Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 215

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.181 Cevap: 3.874
geentr_6 - avatarı
geentr_6
Ziyaretçi
20 Mayıs 2007       Mesaj #2141
geentr_6 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı

Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli.

Benim eski hotmailim çalındı daha 2 ay oldu ltf yardımcı olun kurtaralım ekip halinde beni memnun edin sitenizden bi kere daha kolaygelsin diim size ok .. hotmailime gelin yapalım...Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2007       Mesaj #2142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar live msnde kopyala yapıştır yapıp nick değiştiremiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2007       Mesaj #2143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jounturk adlı kullanıcıdan alıntı

arkdaşlar live msnde kopyala yapıştır yapıp nick değiştiremiyorum.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.

Ctrl+c ile kopyalayın Ctrl+v ile yapıştırın..
By_Satanist - avatarı
By_Satanist
Ziyaretçi
20 Mayıs 2007       Mesaj #2144
By_Satanist - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı

Bir noktada takılı kaldım arkadaşlar..msn nickime url eklemek istiyorum.mesela burda Msxlabs yapıldığında "Msxlabs" gözüküyor ama "https://www.msxlabs.org/forum/" a gidiyor..bu tarz bir uygulamayı msn de nick alanımda nasıl uygulayabilirim?

(olma ihtimali var çunku "Bu kişiyle tüm konuşma geçmişinizi görüntülemek için burayı tıklatın"yazıyor)
yardımcı olursanız sevinirim Msn Happy

yardımcı olmicakmısınız?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Mayıs 2007       Mesaj #2145
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
İsyanAteşİ adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar msn i açamıyorm.. 80048834 nolu hata kodunu veriyor.. Forumda arattım ancak bir sonuç bulamadım.. Yardım edebilirseniz sevinirim..

Hata koduyla birlikte hata mesajını da yazarsanız, çözüm önermemiz daha kolay olur.

Alıntı
derdo adlı kullanıcıdan alıntı

SELAM ARKADASLAR

Ben msn messenger da görüntülü konusma esnasinda görüntü donuyor ve pc kendiliginden reset atiyor bu daga öncen olmamisti.pc de virüs yok taratim kaspersky 6.0.1.411 versiyonunu kullanuyorum.ben kameradan süpeleniyorum cünkü kamerayi leptopa kurdum ondada ayni sorunu yasadim.ama garip olan kamera kayit yapiyor foo cekiyor problem yok sadece msn mssengerda görüntülü sohbet esnasinda birden bire resetatiyor yardimci olurmusunuz..acaba mssengerla ilgili bir püf noktami var..

Windows'unuzla ya da aygıt sürücünüzle ilgili bir sorun olabilir. Kameranız için bir yeni ya da bir eski sürücüyü indirip kurun, o şekilde deneyin.

Alıntı
By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı

yardımcı olmicakmısınız?

Bu özellik, MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde yer alacak. Başka bir eklentinin bu özelliği sağlayıp sağlamadığı konusunda bir fikrim yok. Messenger Plus! Live Script'lerine bakabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
janberd - avatarı
janberd
Ziyaretçi
21 Mayıs 2007       Mesaj #2146
janberd - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaslar,mail bölümüm ingilizce nasıl türkceye cevirebilirim yardımcı olurmusunuz??

aarm8
cansin_elcin - avatarı
cansin_elcin
Ziyaretçi
21 Mayıs 2007       Mesaj #2147
cansin_elcin - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar!!!

bi sorum olacak msn hesabımı kapatmak için sitenizde bulunanları olduğu gibi gerçekleştirdim hotmail hesabım kapandı (yani anladığım kadarıyla artık e-mail gelmeyecek) fakat msn den oturum açılıyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
ferdilik - avatarı
ferdilik
Ziyaretçi
21 Mayıs 2007       Mesaj #2148
ferdilik - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bi sorunum var. ben internet explorer 7 yi yükledim ama normal tarayıcım firefox msn messengerdaki mail simgesine tıkladığım zaman mailleri açmıyor. hem internet explorer 6 yla açmaya çalışıyor o da olmuyo. firefoxla açması için ne yapmam gerk. ya da int. explorer da olsa açılması için
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Mayıs 2007       Mesaj #2149
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
cansin_elcin adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar!!!

bi sorum olacak msn hesabımı kapatmak için sitenizde bulunanları olduğu gibi gerçekleştirdim hotmail hesabım kapandı (yani anladığım kadarıyla artık e-mail gelmeyecek) fakat msn den oturum açılıyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

Hesabınızı 30 gün içinde tekrar etkinleştirebileceğiniz için MSN Messenger hizmeti aktif tutulur. Hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra MSN Messenger oturumunuz da iptal edilmiş olur.

Alıntı
ferdilik adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar bi sorunum var. ben internet explorer 7 yi yükledim ama normal tarayıcım firefox msn messengerdaki mail simgesine tıkladığım zaman mailleri açmıyor. hem internet explorer 6 yla açmaya çalışıyor o da olmuyo. firefoxla açması için ne yapmam gerk. ya da int. explorer da olsa açılması için

StuffPlug 3 eklentisini yükleyin:
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ceylin_25 - avatarı
ceylin_25
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #2150
ceylin_25 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba benim sorum şu artık bana ve aileme rahatsızlık veren birinin msn şifresini öğrenmek istiyorumMsn Mad Msn Mad ama bi yol bulamadım.Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz.