Arama

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger - Sayfa 6

Güncelleme: 19 Mart 2012 Gösterim: 1.702.059 Cevap: 548
mamifan - avatarı
mamifan
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #51
mamifan - avatarı
Ziyaretçi
MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. ??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mamifan adlı kullanıcıdan alıntı

MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. ??

Visual Basic Runtime Dosyalarini Güncellestirmeniz Gerekiyor :
Download details: Visual Basic 6.0 Service Pack 5: Run-Time Redistribution Pack (vbrun60sp5.exe)
Sponsorlu Bağlantılar

rasimarslan - avatarı
rasimarslan
Ziyaretçi
4 Eylül 2006       Mesaj #53
rasimarslan - avatarı
Ziyaretçi
BU PROGRAMI ÇALIŞTIRDIM YALNIZ LİVE MESSENGER'I KAPATIN DİYOR ÇIKIŞ YAPTIM HALA KAPATIN DİYOR BEN BUNUN SORUNUNU ÇÖZEMİYORUM.Neutralizer ABİ BU SORUNU ÇÖZERMSİN

bu bu programı açtım.live messengar'ı kapatın diyor ben çıkış yaptım live messanger'a hala aynı hatayı veriyor bunun için ne yapmalayım abi bana bu hata için e-mailime mesaj atabilirsin.
Son düzenleyen Blue Blood; 20 Eylül 2006 15:25 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ciliz02 - avatarı
ciliz02
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #54
ciliz02 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Bu mesaj Messenger'ı tam olarak kapatmaktan neyi kastettiğimizi anlamanıza yardımcı olacaktır:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5

Arkadaşlar kurulumunda msn mesenger kapatmanızı ister live messenger çalıştığı zaman windows xp de mevcut olan eski sürümüde çalımaktadır. Ctrl + Alt + Delete ye klavyeden basın 'işlemler' seçeneğini tıklayın hemen altında ' Kullanıcı Adı' nı tıklayın sonucunda kullanıcıya ait tüm programlar sıralanacaktır. msmsgs.exe üstüne sağ tıklayın ve işlemi sonlandırın sonrada msnmsgr.exe nin üzerine sağ ve onuda kapatın sonra çoklu ortam yamasını çalıştırın. Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın
kingoftheking - avatarı
kingoftheking
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #55
kingoftheking - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Şu an konunun ikinci sayfasındasınız, ilk sayfaya giderek Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma yamasını indirebilirsiniz. Messenger Plus! Live Beta kısa bir süre sonra yayınlanacaktır, sitemizden indirebilirsiniz.

MSN messenger cokluyu yüklerken hata mesaji almaniz normal. MSN messengeri kapat yaptiginizda saat tarih bölümünün yaninda asagida msnmsgr.exe dosyasi aktif olarak kaliyor. O dosyayi iptal etmek icin asagidaki MSN Messenger iconuna sag tiklayarak cikis secenegini kullanmalisiniz. Cikis yaptiktan sonra msn messenger coklu sistemini hemen kurabilirsiniz. Egerki orada o simgeyi göremiyorsaniz ve halada kurmaya calisirken hata mesaji ile karsilasiyorsaniz. CTRL+ALT+DELETE tuslarina basarak görev yöneticisini calistirin. Karsiniza Cikan Ekranda islemleri tiklayin orada asagida size bir cok dosya ismi cikacak onlarin arasindan msnmsgr.exe dosyasini bulun isaretleyin ve görevi sonlandir diyerek islemi bitirin. Bu islemi yaptiktan sonra coklu msnin kurulmamasi imkansizdir. TSKLER.
securucy - avatarı
securucy
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #56
securucy - avatarı
Ziyaretçi
kardeş bu messneger 8.0 ın çoklu oturum programının winzip şifresi ne
çözülmüyor açılmadıda
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
securucy adlı kullanıcıdan alıntı

kardeş bu messneger 8.0 ın çoklu oturum programının winzip şifresi ne
çözülmüyor açılmadıda

Sifre yok. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın, yamayı çalıştırın.
veysel - avatarı
veysel
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #58
veysel - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben daha once msn 7,5 kullanıyodum coklu oturum acabılıyodum .live men i indırdım coklu calısmıyo bunun ıcın dırek bı lınk yokmu yamamı ındırcez ,, bıraz acemıyım yardımcı olursanız sevınırım saaygılar

tesekkur

ya hayret bıse kafam sıstı bu lınklerı daha belırgın yapamazmısınız arkadaslar lıve msn coklu oturum acma yaması ındırcez ıkı saattır nerden ındırcemı arıyorum.varsa yolu bılen tarıf etsın bızde faydalanım ,tesekkurler
Son düzenleyen veysel; 13 Ekim 2006 10:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
veysel adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar ben daha once msn 7,5 kullanıyodum coklu oturum acabılıyodum .live men i indırdım coklu calısmıyo bunun ıcın dırek bı lınk yokmu yamamı ındırcez ,, bıraz acemıyım yardımcı olursanız sevınırım saaygılar

tesekkur

ya hayret bıse kafam sıstı bu lınklerı daha belırgın yapamazmısınız arkadaslar lıve msn coklu oturum acma yaması ındırcez ıkı saattır nerden ındırcemı arıyorum.varsa yolu bılen tarıf etsın bızde faydalanım ,tesekkurler

Zaten oldukca belirgin, ilk mesajda Eklenmis Dosyalar'dan indireceksiniz.
BURDAN indirebilirsiniz.
tubix - avatarı
tubix
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #60
tubix - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar paylaşım için çok sağolun ama bişi sorcam. zaten msn live nin kendiliğinden çoklu oturumu warmış öyle mi?Msn Thinking