Arama

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme - Sayfa 25

Güncelleme: 16 Nisan 2015 Gösterim: 2.668.719 Cevap: 315
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #241
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hesabımı tamamen kapatmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz? iyi çalışmalar dilerim.

Alıntı

arkadaşlar lütfn yardımcı olurmsnz.. bnm ......@galatasaray.li die bi msn adresim var bu adresim aynı zamanda faceye girdiğim mail adresim..benm facemi kapattılar facemin açılması için face yetkililerine mail atmam gerekio ama atamıyorum.hotmail.comdan girdiğim zaman bu mail adresime şu yazı çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar
you don't have an inbox...yet
sign up gor windows live hotmail and get a free,costomizable inbox with lots of storage and great security
note;wether you use hotmail or not,you can always go to contacts list.

Alıntı

arkadaşlar benim mail adresim .........@galatasaray.li ben mail atamıyorum mailde alamıyorum aslında gösteriyor şukadar msjınız var diye ama giremiyorum ne yapmam lazım

Alıntı

Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın .

microsoft hesabımı kapatamıyorum. Linke tıkladığımda inatla service unavaliable diyor iki gündür. ne yapmalıyım?

Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2010       Mesaj #242
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn kapatma ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

hesabımı kapatmak istiyorum lütfen yardımcı olun
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
20 Eylül 2010       Mesaj #243
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hesabımı kapatmak istiyorum lütfen yardımcı olun

Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
dm_md_07 - avatarı
dm_md_07
Ziyaretçi
28 Eylül 2010       Mesaj #244
dm_md_07 - avatarı
Ziyaretçi
Sign In ben şu anda iki hesap kapadım bu linke tıklayın oturum açın ve kapatın hesabınızı

çok basit kendinize ii bakın tşkre gerek yok XD
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #245
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşLar aciL yardım. ben heabımı kapatmak istedim eposta qeLmiyor artık. ama qeri etkinleştirmek istiyorum msn adresim eLden qitmeden. ama etkinleştiremiyorum ne yapmam Lasım ? e posta qeLmiyor. qitmiyor. S:
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
7 Ekim 2010       Mesaj #246
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

arkadaşLar aciL yardım. ben heabımı kapatmak istedim eposta qeLmiyor artık. ama qeri etkinleştirmek istiyorum msn adresim eLden qitmeden. ama etkinleştiremiyorum ne yapmam Lasım ? e posta qeLmiyor. qitmiyor. S:

Mevcut parolanızla oturum açtığınızda hesabınızın etkinleştirileceği yazıyor. Adresiniz bir Microsoft adresi mi, yani sonu @hotmail.com, @live.com, @msn.com gibi Microsoft'un alan adlarından mı?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2010       Mesaj #247
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hotmail hesabını kapattım 270 gün girmezseniz tamamen silinecektir diye uyarı geldi ok... fakat msn hala çalışıyo ben msn de iptal olsun istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2010       Mesaj #248
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GENÇLER ÇOK ACİL CEVAP. MSN İ KAPATTIKTAN NE KADAR SÜRE SONRA MSN İÇİNDEKİ KİŞİLER TAMAMEN SİLİNİR ???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2010       Mesaj #249
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN SAYFAMI KAPATMAK ISTIYORUM..LUTFEN CVB...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Kasım 2010       Mesaj #250
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben msn kapattım beni birileri ekleyebilirmi tamamen kapanana kadar e-mail gelmiyeceğini biliyorum ama başkaları ekleyebilcekmi onu bilrmiyorum yardımcı olursanız sevınırım...