Arama

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme - Sayfa 24

Güncelleme: 16 Nisan 2015 Gösterim: 2.668.742 Cevap: 315
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #231
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kapatamıyorm ya yardm edin çok acil
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #232
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hesabımı kapatmak istiyorum

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kapatamıyorm ya yardm edin çok acil

Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Sponsorlu Bağlantılar
Şuraya tıklayınız;

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
benüye - avatarı
benüye
Ziyaretçi
10 Eylül 2010       Mesaj #233
benüye - avatarı
Ziyaretçi
msn'i iptal etmek istiyorum ben dahil kimse giremesin
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
10 Eylül 2010       Mesaj #234
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
benüye adlı kullanıcıdan alıntı

msn'i iptal etmek istiyorum ben dahil kimse giremesin

Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Misafir10 - avatarı
Misafir10
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #235
Misafir10 - avatarı
Ziyaretçi
ben hesabımı kapattım 2-3 gün içersinde hesabınız arkadaş listenizle beraber kapatılacaktır dedı.
fakat sunu merak ediyorum.4saat once kapattım ama hala gıre bılıyorum şifreyi yazıp.dolayısıyla her gırısımden sonra tekrar mı hesabı kapatmam gerekıyo dıye sorucaktım.yani hesabı kapattıktan sonra ki girişimde hesap aktifleşiyormu dıye sorucaktım
bu arada hesabımıda sızın sayenızde kapata bıldım çok çok tesekkür ederim Msn Happy
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #236
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir10 adlı kullanıcıdan alıntı

ben hesabımı kapattım 2-3 gün içersinde hesabınız arkadaş listenizle beraber kapatılacaktır dedı.
fakat sunu merak ediyorum.4saat once kapattım ama hala gıre bılıyorum şifreyi yazıp.dolayısıyla her gırısımden sonra tekrar mı hesabı kapatmam gerekıyo dıye sorucaktım.yani hesabı kapattıktan sonra ki girişimde hesap aktifleşiyormu dıye sorucaktım
bu arada hesabımıda sızın sayenızde kapata bıldım çok çok tesekkür ederim Msn Happy

Kapatılmasını istiyorsanız giriş yapmayın. sistem kapatmadan girerseniz kapatma işlemi iptal olur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2010       Mesaj #237
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hesabımı tamamen kapatmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz? iyi çalışmalar dilerim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #238
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar lütfn yardımcı olurmsnz.. bnm ......@galatasaray.li die bi msn adresim var bu adresim aynı zamanda faceye girdiğim mail adresim..benm facemi kapattılar facemin açılması için face yetkililerine mail atmam gerekio ama atamıyorum.hotmail.comdan girdiğim zaman bu mail adresime şu yazı çıkıyor

you don't have an inbox...yet
sign up gor windows live hotmail and get a free,costomizable inbox with lots of storage and great security
note;wether you use hotmail or not,you can always go to contacts list.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #239
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim mail adresim .........@galatasaray.li ben mail atamıyorum mailde alamıyorum aslında gösteriyor şukadar msjınız var diye ama giremiyorum ne yapmam lazım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #240
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın .

microsoft hesabımı kapatamıyorum. Linke tıkladığımda inatla service unavaliable diyor iki gündür. ne yapmalıyım?