Alıntı
Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı Açıklayıcısı nasıl olur daha işte hatta bi arkadaşım şimdi flash playerdan dır dedi son versyonunu indirdim yine bi deişiklik yok neden olmuyor ki bende hiç bişi anlamadım...
Bi de araçlar - seçenekler - genel de " video döngüsünü göster " diye bir seçenek var bende o seçilide değil aktifte değil. Başka bi arkadaşta da baktık şimdi o da aynı ama sorun bu olabilir mi ?
Bunlar Messenger ağında dönen reklamlar yalnızca. Bazen görüntülenirler, bazen görüntülenmezler. Sizle ilgili değil... Başka bir gün video reklamlara rastlayabilirsiniz.
Alıntı
akrep38f adlı kullanıcıdan alıntı sitenizin sayfaları öyle yoğun ki inanın insanı yoruyor...aradığımı bulabilmek için iki saat ekranda arama yapıyorum...yeni üyeyim ama sitenizi daha önce üye olmadanda gezmiştim yine çok yorucu bulmuştum...benim sitenizde aradığım msn. live messenger değil messenger 7.5 sürümüne uygun olan discover programı..ama malesef bu program kaldırılmış ve sadece live sürümü yayınlanıyor..yada sitenizdeki yoğun renk ve yazı cümbüşü yüzünden benim gözümden kaçıyor...lütfeeennn biri benim gözüme sokabilirmi 7.5 uyumlu programı?
Hmm... Haklılık payınız bulunmakla birlikte bu konuda biraz katı ve sevimsiz bir politikamız var. Bütün bu karmaşayı bir çeşit eleme olarak da görebilirsiniz. Hemen hemen bütün bölümlerimiz ziyaretçilere açık, üyelik zorunlu değil. MessengerDiscovery x 2 TR sürümü, MSN Messenger 7.5 ile uyumludur. Yalnız bazı güvenlik programları bu sürümde bulunan bir EXE dosyası için tamamen zararsız olsa da tek amacı Messenger'ı kapatıp açmaya yarasa da uyarı vermektedir. Biz de farklı düşüncelere yol açmamak için indirme bağlantısını kaldırdık. Kurarken güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakırsanız sorun yaşamazsınız:
https://www.msxlabs.org/downloads/MDX2TR.zip
Son olarak...
Alıntı
-Bütün bu grafikler, animasyonlar, sesler çok can sıkıcı... Ben sadece içerikle ilgileniyorum. Sadeleştirme olacak mı?
Alt + F4 ...
Alıntı
HaCeTTePeLi adlı kullanıcıdan alıntı Merhabalar..... Arkadaşlar bu son sürümü yüklediğimde ağ bağlantısı hatası veriyor... 7.5 yüklüyorum bu seferde "belirtilen modül bulunamadı .unicows.dll" hatası veriyor:.Yardımlarınızı bekliyorum..... Kolay gelsin..
Böyle bir soruna o kadar fazla çözüm önerisi sunulabilir ki... Sunulanlar da zaten onlarca sayfa olan bu konuda mevcut. Sisteminiz hakkında, son zamanlarda yükleyip kaldırdığınız programlar hakkında, sorunu çözmek adına denediğiniz yöntemler hakkında detay belirtiniz.
Alıntı
MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı selam...
Windows Live Messenger 8.0 kullanıyordum. WLM 8.1 i duydum ve programımı yükselttim. Kurulum bittikten sonra msnde sorun çıktı. Bir pencerede konusurken birden donuyor ve bir süre konusmamı engelliyor. Bazen geri geliyor bazense program kapanıyor. Ben WLM ile Msgplus+Discovery Live kullanıyordum. Sanırım bunlar WLM 8.1 ile de normal çalışıyor. Ben birde MessPatch yapmıstım. Su an WLM8.1+Msgplus+Discovery kullanıyorum. Msgplus ve Discovey son sürüm programlar MessPatch'den süphelendim ve su an onun ayarlarını kaldırdım. Ne yapmam gerekiyor. Kaldırdıktan sonra bir sorun yoktu ama çıkabilir de biliyorum. WLM8.1 ile Plus ve Discovery uyumlu değil mi? Değilse ben tekrar WLM8.0 kurabilir miyim? Lütfen yardım edin zor bir durum.
Simdiden tesekkurler. İyi çalışmalar diliyorum.
Şimdilik Windows Live Messenger 8.1 ile MessengerDiscovery Live 1.1'i kullanmamanızı öneriyoruz. Yakında MessengerDiscovery Live 1.2 sürümü çıkacaktır, onu yükleyebilirsiniz. Messenger Plus! Live, WLM 8.1 ile uyumludur. Mess Patch'te sorun yaşadıysanız, A-Patch'i deneyebilirsiniz.
Alıntı
YGT adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar discovery yüklediğimden beri internet bağlantısı kopsa bile msn messenger kapanmıo bunun bir çözümü varmıdır birde bnm de msnmde donma oluyo 8.1 i yükledikten sonra sanırım bnmde normal 8 e dönmem gerekicek..
Alıntı
filizzzz adlı kullanıcıdan alıntı
Şimdilik Windows Live Messenger 8.1 ile MessengerDiscovery Live 1.1'i kullanmamanızı öneriyoruz. Yakında MessengerDiscovery Live 1.2 sürümü çıkacaktır, onu yükleyebilirsiniz.
Bu arada en güncel resmi Windows Live Messenger sürümü aşağıda yer almaktadır:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html