Arama

Twitter'ın Aktif Olmayan Hesap Politikası

Güncelleme: 23 Haziran 2013 Gösterim: 5.399 Cevap: 0
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012       Mesaj #1
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Twitter'ın aktif olmayan kullanıcı adlarıyla ilgili politikası nedir?
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

3SOX6

Aktif Olmayan Hesap Politikası

Twitter'ın aktif olmayan kullanıcı adlarıyla ilgili politikası nedir?
Yeni bir hesap açan kullanıcıları sık sık hesaplarına giriş yapmaya ve Twitter'ı aktif olarak kullanmaya teşvik ediyoruz. Hesabınızı aktif tutmak için en son güncelleme tarihinizden itibaren 6 ay içinde yeniden giriş yapın ve tweetleyin (bir güncelleme gönderin). Uzun süre hareketsiz kalan hesaplar kalıcı olarak silinebilir. Lütfen kaydolduktan sonra hesabınızı kullanın.

Twitter bir hesabın aktif olmadığına neye göre karar verir?
Bir hesabın aktif olup olmadığına karar verilirken ne sıklıkta tweetlediğine, giriş yaptığına ve hesabın oluşturulduğu tarihe bakılır. Tüm hesap aktiviteleri herkes tarafından görülemeyeceği için bir hesabın aktif olup olmadığını kesin olarak belirleyemeyeceğinizi lütfen unutmayın.

Aktif olmadığı muhtemel bir hesap benim tescilli marka ismimi kullanıcı veya hesap adı olarak kullanıyorsa ne yapmalıyım?
Tescilli marka isminiz aktif değil gibi görünen bir hesap tarafından kullanılıyorsa lütfen detaylı bilgi için Twitter'ın tescilli marka politikasına göz atın. Bir hesabı bu nedenle rapor etmek istiyorsanız lütfen tescilli marka politikamızda belirtilen tüm marka tescil bilgilerini bize ilettiğinizden emin olun.

Aktif olmadığı muhtemel bir hesaba ait kullanıcı adını almak istiyorsam ama o isme kayıtlı bir markam yoksa ne yapmalıyım?
Aktif olmayan hesap isimlerini yeniden kullanıma açmak için çalışmalarımız sürüyor fakat bunun ne zaman gerçekleşeceğine dair bir tarih belirlemedik. Seçmek istediğiniz kullanıcı adı aktif değil gibi görünen bir hesap tarafından alınmışsa, Twitter'da kullanmak için benzer bir isim seçmeyi deneyin. Genellikle sayı veya alt çizgi ekleyerek veya kısaltmalar kullanarak güzel ve kullanımda olmayan bir kullanıcı adı oluşturabilirsiniz.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _VICTORY_; 23 Haziran 2013 14:58 Sebep: Düzenlendi.

Benzer Konular

22 Kasım 2018 / BrookLyn Sosyal Ağlar
16 Kasım 2007 / DeLLy Siyasal Bilimler
18 Mart 2009 / ThinkerBeLL Siyasal Bilimler
21 Kasım 2014 / _EKSELANS_ Sosyal Ağlar