hesabımı tamamen kapatmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz? iyi çalışmalar dilerim.
arkadaşlar lütfn yardımcı olurmsnz.. bnm ......@galatasaray.li die bi msn adresim var bu adresim aynı zamanda faceye girdiğim mail adresim..benm facemi kapattılar facemin açılması için face yetkililerine mail atmam gerekio ama atamıyorum.hotmail.comdan girdiğim zaman bu mail adresime şu yazı çıkıyor
sign up gor windows live hotmail and get a free,costomizable inbox with lots of storage and great security
note;wether you use hotmail or not,you can always go to contacts list.
arkadaşlar benim mail adresim .........@galatasaray.li ben mail atamıyorum mailde alamıyorum aslında gösteriyor şukadar msjınız var diye ama giremiyorum ne yapmam lazım
Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın .
microsoft hesabımı kapatamıyorum. Linke tıkladığımda inatla service unavaliable diyor iki gündür. ne yapmalıyım?
Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme