Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 185

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.227 Cevap: 3.874
unifebarif - avatarı
unifebarif
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #1841
unifebarif - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn.i açmak istediğimde aşağıdaki hatayı werio sürekli "don't sent" butonuna basıncada kapanıyo msn..

Sponsorlu Bağlantılar
eğer ona basmazsam hata ekranda kalıo ama msn açık kalıo anca öle kullanabiliom..

bi el atın yawf..

hatazo6
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
5 Mart 2007       Mesaj #1842
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
unifebarif adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar msn.i açmak istediğimde aşağıdaki hatayı werio sürekli "don't sent" butonuna basıncada kapanıyo msn..

Sponsorlu Bağlantılar
eğer ona basmazsam hata ekranda kalıo ama msn açık kalıo anca öle kullanabiliom..

bi el atın yawf..

Messengeri kaldırıp tekrar kurun ve yeniden deneyin...

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
unifebarif - avatarı
unifebarif
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #1843
unifebarif - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı
denedim hatta 2 farklı msn kurdum biri 8,0 dı öbürü msn sitesinden indirdim ondada aynı hatayı werdi.. sonra onuda silip eskisine döndüm 8,0 a..

8,1 ing warsa daha makbule geçer kardeş yaa Msn Thinking ben bulamadımda Msn Confused
expectance - avatarı
expectance
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #1844
expectance - avatarı
Ziyaretçi
bısı sorucam arkadaslar...
benim ilk zamanlar yurda geldigimde ve kendi evimde windows live messenger calısıyordu ama suan calısmıyor arkadaslarımın aynı yurtta olmamaıza ragmen lıve messenger calısıyor ama bende 7.0 dan baska msn messenger calısmıyor hata sorun gıderıcısınden herseyı denedım ama olmuyor nerden olabılır bu sorun ? cozersenız yada yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum...
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
5 Mart 2007       Mesaj #1845
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
expectance adlı kullanıcıdan alıntı

bısı sorucam arkadaslar...
benim ilk zamanlar yurda geldigimde ve kendi evimde windows live messenger calısıyordu ama suan calısmıyor arkadaslarımın aynı yurtta olmamaıza ragmen lıve messenger calısıyor ama bende 7.0 dan baska msn messenger calısmıyor hata sorun gıderıcısınden herseyı denedım ama olmuyor nerden olabılır bu sorun ? cozersenız yada yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum...

Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe (8.1.0178.00)
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
sempatiik - avatarı
sempatiik
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #1846
sempatiik - avatarı
Ziyaretçi
herkese mrb. ben msn adresi nasıl hacklenir onu merak ediyorum

international football oyunu nu nasıl ve nereden bulabilirim..bilen var mı????
Son düzenleyen sempatiik; 5 Mart 2007 16:53 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
5 Mart 2007       Mesaj #1847
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
sempatiik adlı kullanıcıdan alıntı

herkese mrb. ben msn adresi nasıl hacklenir onu merak ediyorum

MsXLabs Hi-Tech Forum sınırları içerisinde Hack-hacking ile ilgili bilgi, program vs. paylaşımı yapılmamaktadır...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1848
Bia - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar ciddi anlamda yardima ihtiyacim var ..
Ozel bir msn .. ve acilmak zorunda..

Ben Live msn 8.0.812 bla bla kullaniorum .. msn plus .. bir dunya yama da ekli....
bugun bir sacmalik yaptim msn plusta kulladigimiz renkli kodlari kisisel iletiye koymak gibi bir hata yaptim..

an o an msn gitti .. acilmiyor.. hata kodu : 80004005
msn plus i kaldirdim ..
messenger i onarima aldim ..
tekrar denedim ( arkadas tavsiyeleri ) yok hayir halen ayni hata kodu ile msn acilmiyo..
acilicak gibi degil..
yardimci olabilicek var mi..??
bLackStar - avatarı
bLackStar
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1849
bLackStar - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar beim tek sorunum çalınan MSN adresimin geri alamıyor olmam bunun hiçmi garantili bir yolu yok çalınan tamamen gidiyormu? Norton antivirüs yazılımı Windows XP Media Center işletim sistemi + 3.2 GHz bir sisteme sahibim hangi programı indirdiysem işe yaramıyor Lütfen ALLAH rızası için artık bana doğru yolu gösteren bir hayırsever kardeşimiz olsun ve bana doğru yolu o göstersin olmasada beni yönlendirsin çünkü çok ihtiyacım var... Saygılar.... Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1850
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bLackStar adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar beim tek sorunum çalınan MSN adresimin geri alamıyor olmam bunun hiçmi garantili bir yolu yok çalınan tamamen gidiyormu? Norton antivirüs yazılımı Windows XP Media Center işletim sistemi + 3.2 GHz bir sisteme sahibim hangi programı indirdiysem işe yaramıyor Lütfen ALLAH rızası için artık bana doğru yolu gösteren bir hayırsever kardeşimiz olsun ve bana doğru yolu o göstersin olmasada beni yönlendirsin çünkü çok ihtiyacım var... Saygılar.... Msn Sad

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)