin görebileceği anlamına gelir. Buna Facebook'ta arkadaşınız olmayan kişiler ile okul veya iş ağlarınızda olmayan kişiler dahildir. Bu ayarı, herkese açık olmasından çekinmediğiniz şeyleri yayınlarken kullanmalısınız.
Birisinin "Herkes" için yayınladığınız bir şeyi görebilmesi, profilinizdeki tüm bilgileri görebileceği anlamına gelmez. İnsanların profilinize gittiklerinde neler görebileceği, farklı profil gizliliği ayarlarınızın nelere izin verdiğine bağlıdır.

Ek Bilgi;

Alıntı


“Herkes” Gizlilik Ayarı. "Herkes" olarak ayarlanan bilgiler; adınız, profil resminiz ve bağlantılarınız gibi herkese açık bilgilerdir. Bu tür bilgiler internetteki herkesin (Facebook'a giriş yapmamış kişiler dahil) erişimine açıktır, üçüncü şahıs arama motorlarının dizinlerinde yer alabilir ve içe ya da dışa aktarılabilir, dağıtılabilir ve bizim veya gizlilik sınırlaması olmayan başka kişiler tarafından yeniden dağıtılabilir. Bu bilgiler, adınız ve profil resminizle birlikte, örneğin herkese açık arama motorlarında ve internetteki diğer siteleri ziyaret ettiğinizde Facebook dışından bile sizinle ilişkilendirilebilir. Facebook'ta paylaştığınız belirli bilgi türleri için varsayılan gizlilik ayarı olarak "herkes" seçilidir. Gizlilik ayarlarınızın varsayılan ayarlarını gözden geçirebilir ve değiştirebilirsiniz. Facebook'ta paylaştığınız, gizlilik ayarı "herkes" olan bir içeriği silerseniz, bu içeriği Facebook profilinizden kaldırırız, ancak söz konusu bilgilerin Facebook dışında kullanılması bizim kontrolümüzde değildir





Son düzenleyen _Yağmur_; 18 Haziran 2013 11:38 Sebep: Ek Bilgi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

26 Nisan 2014 / Misafir Cevaplanmış
23 Nisan 2009 / naclugooo Soru-Cevap
27 Mayıs 2011 / ThinkerBeLL Taslak Konular
27 Mayıs 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
9 Aralık 2013 / Misafir Soru-Cevap