Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 28

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 281.998 Cevap: 446
KLAMP - avatarı
KLAMP
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #271
KLAMP - avatarı
Ziyaretçi
msn 7.5 indirme Linkinde sorun var
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Nisan 2008       Mesaj #272
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
KLAMP adlı kullanıcıdan alıntı

msn 7.5 indirme Linkinde sorun var

Öyle görünüyor ki Microsoft, MSN Messenger 7.5 sürümünün indirme bağlantısını sunucularından kaldırmış. MSN Messenger 7.5 kurulumunu ilk mesaja ek olarak ekledim. Bu bağlantıya tıklayarak da doğrudan indirebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/attachments/13677d1208677711-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz-msn-messenger-7.5.0324-tr.zip
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
KLAMP - avatarı
KLAMP
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #273
KLAMP - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim Microsoft 7.5 sunucularından indirmeyi kaldırmış fakat alt versiyonu olan 7.0 halen indirile Biliyo 7.5 kaldırıyoda neden 7.0 kaldırmıyo anlamış değilim garip bi durum
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
20 Nisan 2008       Mesaj #274
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
KLAMP adlı kullanıcıdan alıntı

teşekkür ederim Microsoft 7.5 sunucularından indirmeyi kaldırmış fakat alt versiyonu olan 7.0 halen indirile Biliyo 7.5 kaldırıyoda neden 7.0 kaldırmıyo anlamış değilim garip bi durum

7.5 sürümünde web kamerası daveti yoluyla karşı tarafın bilgisayarına izinsiz girilebildiği tespit edilince 7.5 sürümünün oturum açması engellenmeye başlamıştı. Ancak ondan sonra 7.0 sürümü tekrar gözden geçirilip tekrar indirilmeye sunulduğunu okumuştum. Yani ben öyle biliyorum. O zaman, yasakladıkları halde niye hemen o zaman 7.5'i sunuculardan kaldırmadılar ya da 7.0'ı değil de 7.5'i gözden geçirselerdi gibi sorular aklınıza gelebilir, cevabını bilmiyorum Msn Tongue
bigstorm - avatarı
bigstorm
Ziyaretçi
5 Mayıs 2008       Mesaj #275
bigstorm - avatarı
Ziyaretçi
msn 8.1 sürümü kullamak istiyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bunu önlemek mümkün mü ? 8.5 sürümüne yükseltmek istemiyorum Msn Happy
windyy - avatarı
windyy
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #276
windyy - avatarı
Ziyaretçi
vista işletim sistemi ile msn 7.5 kullanmanın bir yolu var mı acaba ?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Mayıs 2008       Mesaj #277
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
windyy adlı kullanıcıdan alıntı

vista işletim sistemi ile msn 7.5 kullanmanın bir yolu var mı acaba ?

Kurmayı denediniz mi? Ne gibi bir hatayla karşılaşıyorsunuz?
bigstorm - avatarı
bigstorm
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #278
bigstorm - avatarı
Ziyaretçi
msn 8.1 sürümü kullanıyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bu uyarıları nasıl durduracağım bunu için bir yama var mı? not: güncellemek istemiyorum 8.1'den memnunum .
leiyos - avatarı
leiyos
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #279
leiyos - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle emekleriniz için teşekkürler..
benim bir sorum olacak.. Msn Messenger 7.5 sürümü, Windows Me (Millennium Edition) sürümü ile uyumlu mu?
şimdiden teşşekkürler..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
25 Mayıs 2008       Mesaj #280
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bigstorm adlı kullanıcıdan alıntı

msn 8.1 sürümü kullanıyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bu uyarıları nasıl durduracağım bunu için bir yama var mı? not: güncellemek istemiyorum 8.1'den memnunum .

MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger 8.0 için güncelleme istemeyen EXE'ler yayımlamıştık. Windows Live Messenger 8.1 için güncelleme istemeyen EXE'yi ekteki ZIP dosyasından indirebilirsiniz. (Windows Live Messenger'ı kapatın ve ZIP içinden çıkan msnmsgr.exe dosyasını \Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.)

Alıntı
leiyos adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle emekleriniz için teşekkürler..
benim bir sorum olacak.. Msn Messenger 7.5 sürümü, Windows Me (Millennium Edition) sürümü ile uyumlu mu?
şimdiden teşşekkürler..

Maalesef değil. MSN Messenger 7.0 kullanmalısınız.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: zip msnmsgr_8.1.zip (2.30 MB, 1131 gösterim)